Bed and Breakfast In de Bongerd in Gieten Nederland beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast In de Bongerd

tuin bij buitenkeuken

Beoordelingen Bed and Breakfast In de Bongerd

Bonnen 43, 9461 TC, Gieten
Bed and Breakfast In de Bongerd scoort een 9,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast In de Bongerd? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast In de Bongerd in Gieten, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Bed and Breakfast In de Bongerd vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Bed and Breakfast In de Bongerd met andere accommodaties in Gieten.

2 beoordelingen over In de Bongerd

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Echt in de natuur"
Robert
24-8-2010 Bed en breakfest in de Bongerd is een oude boerderij waar je in het gastenverblijf en het tuinhuis kan verblijven.
Het gastenverblijf heeft 1 slaapkamer een woonkamer en een hele mooie badkamer met bubbelbad. Het Tuinhuis heeft 2 slaapkamers en een woonkamer en een alleen een douche. Het is er allemaal schoon en ont ontbijt is zeer goed geregeld.
Wij hebben geslapen in het gastenverblijf en dan mag je ook gebruik maken van de buiten keuken.
Omgeving is ook heel mooi en voor de kinder is er genoeg te beleven in Drente
Wij hebben er een leuke tijd gehad en komen er nog een keer terug.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Ik kom weer terug"
R. Venis
20-10-2010 zeer mooi en leuk verblijf gehad
wij zaten in het gastenverblijf.