Drukkerijmuseum Meppel Meppel Nederland. Informatie & Beoordelingen Drukkerijmuseum Meppel ~ Zoover

Beoordelingen Drukkerijmuseum Meppel

25 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Drukkerijmuseum Meppel

Kleine Oever 11, 7941 BK, Meppel
Wil je weten wat anderen vonden van Drukkerijmuseum Meppel in Meppel? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Drukkerijmuseum Meppel.
Wil je weten wat anderen vonden van Drukkerijmuseum Meppel in Meppel? Op deze pagina lees je beoordelingen van Drukkerijmuseum Meppel. Je kunt 1 vakantiefoto van Drukkerijmuseum Meppel bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Drukkerijmuseum Meppel in Meppel.

2 beoordelingen over Drukkerijmuseum Meppel

met partner, Feb. 2012
"Interessant museum"
Henk Morel
22-2-2012 Aardige geschiedenis van vooral de vindingrijke apparatuur waarmee ons drukwerk werd vervaardigd

Debbie van den Nieu...
2-4-2010 Museum gaat om 13.00 uur open, wisten wij niet, wij waren er om 12.55 uur maar mochten wel naar binnen. Omdat wij zo vroeg waren kregen we geen rondleiding en moesten we het zelf maar uitzoeken. Erg jammer, want de verzameling machines is prachtig, maar ja, als je geen uitleg krijgt en niet weet wat het is en waar het voor dient, ben je snel klaar. Erg jammer.