6-8-2011
We zijn net terug van een top week bij de boer,kids hebben in het zwembad gezetten en tractor gereden ja ik ook leuk man,mijn oudste zoon heeft met zitmaaier het grasgemaaid etc, leuk,weer was goed,mensen op de camping en de eigenaar ook vriendelijk.
koeien voeren en melken.
tjee was leuk en nu erg moe.
tja,we komen terug.
11-7-2011
Wij, mijn man en dochter van 3,5 jaar en ikzelf, zijn hier 2 weken geweest. Gelijk werden wij ontvangen met koffie en dat is na zo´n reis natuurlijk alleen al geweldig. De boer en boerin staan meteen klaar en doen wat ze kunnen voor hun gasten. We zouden 1,5 week blijven maar vonden het zo fijn dat wij het hebben uitgebreid naar 2 volle weken.
Onze dochter is bijna iedere ochtend opgehaald door de boerin en werd in een rode overall gehesen. Daarna gingen ze samen de koeien voeren, kalfjes de fles geven, de geiten, konijnen, het paard Binkie, de kippen, de eenden, de duif en fazant en natuurlijk de cavia voeren. De eerste dag dat we er waren heeft mijn dochter al een bevalling van een kalf mogen meemaken.
Zij heeft genoten van alle mogelijkheden maar wij ook. Er is een zandbak met partytent. Er ligt allerlei speelgoed zowel voor jong als oud.
Kortom fantastisch en wij komen zeker terug.
14-6-2011
Dit is echt een camping zoals wij tot nu toe bij de VEKABO hebben aangetroffen:
Een mooi verzorgd veld, aardige boer en boerin, en op alle details is/wordt gelet.
Zo zetten ze zelfs een partytent over de zandbak toen de zon wel erg fel werd!
Wij waren zelf zonder kinderen, en hadden totaal geen last van de kinderen van anderen, de zandbak en speeltoestellen staan mooi in een hoekje van het veld.
Het sanitair is mooi verzorgd, en de douches (zonder muntjes!) zijn bijna lekkerder dan thuis...