Vraag en Antwoord Vakantiepark Hof van Saksen*****

Hof van Saksen*****
Vraag en Antwoord Vakantiepark Hof van Saksen*****
Veldweg 22-24, 9449 PW, Nooitgedacht

1 2 3 4 volgende

leeftijd wildwater baan (1 reacties)
kees
2-5-2013
vanaf welke leeftijd mogen kinderen van de wildwater baan af?

Esther
7-5-2013
Volgens mij is er geen leeftijdsgrens. Wij zijn zelf met kinderen van 4 en 5 jaar van de wildwaterbaan gegaan en dat gaat prima als ze bandjes dragen en je er als ouder bij bent.

Bollo? (1 reacties)
Ju
9-1-2013
Loopt Bollo de Beer nu ook rond in Hof van Saksen? Mijn kids zijn doodsbenauwd voor die beer namelijk...

Hester
15-1-2013
niet gezien

techniek academie (1 reacties)
clement
9-12-2012
weet iemand of met de kerst de techniek academie geopend is? ik las ergens dat dei gesloten zou zijn.

Titia
15-12-2012
Dat durf ik niet te zeggen. Ik ben er net geweest en er waren wel activiteiten in de educatieve ruimtes nu. Je krijgt bij het inchecken een programmablad wanneer welke activiteiten zijn. Groeten, Titia

Wi Fi (1 reacties)
Pim
1-10-2012
Weet iemand of er ook Wi Fi in de boerderijen aanwezig is?

Ju
10-10-2012
Niet in alle huisjes, moet je apart aangeven.

cadeaubon twv 600 euro (1 reacties)
Eagle
15-8-2012
Hallo, Van familie hebben we recent nog een cadeaubon gekregen van hof van Saksen. Wat kunnen we doen om deze 600 euro terug te krijgen? Groet, Eddy

Christian
26-8-2012
Ons werd gezegd : niets, dwz er snel gebruik van maken voor 3 September wanneer ze sluiten.

Boerderijwoning??? (5 reacties)
31-7-2012
Ik heb vandaag gesproken met een mevrouw die afgelopen week bij Hof van Saksen is geweest en ze gaf aan dat de huisjes (boerderijwoning) smerig waren en dat haar dochter helemaal vies was (ze kruipt pas). Het toilet hetzelfde, ook deze was smerig. Alles heeft ze zelf kunnen poetsen, heeft hier wel melding van gemaakt. Komt iemand dit bekend voor??

Ik
1-8-2012
Wij zijn er 2 weken op vakantie geweest en waren juist erg te spreken over hoe schoon de huisjes waren. Ok, achter de open haard lag was stof, en wij hebben ook geen kruipertje meer, maar vies was het zeker niet. Vooral het sanitair was erg netjes.

Danielle
3-8-2012
Petra, Ik vind het erg vreemd, dat jij hier dan een melding over maakt als je er zelf niet geweest bent. Alsof je het Hof van Sakse bewust in een slecht daglicht wilt zetten. Ga naar Landal of Centerparcs.....hetzelfde verhaal, zal ook wel een keer een slecht schoon gemaakt huisje tussen zitten. En als je meteen een melding maakt bij de receptie wordt het direct opgelost. Maar mensen zeggen het altijd als ze weg gaan, en dan heeft het geen zin meer. Want je hebt ze ook niet de gelegenheid gegeven het op te lossen. Wij zijn er 3 x eerder geweest, en alle 3 de keren goed. En nu hebben we onze vakantie moeten vervroegen i.v.m de sluiting. Heb jij er baat bij, om te weten of meer mensen dit bekend voor komt??? Wat een onzin om dit op te starten, als je eronder kan lezen dat het park toch gaat sluiten of wordt overgenomen. Dus beetje raar om dit op te starten.....opzet in het spel???

richard
6-8-2012
smerig... tja de 1 vind het mischien vies,de ander schoon. net als thuis zeg maar.. wij waren er vorig jaar,bij binnenkomst rook ik het douche putje al!!! naar de winkel gerend(park),chloorbus leeggegooid in alle putjes en de wc. over schimmel en kalk maar te zwijgen. schoonmaak doet iss volgens mij,maar dat wil niet zeggen dat alle schoonmaaksters daar hun best niet doen.

suusw
8-8-2012
Wij zijn vorig jaar november geweest en op zich was de schoonmaak redelijk. Beetje jammer dat het in het huisje 12! graden was en er helemaal geen kinderspeelgoed was terwijl we een kinderbungalow hadden. Onze jongste was toen 5 maanden....geen goede eerste indruk dus. Werd ook niet netjes opgelost. We hadden het idee dat we op het laatst naar deze (reserve?) bungalow omgeboekt zijn. Uiteraard dien je bij klachten altijd de receptie te bellen. Maar hoe dan ook, het verbaast me niks dat dit park op de rand van een faillisement verkeerd, dat hadden we toen ook al kunnen voorspellen...en in zo'n situatie kunnen er geen puntjes meer op de i worden gezet. Dus nee, ik zou dit park niet aanraden.

