Hotel De Reisiger*** in Meppel Nederland beoordelingen 7.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel De Reisiger***

6,2
5,7

2 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel De Reisiger***

Dirk Jakobsstraat 6, 7941 KJ, Meppel
Hotel De Reisiger scoort een 7,4 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Reisiger***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Reisiger*** in Meppel, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Hotel De Reisiger*** met andere accommodaties in Meppel.

7 beoordelingen over De Reisiger***

6,2
5,7
met partner, Okt. 2010
"Handig vlak bij het station en het centrum"
jessie71
2-11-2010 Wij waren voor een reünie naar Meppel gekomen. Er is niet veel keus in hotels dus deze gekozen op basis van de beoordelingen. Geen spijt. De ontvangst was erg gemoedelijk en hartelijk. Geen specifieke regeltjes in overleg is veel mogelijk qua in en uit check tijd. De 2 persoonskamer zag er prima uit en de bedden waren lekker breed en goed van kwaliteit. Ook de badkamer was fris en verzorgd. Het ontbijt was ondanks dat het niet erg uitgebreid was uitstekend van kwaliteit en vers. Daar kan menig hotel een voorbeeld aan nemen. Voor mensen die met de auto zijn er was parkeergelegenheid voor de deur en op hotel terrein.
Het hotel is zeker aan te bevelen.

met partner, Okt. 2010
"Goed"
Michiel en Neeltje
3-10-2010 Wij waren voor een bezoekje aan een vriend in Meppel en hebben overnacht in dit hotel. De ontvangst was hartelijk, zoals ook het verdere contact bij het ontbijt. De kamer is eenvoudig, evenals de badkamer, maar alles is aanwezig en schoon. De bedden waren zonder meer goed. De ligging bij het centrum was prettig. Voor ons heeft het aan de verwachtingen voldaan.

zakelijk, 2010
"Matig hotel, slechte prijs kwaliteit verhouding"
anoniem
16-7-2010 In dit hotel verbleven voor mijn werk. De ligging vlakbij het centrum is een pluspunt. Er is helaas Geen airco in de warme kamers die wat smoezelig aan doen. Het raam gaat naar binnen open waardoor het gordijn niet dicht kan. Dit is enorm storend omdat de spoorbaan zeer dichtbij is. Er is s'morgens een afgepast ontbijt. Naar mijn mening een slechte prijs kwaliteit verhouding. De gastvrouw komt onvriendelijk over!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel De Reisiger*** bij:

met partner, Juni 2010
"Volgende keer weer hier"
J.Bliekendaal
16-6-2010 Wij waren voor een huwelijksfeest voor 1 nachtje naar Meppel gekomen. Uit het schaarse aanbod werd dit hotel geboekt. Geen spijt. De ontvangst was erg gemoedelijk en meewerkend. Geen specifieke regeltjes. De 2 persoonskamer zag er prima uit zo ook de badkamer. Fris en verzorgd. Het ontbijt op de kamer was uitstekend en kompleet verzorgd. Daar kan menig hotel een voorbeeld aan nemen. De auto kon bij wijze van spreken voor onze "eigen" kamerdeur worden geparkeerd. Trouwens, Meppel zelf is ook een gezellig stadje.
Het hotel is zeker aan te bevelen.

met partner, Sept. 2009
"Volgende keer zeker weer!!!!!"
M. Van Dijk
17-3-2010 Waren hier al eens vaker geweest, maar sinds het hotel vorig jaar van eigenaar is gewisseld is het er op vooruit gegaan. Schonere kamers, ontbijtbuffet, betere service. Volgende keer gaan we zeker weer hier naar toe!!!

met partner, Juli 2009
"Prima hotel."
M
6-7-2009 Vanwege een feestelijke gebeurtenis in de buurt van Meppel zochten wij een adres om een nacht over te blijven en kwamen we uit bij hotel de Reisiger.
Wij sliepen in de suite. De kamer had een eigen ingang en was schoon en netjes.
Deze kamer zou je ook zo in een veel groter hotel kunnen aantreffen.
We zouden hier zeker nog eens overnachten.

zakelijk, Apr. 2007
ruud
6-6-2007 eenvoudig hotel. had een (zeer) kleine eenpersoonskamer. alles goed schoon maar eenvoudige inrichting. ontbijt goed maar eenvoudig (geen buffet). wie van kleinschalige, huiselijk sfeer houdt zit hier goed. dicht bij centrum van Meppel gelegen wat gezellig is.