Vakantiepark Landal De Bloemert in Midlaren Nederland beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Landal De Bloemert

6,7
6,2
6,6

Vakantiepark Landal De Bloemert Midlaren

Beoordelingen Vakantiepark Landal De Bloemert

De Bloemert 1, 9475 TG, Midlaren
Vakantiepark Landal De Bloemert scoort een 8,0 uit 10, op basis van 102 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Landal De Bloemert? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Landal De Bloemert in Midlaren, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 91 vakantiefoto's van Vakantiepark Landal De Bloemert vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Vakantiepark Landal De Bloemert met andere accommodaties in Midlaren.

101 beoordelingen over Landal De Bloemert

6,2
6,6
met jonge kinderen, Mei 2012
"Ruim opgezet, eenvoudig maar leuk park"
Co
Onderkomens
2-5-2012 Vakantiepark De Bloemert in Midlaren is leuk voor een weekend of week. In de omgeving is veel te doen. De woning die wij hadden was ruim en schoon, heerlijk gelegen aan het water. Fantastisch weekend hier gehad om lekker bij te tanken!

met partner, Apr. 2012
"Vakantiepark aan het Zuidlaardermeer"
André
Onderkomens
6-5-2012 De Bloemert is een kleinschalig vakantiepark met een keuze aan verschillende woningtypen, die allemaal voorzien zijn van een aanlegsteiger. Diverse watersporten kunnen op het Zuidlaardermeer beoefend worden met een botenverhuurbedrijf. In de nabijheid ligt het Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa met volop wandel- en fietsmogelijkheden. In het nabijgelegen gezellige Zuidlaren is een ruim aanbod van winkels.

met vrienden, Apr. 2012
"Vreselijk"
S. Smit
Onderkomens
17-4-2012 Wij zijn afgelopen weekend een weekendje weg geweest naar Landal de Bloemert, nou nooit meer naar dit park. Het huisje (6D2) was net een bouwval, overal scheuren in de muren, ernorme kieren bij de deuren, hele vieze vlekken op de muren, helemaal niet schoon, en koud! We konden in de pannen niet eens een maaltijd bereiden voor 4 personen terwijl het een 6 persoons huisje is! Wij zijn helemaal niet tevreden over onze accommodatie bij landal de Bloemert. Er is niks te beleven, en als je iets wilt ondernemen moet je altijd een eindje weg van het park! Ons oordeel over dit park is, dat het zeker zijn geld niet waar is. Midden in de natuur (maar wel met hoogspanningskabels boven je huisje!) Nee wat een verschrikkelijke vakantie!

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Landal De Bloemert b...

met partner, Feb. 2012
"Rustig gelegen park vooral voor rustzoekers."
K.v.d.Veen
Onderkomens
18-2-2012 Van 10 -17 feb. in mooi gelegen bungalow doorgebracht. In eerste weekeinde schaatstoertochten op Zuidlaardermeer, mooie tochten gemaakt. Op park zelf in deze tijd niets te doen wat wij heerlijk vinden. Privacy bij drukte misschien wat minder doordat je pal tegenover elkaar zit. Met kleine kinderen oppassen, veel water, maar dat weet je van tevoren. Vriendelijke recetiemedewerkers. Zuidlaren op 3 km. Om het hoge Noorden te leren kennen een fijn park.

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Fantastische ligging aan het Naardermeer"
Albert en Agnes
Onderkomens
3-1-2012 Wij hebben hier een heerlijk weekend doorgebracht in een mooie accommodatie aan het water met alle benodigdheden in huis voor een goed verblijf. De bedden waren prima.

met vrienden, Dec. 2011
"Mooie huisjes"
C van Daal
Activiteiten
4-12-2011 Een huisje om je helemaal thuis te voelen.
Wij huurden een bungalow voor 5 personen voor 2 weken ivm met een operatie in het UMCG Groningen.
Er was maar een week nodig en Landal heeft ons de huur van een week teruggestort. Dat is nog eens een goede service.

met partner, Okt. 2011
"Lekker rustig en omgeven met water"
indramahabier
Onderkomens
7-11-2011 Fijne omgeving.vriendelijke mensen .Altijd activiteiten.Anders dan wat je gewend bent en toch spannend.

met oudere kinderen, Sept. 2011
"Nooit meer in 6D2"
Jip
Onderkomens
18-9-2011 Weekendje met gezin en hond. Erg onfris huis, niet schoon en een enorme stank van sigarettenrook, een 'uitgerookt huis'. Alles in zeer oude staat.

met een groep, Aug. 2011
"Prachtig park met goede faciliteiten."
verweij1527
Onderkomens
4-9-2011 Personeel is erg klantvriendelijk. Park en bungalows prima verzorgd. Combinatie van bos en water maken het verblijf extra aantrekkelijk.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Heerlijke omgeving"
Susan
Onderkomens
13-8-2011 De Bloemert is kleinschalig, je kunt hier heerlijk uitrusten. Het park is omgeven door prachtige natuur, leuke gezellige dorpjes en het is door de goede fietspaden en mooie fietsroutes heerlijk fietsen. Wij zaten in een mooie bungalow aan het water, prima inrichting, schoon en netjes. Ruime slaapkamers , voldoende servies en bestek en zelfs een wasmachine, wasfdroger,strijkbout en strijkplank behoorde tot de inventaris (niet gebruikt maar toch..) Ook voor kids die van water en natuur houden is hier genoeg te doen. Het enige minpunt vonden wij de hoge huurprijzen van de boten.