10-8-2012
We zijn net terug van een week Hof van Saksen, de boerderijwoning die wie hadden was schoon en niets op aan te merken, de reactie die had ik geplaatst omdat een bekende van me er ook al drie keren is geweest en zij dus wel een boerderijwoning hadden wat niet schoon was en zij hebben zelf alles moeten poetsen. Zelf hadden ze te weinig bedden in onze woning opgemaakt en dat zijn ze alsnog komen doen. Verder zijn de mensen heel vriendelijk en behulpzaam op het park. We hebben echter wel een kanttekening. We hebben een boerderijwoning geboekt met hond en op het hele park mag er geen hond in de gebouwen, zelfs nog niet bij de receptie. Dit betekent dat je genoodzaakt bent om buiten het park te gaan eten 's avonds (tenminste als je wilt gaan uit eten en de hond wilt meenemen).

inventaris keuken (2 reacties)
Marianne
22-7-2012
Weten jullie ook of er in huisjetype 6A het volgende zit: - oven - wat voor een soort koffiezetapparaat? ouderwets, senseo, nespresso,...

Brenda
25-7-2012
combi oven/magnetron en ouderwets koffiezetapparaat, en vaatwasser!

Stefan
6-2-2013
Het is dus een combi oven/magnetron waar je ook broodjes in kan bakken, pizza kan bakken en wellicht ook een ovenschotel bereiden?

Geboekt, vooruitbetaald en failliet? (9 reacties)
Pzhenk
20-7-2012
Wij hebben in oktober geboekt en de helft vooruit betaald. Gaat het hof van saksen nu dicht? En wat met de deposit? Kan er niets van vinden, terwijl veel mensen zich denk ik Ook zorgen moeten maken denk ik. Groeten pzhenk

jos van broekhoven
21-7-2012
volg het nieuws maar op rtv drente (internet),dinsdag a.s. wordt er meer bekend

Niek
21-7-2012
Ik ben daar ook wel benieuwd naar. Heb ook een reservering voor in het najaar gemaakt en al wat aanbetaald. Maar niet direct bij de Hof zelf, maar via een reisorganisatie. Hopelijk krijg ik wel het geld terug.

Ilse
22-7-2012
Ik kan nergens vinden of Hof van Saksen aangesloten is bij de SGR. Wij hebben rechtstreeks geboekt en ook al alles betaald, we reizen er heel binnenkort heen. Balen, deze onduidelijkheid en spanning. Heb het park gebeld om te vragen of ze er iets meer over konden zeggen, ze meldden dat er dinsdag uitspraak wordt gedaan door de rechtbank maar dat het waarschijnlijk wel goed zal komen. Ik kan me ook niet voorstellen dat ze zo'n park midden in het hoogseizoen sluiten! Laten we het hopen.

24-7-2012
Ook wij gaan er binnenkort naartoe en we volgen dit al van afgelopen weekend, ik heb gisteren nog via de reisorganisatie waar wij geboekt hebben geprobeerd om een andere vakantie te boeken maar dat ging niet meer omdat we volgende week al gaan. Als we vorige week hadden willen omboeken had dit wel gekund. Wel gaf de reisorganisatie aan dat als de vakantie geannuleerd moest vanwege het faillisement we onze reissom terugkregen en wat anders konden boeken. Baal hier stevig van.

Kim
25-7-2012
Net gebeld met Hof van Saksen, tot 03-09-2012 zijn alle boekingen gegarandeerd zeggen ze, daarna niet meer. Heb je daarna geboekt dan kun je dit nog omboeken naar augustus. Ze geven aan geen aanbetalingen terug te storten, omdat dit niet mag ivm. de surceance van betaling.

Tity
31-7-2012
We hebben geboekt voor december en al de helft aanbetaald voor 3 huisjes dit is dus een behoorlijk bedrag. Hebben nu reservering aangevraagd voor augustus, maar horen hier niks van. Wie heeft zelfde ervaring?

Niek
1-8-2012
Ik heb geboekt voor November via een reisorganisatie en heb heb via hen ook al een deel aanbetaald. 2 weken geleden, toen een mogelijk faillisement in de lucht hing heb ik de reisorganisatie gevraagd wat dat betekent voor ons, maar heb daar tot op vandaag geen reactie op gehad. Wel een bericht dat mijn vraag intern doorgestuurd is naar de juiste afdeling.

Banicha
12-8-2012
Ook aanbetaald voor herfstvakantie.....ruim €400. Midweek herfstvakantie proberen om te boeken naar weekend voor 03 september ivm schoolgaande kinderen, maar je kan als je een midweek geboekt hebt ook alleen een midweek voor 03 september boeken....en de rest bijbetalen! De sfeer en de netheid van het park zullen ook wel te wensen overlaten. Gewoon geld kwijt en ergens anders boeken. Lees overigens deze week in de media div berichten over bedrijven die over de kop gaan terwijl er al ( aan) betalingen zijn gedaan. F1 tickets, vliegreizen etc. Tijd om die mensen eens te beschermen? Wie boekt er nou een concertkaartje, sportevenementkaartje of bungalowpark via een reisbureau met SGR of ANVR?

M
15-8-2012
Ik heb geboekt voor 24 augustus en ineens de factuur betaald. Gelukkig kan ik nog gewoon op vakantie omdat dit voor 3 september ligt. Ik ga ervanuit dat wij een heerlijke vakantie krijgen , wij zijn hier vaker geweest en vinden het een geweldig park een een zeer mooie omgeving. Ik kan me niet voorstellen dat de mensen van Hof van Saksen er nu met de pet naar gaan gooien (dat verkoopt helemaal slecht) Wel ben ik benieuwd of er al iets meer bekend is over eventuele overnames etc...

vissen (2 reacties)
karperfan
10-7-2012
kan je bij hof van saksen op het park karper vangen???

1 2 3 4 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit