Beoordelingen Bed and Breakfast Het Tramlokaal

19 mei 2013

Het Tramlokaal
Beoordelingen Bed and Breakfast Het Tramlokaal
Mepperstraat 3, 7855 PH, Meppen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bed and Breakfast Het Tramlokaal in Meppen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bed and Breakfast Het Tramlokaal zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Bed and Breakfast Het Tramlokaal scoort een 9,5 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bed and Breakfast Het Tramlokaal in Meppen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bed and Breakfast Het Tramlokaal, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Bed and Breakfast Het Tramlokaal de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Het Tramlokaal vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Bed and Breakfast Het Tramlokaal met andere accommodaties in Meppen.

6 beoordelingen over Het Tramlokaal

9,9
9,6
met partner, 2013
"Aan te bevelen!"
Bert en Gerda Rater...
21-3-2013 Wij hebben heerlijk gegeten in restaurant Het Tramlokaal. Het was naast het eten genieten van de entourage en de gastvrijheid van Jaap en Simone. Pure verwennerij. Wij komen zeker terug!

met partner, Mei 2012
"Bijzonder gastvrij hotel"
margriethakkesteegt
23-5-2012 Een bijzonder accommodatie dit voormalig tramlokaal met Simone en Jaap die je het " ik voel me direct thuis" gevoel weten te geven. Jaap kookt de sterren van de hemel. Het was van het begin tot het eind een feest om hier te logeren.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Gastvrij hotel en restaurant"
Marijke
6-5-2012 Zo'n vriendelijk ontvangst krijg je niet vaak, en het eten is ook nog heerlijk. Ruime, lichte kamers, alles is lekker fris en schoon en op de kamers hoor je niets van het onderliggende restaurant. De gastvrijheid is buitengewoon.

met een groep, Juli 2011
"Prima!!"
Rob en Marie-Thérès...
25-7-2011 Als je van lekker en vooral kwalitatief goed eten houdt, daarbij een overnachting zoekt waarbij je echt veel meer krijgt dan de gemiddelde hotelkamer en dan ook nog een uitgebreid ontbijt dan geven wij het Tramlokaal een dikke 10. Wij hebben er in ieder geval heerlijk gegeten, uitstekend geslapen in een, en dat was jammer regenachtig weekend, waarbij we ons overigens toch uitstekend hebben vermaakt.
Prima plek, zeker aan te bevelen. Als je van fietsen, wandelen houdt een hele goede uitvalsbasis. Gaan zeker nog eens terug.
Compliment voor de eigenaars die er werkelijk iets heel leuks van maken!!

met partner, Juli 2010
"Comfortabel en nostalgisch"
pieter rijnbeek
2-8-2010 Al voor de 3e keer gelogeerd bij Erfgoedlogies "het Tramlokaal" in Meppen. De 3 gastenkamers zijn ruim. rustig, hebben carpe diem bedden, modern sanitair en ademen de sfeer van het gerestaureerde "Tramlokaal"uit. Voeg daarbij het fantastische ontbijt en diner en de persoonlijke, zeer vriendelijke ontvangst van de eigenaren en je hebt alle ingrediënten voor een ontspannen verblijf op het Drentse platteland.
Zeer gunstig gelegen voor wandel- en fietstochten.

met partner, Juli 2009
"Super Bed & Breakfast/Restaurant"
Sjoerd en Jacquelin...
23-7-2009 We hebben hier op 4 juli 2009 overnacht, gegeten en ontbeten. De eigenaars zijn buitengewoon vriendelijk. Onze kamer was mooi en groot en de badkamer was modern ingericht. Het uitzicht over de saksische boerderijen was prachtig. Een heerlijk rustig dorp zoals Orvelte, maar dan niet besloten. We hebben er fantastisch lekker gegeten. Het ontbijt was super met plaatselijke lekkernijen. Jam uit het dorp, boerenkaas uit Orvelte, verse jus d'orange, verse aardeien etc. Absoluut een adres om niet te vergeten en een aanrader voor rustzoekers en liefhebbers van het authentieke Drenthe.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit