4-10-2011
Wij zijn dit jaar voor het eerst in Drenthe op vakantie geweest. Eikenhof is een erg leuke camping. Klaas & Ali staan altijd voor je klaar. Ali kent ook alle kinderen bij naam!!! Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Leuke speeltuintjes, in de omgeving is erg veel te doen. En naast de camping ligt een prachtig aangelegd natuurbad wat voor de kinderen perfect is.
Dus ben je op zoek naar een niet te grote, leuke camping dan is de Eikenhof een echte aanrader!!!
25-8-2010
Veel te doen voor de kinderen. Er wordt veel georganiseerd, zoals zaterdag broodjes bakken boven het kampvuur. Alles zag er goed verzorgt uit.
2-8-2010
We zijn dit jaar voor het eerst naar camping de Eikenhof geweest, op aanraden van en samen met vrienden met kinderen. Wat een gezellige sfeer! De eigenaar en eigenares maken met iedereen een praatje en weten wie je bent! Wat een heel goed en gemoedelijk gevoel geeft! Je voelt je er echt thuis en we gaan zeker een keer terug!!
Je kan er mooi fietsen, maar zit niet echt midden in de bossen of de hei, maar dat is wel in de buurt!
Voor de prijs kun je er zeker naartoe. Je hebt echt waar voor je geld!
We zijn niet echt uit eten geweest, maar wel naar een georganiseerd pannenkoekenfestijn, wat heel goed was geregeld! Vandaar toch de hoge beoordeling voor eetgelegenheden...
Het sanitair was goed schoon en goed onderhouden!
Voor kinderen is er speelgoed wat ze zo uit de schuur kunnen pakken en een springkussen, zandbak, schommel, wip... voor elk wat wils dus!
Al met al een van oorsprong boerencamping die voor iedereen aan te raden is!