Camping Minicamping de Tuinfluiter in Hijken Nederland beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Camping Minicamping de Tuinfluiter

9,7

voeren van de kalfjes

Beoordelingen Camping Minicamping de Tuinfluiter

Vorrelveenseweg 13, 9415 TE, Hijken
Camping Minicamping de Tuinfluiter scoort een 8,9 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Minicamping de Tuinfluiter? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Minicamping de Tuinfluiter in Hijken, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Camping Minicamping de Tuinfluiter vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Camping Minicamping de Tuinfluiter met andere accommodaties in Hijken.

6 beoordelingen over Minicamping de Tuinfluiter

9,6
"Toppie top"
schmitz
6-8-2011 We zijn net terug van een top week bij de boer,kids hebben in het zwembad gezetten en tractor gereden ja ik ook leuk man,mijn oudste zoon heeft met zitmaaier het grasgemaaid etc, leuk,weer was goed,mensen op de camping en de eigenaar ook vriendelijk.
koeien voeren en melken.
tjee was leuk en nu erg moe.
tja,we komen terug.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Fantastische camping!"
fam. van de Belt
11-7-2011 Wij, mijn man en dochter van 3,5 jaar en ikzelf, zijn hier 2 weken geweest. Gelijk werden wij ontvangen met koffie en dat is na zo´n reis natuurlijk alleen al geweldig. De boer en boerin staan meteen klaar en doen wat ze kunnen voor hun gasten. We zouden 1,5 week blijven maar vonden het zo fijn dat wij het hebben uitgebreid naar 2 volle weken.
Onze dochter is bijna iedere ochtend opgehaald door de boerin en werd in een rode overall gehesen. Daarna gingen ze samen de koeien voeren, kalfjes de fles geven, de geiten, konijnen, het paard Binkie, de kippen, de eenden, de duif en fazant en natuurlijk de cavia voeren. De eerste dag dat we er waren heeft mijn dochter al een bevalling van een kalf mogen meemaken.
Zij heeft genoten van alle mogelijkheden maar wij ook. Er is een zandbak met partytent. Er ligt allerlei speelgoed zowel voor jong als oud.
Kortom fantastisch en wij komen zeker terug.

"Heerlijke camping!"
Sandra
14-6-2011 Dit is echt een camping zoals wij tot nu toe bij de VEKABO hebben aangetroffen:
Een mooi verzorgd veld, aardige boer en boerin, en op alle details is/wordt gelet.
Zo zetten ze zelfs een partytent over de zandbak toen de zon wel erg fel werd!
Wij waren zelf zonder kinderen, en hadden totaal geen last van de kinderen van anderen, de zandbak en speeltoestellen staan mooi in een hoekje van het veld.

Het sanitair is mooi verzorgd, en de douches (zonder muntjes!) zijn bijna lekkerder dan thuis...

met partner, Apr. 2011
"Fijne camping."
Fam. Zuidema
9-5-2011 Rustige, landelijk gelegen camping aan het Drenthe Wandelpad (Nivon). Wij hebben hier onder meer met Pasen gekampeerd. De eigenaren doen heel veel om het hun gasten naar de zin te maken. Eerste Paasdag was er een Paasontbijt met alle gasten en Tweede Paasdag eieren zoeken voor de kleintjes. Laat in de middag mogen de kinderen (gekleed in een rode overall) met de boerin mee de koeien uit de wei te halen, kalfjes, geitjes, konijnen, kippen etc te voeren. Als beloning krijgen ze een Tuinfluiterdiploma.
Sanitair is super schoon. Grote plaatsen en een mooie grasmat. Grote zandbak (op hete dagen wordt er een partytent voor de schaduw overheen gezet). Ook is er een Jeu de Boulesbaan en je kunt er overdekt tafeltennis spelen. Diverse kinderspeelattributen zijn aanwezig. Wij komen nog wel eens terug.

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Mooie camping"
Frank Zwitser
28-10-2010 Mooie camping, prima sanitair, gastvrije eigenaars.

met oudere kinderen, Mei 2009
"Heerlijk ontspannen"
fam. van der leij
10-5-2009 In de meivakantie zijn we een midweek naar deze minicamping geweest, prachtige weide met veel privacy en heel splinternieuw sanitairgebouw. Dit gezin is net begonnen en we hebben heel veel van de boerderij mogen zien. Ook een kalfje en 12 geitjes geboren zien worden. 's Ochtends wakker worden met het haangekraai, een prachtig weids uitzicht. Onze kinderen van 14 tot 18 jaar hebben genoten, wat wil je nog meer, kortom een echte aanrader.