Vakantiepark Hogenboom Landgoed Het Grote Zand** in Hooghalen Nederland beoordelingen 8.2 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 14.220 bezoekers online
Home > Nederland > Drenthe > Hooghalen > Vakantiepark Hogenboom Landgoed Het Grote Zand**

Beoordelingen Vakantiepark Hogenboom Landgoed Het Grote Zand**

9 februari 2012

Entree park

Vakantiepark Hogenboom Landgoed Het Grote Zand scoort een 8,2 uit 10, op basis van 162 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Hogenboom Landgoed Het Grote Zand**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Hogenboom Landgoed Het Grote Zand** in Hooghalen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 106 vakantiefoto's van Vakantiepark Hogenboom Landgoed Het Grote Zand** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Vakantiepark Hogenboom Landgoed Het Grote Zand** met andere accommodaties in Hooghalen.

162 beoordelingen over Hogenboom Landgoed Het Grote Zand**

met oudere kinderen, Jan. 2012
Heerlijke midweek gehad
Elly
Onderkomens
10-1-2012 Wij hebben op dit bungalowpark een heerlijke midweek gehad, het weer werkte niet mee, maar hier is natuurlijk niet onderuit te komen.
Het huisje was ruim en bood voor iedereen voldoende privacy.
De schoonmaak was ook goed gedaan. De bewoners hadden het gezellig ingericht met kerstboompjes.Het zwembad is niet erg groot, maar wel leuk voor kleine kinderen, omdat ze een eigen badje hebben met een glijbaan. Nog verschillende dingen gedaan daar in de buurt: kamp Westerbork, boomkroonpad, hunnebedden, kinderboederij in Assen, 100 winkels onder een dak in hoogezand, zwemmen bij hotel de bonte wever.
Al met al voor herhaling vatbaar.

met een groep, Jan. 2012
Prima!
m. v. g.
7-1-2012 Prima dagen gehad in Hooghalen,
jammer genoeg zat het weer niet mee, veel storm en regen.
Park was erg nat, maar door extreme weer was hier niet aan te ontkomen.
Maar gelukkig konden wij ons in "ons huis" nr 146, prima vermaken, grote sauna, massage douche, solarium en hydromassage bad aanwezig!
Het huis was voor 10 personen bestemd en ruim opgezet, 3 badkamers 3 toiletten, 2 koelkasten, 6 pits fornuis, grote royale zithoek waar ook iedereen kon zitten. Het huis was schoon! De woonkamer was sfeer vol ingericht en met de gashaard aan....voelde je er gelijk thuis! Personeel was behulpzaam, één van de kinderen had een bloedneus gehad, schoon beddengoed werd direkt aangeleverd.
Park ligt aan natuur gebied, zwembad is niet erg groot, maar voor kinderen ook buiten leuk jungle speelbos, lucht kussen, er waren ook nog woningen in aanbouw. Kamp Westenbork met indrukwekkende tentoonstelling, is op loop afstand, Groningen is ook zeker de moeite waard.
Wij hopen zeker nog eens terug te komen!

met oudere kinderen, Dec. 2011
Nooit meer
Laura
Onderkomens
13-1-2012 Wat een vieze ranzige bungalow. Wij waren hier in het weekend van oud en nieuw. Echt een dramatische accomodatie.
De vloer van het zwembad en dan vooral de kleedhokjes was zo vreselijk goor. 1 lopende gore voetschimmelbende. Nooit maar dan ook nooit meer.
En dan dien je een klacht in bij de receptie en bij Hogenboom. Geen eens een excuus.

met jonge kinderen, 2011
Heerlijk park midden in de Drentse bossen.
barbera veltkamp
Onderkomens
30-12-2011 Landgoedhet Grote Zand is prachtig en rustig gelegen temidden van bos en heide en nabij allerlei bezienswaardigheden. Prachtig wandel- en fietsgebied. Fijne en schone huisjes/boederijtjes. Goede service. Geschikt voor jong en oud.

met oudere kinderen, Dec. 2011
Prima!
Ernie
Onderkomens
2-1-2012 We hebben de kerst doorgebracht in een Zandhoeve huisje (151). Het zijn particuliere huisjes, dus de inrichting is per huisje anders. Wij troffen een prima huis, met veel faciliteiten (vaatwasser, dvd, wasmachine, bad). De schoonmaak had iets te wensen over gelaten, maar verder was het prima! Mooie uitvalsplek voor bezienswaardigheden. Klein zwembadje voor een korte plons, klein winkeltje maar COOP in Hooghalen, vriendelijk personeel. Het was prima in orde!

met een groep, Dec. 2011
Goed weekend in prima huisjes
Dineke de With
Onderkomens
20-12-2011 Wij hebben een lang weekend vertoeft in twee eikenhoeves op het vakantiepark met de gehele familie. De huisjes waren echt prima te noemen: groot, schoon, prima meubilair. Dit zijn we nog niet vaak tegengekomen. Wel bleken er niet voldoende lakenpakketten aanwezig te zijn in één van de huisjes, maar dat was snel opgelost.

Lekker wandelen in de buurt, waaronder het voormalig kamp Westerbork. Verder zijn we naar Bourtange geweest (kerstmarkt), maar dat is wel een klein uurtje rijden vanaf Hooghalen.

Grote Zand vinden wij in ieder geval een aanrader!

alleenreizend, 2011
Prima plek voor rust en veel ruimte
C v Gaalen
19-11-2011 Park ligt in het bos met daarnaast hei

met een groep, Nov. 2011
Mooie ligging
T Mulder
Onderkomens
15-11-2011 Landgoed Het Grote Zand in Hooghalen ligt in een mooi stukje Drenthe. Vanaf het park mooie wandelingen te maken. De moeite waard, mooie bungalows.

met een groep, Nov. 2011
Aanrader!!
Demian
Onderkomens
13-11-2011 Wij hebben met ons familie weekend met 27 personen verdeeld over 3 huisjes op dit park gezeten.
zelf zat ik in een 12 persoons huisje wat fantastisch in orde was. alles wat we nodig hadden was aanwezig en de hele accommodatie was helemaal schoon. de reservering van de sauna liep helaas een beetje stroef maar de sauna zelf maakte dat weer helemaal goed.
ook ontbrak er een klein deel van onze afhaal bestelling waardoor we weer terug moesten naar de bar. Herinneringskamp Westerbork ligt praktisch naast de deur, de parkeerplaats is binnen 10 minuten te bereiken. Ook loop je direct van het park via het bos de heide op (inclusief schapen en hooglanders). wij hebben niks genuttigd in de bar maar wel heb ik de prijskaart gezien en ik denk dat je van een fluitje voor 1,60 tegenwoordig niks meer kan zeggen.
kortom voor herhaling vatbaar.

met jonge kinderen, Sept. 2011
Echt een aanrader!
de Jager
Onderkomens
3-10-2011 Een echte aanrader. Ons huisje was schoon en netjes. Het lag prachtig onder de bomen, maar het terras lag lekker in de zon. In de omgeving is er voldoende te doen, je loopt direct vanuit het park het bos in en de hei op. Ook super voor kinderen. Onze zoon van drie heeft de hele dag lekker gewandeld, eikels gezocht en natuurlijk gespeeld op het springkussen. Het park is heel toegankelijk, niet overdreven groot en echt heel netjes!
Wij gaan zeker nog een keer. Vergeleken bij onze laatste bezoek aan ander bungalowpark was dit echt een verademing! Schone huisjes in een prachtige omgeving, wat wil je nog meer!

met een groep (12)
alleenreizend (3)