27-4-2011
De camping, de rust en de gastvrijheid was keurig. Kinderen worden vermaakt, en je hebt veel mogelijkheden voor wandelen en ergens lekker eten. Mooie camping en vriendelijke mensen.
11-8-2010
Het Witte Zand is een heerlijk rustige camping, waar je heerlijk kunt genieten van de rust en stilte op het platteland, maar ook heerlijk kunt wandellen in de bossen waar de camping aan ligt. We hebben dit jaar voor het zesde jaar onze zomer op het witte zand doorgebracht en het bevalt ons nog steeds prima. Het Sanitair is schoon en netjes, netzoals de rest van de camping. Het prachtige terein ziet er altijd (al zes jaren lang) altijd goed onderhouden en keurig gemaaid uit. Ook de eigenaar is een keurige vriendelijke man, die de orde goed weet te waarborgen. verder gaat ons paard ook al 3 jaar mee op vakantie, wat op het witte zand ook prima mogelijk is. Het is heerlijk om te paard door de aan de camping gelegen bossen te rijden.
Kortom, Camping 't witte zand heeft alles wat nodig is voor een relaxte en heerlijke vakantie.
4-8-2010
Het is hier FANTASTISCH, zoals Ursul de Geer gezegd zou hebben. Een keurige ruime camping, waar de kinderen zich prima vermaken. Vooral de ponies zijn erg in trek. Wijzelf nemen onze viervoeters en hondjes hiermee naartoe en kunnen heerlijk in de bossen en door de dorpjes rijden. Zowel aangespannen als onder de man.
De weilanden zijn keurig en veilig voor de beesten. We zijn hier alweer voor de 6e keer en zijn voorlopig nog niet van plan elders naartoe te gaan.
Dit mede dankzij de gastvrijheid van Hetty en Jans Manting en hun kinderen.
Een aanrader dus voor iedereen, jong en oud.
23-8-2010
Wij hebben het erg naar ons zin gehad. Het was er heerlijk rustig,daar moesten we wel aan wennen. Heerlijk thee gedronken in het dorp , washeel gezellig en niet te duur.
We komen graag nog eens terug.
Bedankt en groeten van Wijnand en Ida van Leeuwen