Vakantie Beoordelingen Midlaren Drenthe vakantie, hotels, last minutes | Zoover

5,7
6,1

sfeervol landschap

Beoordelingen Midlaren

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Midlaren. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Midlaren. Ben je zelf op vakantie geweest naar Midlaren? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Midlaren scoort een 8,0 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Campings, 1 Landhuis, 1 Vakantiehuis en 1 Vakantiepark in Midlaren. Op Zoover vind je bovendien 2 vakantiefoto's van Midlaren. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Midlaren. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe.

9 beoordelingen over Midlaren

5,7
6,1
met een groep, Mei 2012
"Omgeving die rust uitstraalt"
André Toonen
Sfeer
29-5-2012 In Midlaren kun je lekker wandelen. Met de fiets kun je lekker even wat verder weg in de omgeving gaan kijken. Het is er lekker rustig en van alle gemakken voorzien.

met een groep, Mei 2012
"Mooie locatie"
mhemrica
12-5-2012 Mooie bosrijke omgeving in de buurt van de stad Groningen

met partner, Feb. 2012
"Geen dorp eigenlijk."
K.v.d.Veen
Sfeer
18-2-2012 Prima voor de rustzoeker, geen winkels in Midlaren. Wandelen naar bos/hunebedden mogelijk.

De beste prijzen en lastminutes voor Midlaren bij:

met een groep, Dec. 2011
"Super locatie"
Jakob
Sfeer
29-12-2011 uitstekende bestemming om lekker te relaxen of actief te zijn.

met een groep, Dec. 2011
"Nog wel een keer !"
Winie
26-12-2011 Uitstekend voor reunies, familieuitstapjes,

"Renovatie bungalows is het net niet."
Smits
Sfeer
4-8-2011 Week van 22 t/m 29 juli 2011 zaten wij op het park in bungalow type 6D2.
Dit zijn de bungalows rond de vijver.
De renovatie is net niet helemaal af en de oude wat verweerde meubels zijn terug in de bungalows geplaatst.
Op het eerste gezicht ziet het er netjes uit maar na een rondje door de bungalow zien we al vlug enige min punten. Elektra bij de bedden is in elkaar geknutseld en voldoet niet aan de gestelde normen. Wanneer we het licht bij de trap aan willen doen om naar boven te gaan krijgen we boven het licht niet meer uit. In de woonkamer zit de poot van de salon tafel maar met 1 schroef vast waardoor deze erg wankel staat.
De plafonnière zitten vol met vliegen. De net gerenoveerde badkamer heeft nu al gele kit randen wat niet erg fris oogt.
De matrassen op de bedden zijn aan vervanging toe.
Verder is er in het op het park weinig te doen voor kinderen buiten het zeilen en water fietsen. er is geen animatie voor de kleintjes.
Jammer dat er weinig tot niets is op he park.

met partner, Nov. 2010
"Prachtige Bungalow"
E. Kleine
Sfeer
13-11-2010 Prachtige Bungalow heerlijk rustig gelegen aan het water.

met partner, Aug. 2008
de fietsers
Omgeving
8-9-2008 Net terug van een weekje "de bloemert" in Midlaren.Het was echt een weekje vakantie.Bij aankomst was het huisje nr 4 netjes gepoetst en het is ook reeds volledig gerenoveerd.Helemaal ok!
Het ligt inderdaad dicht tegen de parking,maar van lawaai hebben wij hoegenaamd geen last gehad.
Wij waren zo tevreden dat wij nu reeds gerserveerd voor volgend jaar.

met jonge kinderen, Aug. 2001
"Troosteloos"
Mark
Sfeer
11-4-2012 elk woord is te veel, dus laten we het hier maar bij houden.