15-8-2010
Wij zaten in een van de twee zigeunerwagens en dat beviel uitstekend. De camping is zeer goed doordacht, alles klopt. Het recreatieteam en dan vooral Berenpret zijn helemaal top, voor alle leeftijden. Sanitair is netjes, er zijn veel speelmogelijkheden en de speelvijver en het zwembad zijn heerlijk.
Deze camping is een echte aanrader voor gezinnen met kinderen.
14-8-2010
De Berenkuil is absoluut een geweldige camping! Dat begon met het moment dat ik belde om te reserveren en zo persoonlijk werd geholpen. We hebben 2,5 heerlijke weken gehad. Als jong stel zonder kinderen is het kindgehalte behoorlijk hoog :) maar juist ook erg gezellig. Zelfs wij genoten van Berepret ;)! De eerste wk (van 5 juli) was erg rustig,de drukke gezelligheid hebben we wel op prijs gesteld die weken erna. Restaurant lekker voor een pizza enz. maar de bediening was in de drukte niet je van het, daar mag de Berenkuil wel in investeren. Vooral het oplossend vermogen bij klachten van omstanders (ik was zo relaxt dat alles mij niets uitmaakte!) was niet erg goed. Sanitair goed, bij drukte mag er wel een keer meer p dag worden schoon gemaakt. Jammer;.Het had leuk geweest als naast mijn douchegel/scheermes ook de (dure)(kappers)shampoo terug stond op het vensterbankrandje..... Maar ach,al met al: GEWELDIG en we komen nog eens terug, wie weet met kids! ;)
13-8-2010
We hebben nu bijna alles uitgetest op deze camping; berenhutten, huisje, caravan, tent, voorseizoen, hoogseizoen enz., het blijft leuk! Nu gaan we waarschijnlijk voor de seizoensplaats, zodat we een heel seizoen lang kunnen genieten!
De camping ligt mooi aan de rand van het dorp, dicht bij bos en rust en ruimte. Ook op het terrein zelf zijn elke keer weer nieuwe plekken te ontdekken! Alle faciliteiten zijn op de camping, dus als je lekker lui wilt zijn hoef je niet ver weg.
Voor de kinderen is er meer dan genoeg te doen; naast een enthousiast recreatieteam is een een énorme (deels overdekte) speeltuin, een zwembad, speelvijver (beide met alles erop en eraan) en voor de natuurliefhebbende kinderen is er genoeg te zien of te ontdekken, o.a. het natuurontdekkingspad. En 's avonds geen gebral, maar rust in de tent, zodat je lekker op stok kunt als je wilt. Nachtbrakers worden door de beheerder(s) tot stilte gemaand, zodat gegeven wordt wat wordt beloofd. Chapeau!! Een aanrader dus!!!