Tips Vakantiepark Hof van Saksen*****

1 2 3 4 5 6 7 volgende

70 tips van Hof van Saksen*****

10-5-2013
silvan

Drentse Beefburger in Rapido is lekker.

7-5-2013
Esther

Het self-service restaurant Al Fresco vinden wij een echte aanrader. Heerlijke gerechten voor de ouders, een speciaal kinderbuffet en een enorme keus aan desserts!
Als de kinderen uitgegeten zijn kunnen ze zich vermaken in de ballenbak terwijl de ouderslekker natafelen.

Joke westein

Wij vonden het grand café en restaurant wel erg prijzig dus dineerden we buiten het park

Valerie van den Br...

Hunnenbeddencentrum is leuk ook voor de kinderen. Het boomtoppenpad is uniek en je kunt daar leuke uitgestippelde wandelingen van diverse afstanden lopen. In Drouwenerzand is restaurant Robin Hood en ook dat is erg leuk om te doen.

Kerklaan

zie VVV informatie er is op het park voldoende te doen maar ook buiten het park.

27-3-2013
Anique

Harrewar is ideaal voor kinderen! Geweldige ruimte met veel speelmogelijkheden!

25-2-2013
Henk

Zwembad & Harrewar (indoor speeltuin)

17-2-2013
Marijke Rensen

Eettip: eten in café de Pub in Rolde, zeer goede ossenhaas gegeten voor 20 euro! Heerlijk gegeten voor niet te veel geld. Ook Ribhouse Robin Hood in Drouwen is erg leuk en betaalbaar.

29-1-2013
Patrick

bezoek de stad groningen! kun je super winkelen

26-1-2013
Fred Klein Meuleka...

Assen is in twintig minuten te bereiken met de auto.
In de direkte omgeving zijn prachtige bossen te vinden om te wandelen en verder kan je goed fietsen in de omgeving.

1 2 3 4 5 6 7 volgende
Is het de eerste keer dat je een tip geeft? Let dan even op de regels voor het plaatsen van tips!

Plaats ook een tip

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit