Beoordelingen Camping De Brinkhoeve****

22 mei 2013

De Brinkhoeve****
Beoordelingen Camping De Brinkhoeve****
Brinkweg 3, 7846 AW, Noord-Sleen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping De Brinkhoeve**** in Noord-Sleen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping De Brinkhoeve**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping De Brinkhoeve scoort een 9,5 uit 10, op basis van 35 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping De Brinkhoeve**** in Noord-Sleen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping De Brinkhoeve****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping De Brinkhoeve**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Camping De Brinkhoeve**** vinden. Je kunt 5 video's van Camping De Brinkhoeve**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Camping De Brinkhoeve**** met andere accommodaties in Noord-Sleen.

35 beoordelingen over De Brinkhoeve****

6,7
9,9
met partner, Mei 2013
"Zeer gastvrij"
Tjerk Scholten
10-5-2013 De beheerders zijn zeer klantvriendelijk. Bij ontvangst eerst een kopje koffie en dan pas tot zaken komen.
We kwamen op de fiets. De fietsen kunnen binnen staan, en er is een mooie ruimte binnen om te koken, te eten of te lezen.

met een groep, Apr. 2013
"Fantastische plek"
W. Bakker
28-4-2013 Heerlijk rustige camping. Eigenaar met zijn vrouw heel vriendelijke mensen. Ze maken met iedereen een praatje. Super sanitair en grote verwarmde recreatie/slecht weer accomodatie. Met de H.K.C.N. (Hobby Kampeerwagen Club Nederland) 10 fantastische dagen doorgebracht.
Ons oordeel een DIKKE 10

met partner, Aug. 2012
"Fantastische mini-camping voor de 50+er"
G.v.d.Dikkenberg
12-9-2012 Vanaf het moment van aankomst tot het moment van vertrek ervaar je de hartelijkheid en servicegerichtheid van de eigenaren. Alles wordt eraan gedaan om het de kampeerder naar de zin te maken. Wij hebben ervan genoten en komen er graag volgend jaar weer terug.

met partner, Juli 2012
"Prachtige 50+ camping"
els kobes
13-8-2012 camping" De Brinkhoeve" te Noord-Sleen is een oase van rust,vriendelijkheid en zo schoon en netjes hebben we het nog nooit meegemaakt in ons 35 jaar kampeer ervaring.Veel fiets routes, wandelen wat minder in de buurt.

alleenreizend, Juni 2012
"Het ontbreekt aan niets"
Sylvia
8-6-2012 netjes en zeer verzorgd
vrij zicht op de weilanden, rustgevend
landelijk, en toch ook centraal
meer dan, een echte ontvangst met info map en rondleiding
je durft het bijna niet te zeggen, ik vind hem goedkoop voor wat ze allemaal bieden
in de buurt zijn eetgelegenheden genoeg
voor kinderen die van natuur houden, vermaken die zich wel, voor degene die niet achter hun pc zijn weg te slaap ook goed, wifi aanwezig, daartussen een groot gat.

met partner, Mei 2012
"Fantastische plek"
Thea van der Coelen
9-6-2012 de camping in Noord Sleen is een camping waar je beslist naar toe moet.
Ruime plaatsen, auto bij de caravan, grasmat bij de caravan
Ideale omgeving voor te fietsen en wandelen, wijds uitzicht.
Veel oplaadpunten voor de elektrische fiets.
Geen speeltoestellen aanwezig. Rustige camping, vriendelijke beheerders!!!
Camping ziet er mooi verzorgd uit.

met partner, Mei 2012
"Fantastise plek, beslist voor herhaling vatbaar."
L.Visser
3-6-2012 Een geweldige camping met een pluim voor het sanitair, en de vriendelijkheid van de familie Weggemans. Komen hier zeker nog eens terug.

met partner, Apr. 2012
"Paradijs!"
Marja en Ben Boverh...
17-5-2012 Geweldige ervaring om hier te kamperen in deze geweldige omgeving met rust en ruimte en dan verwend te worden door zulke gastvrije en ongelooflijk vriendelijke en behulpzame beheerders. Alle voorzieningen zijn gewoon super, prachtige ruimtes voor TV en spel, een complete keuken en was- en strijkgelegenheid. Een grote schuur voor je fietsen, etc. etc. Alles zo verschrikkelijk schoon, gewoon SUPER!
Prijs/kwaliteit verhouding = zoveel perfectie voor een laag bedrag per nacht!

met partner, Apr. 2012
"Mijn enig Drentheland"
Breton Wim
15-8-2012 Een heerlijk rustige camping.
en een zeer aantrekkelijke omgeving met veel natuurschoon.
De camping is in een klein dorpje gelegen in een heel mooie landstreek.
Het personeel is op en top vriendelijk en behulpzaam. De prijs is goed.
Er is geen restaurant, maar er zijn zeer goede eetgelegenheden in de omgeving. Er is wel een heel gezellige "huiskamer", maar we houden de caravan zelf schoon uiteraard. Men is wel kindvriendelijk, maar de verzorgers moeten die wel zelf bezighouden

"Geweldige camping"
Safari vouwwagen
22-8-2011 Mooie rustige camping, ontvangst heel relax en heel hartelijk.
Per toeval tegen deze camping aangelopen,omdat wij de vouwwagen wilde testen.
Sanitair echt heel schoon, de hele dag door.
Ons bezoek was kort 3 dagen maar echt de moeite waard,met een hele mooie omgeving.
De eigenaren hebben oog voor detail,zowel binnen als buiten.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit