Vakantiehuis De Bonne in Gieten Nederland beoordelingen 7.8 | Zoover

Toegangspad

Beoordelingen Vakantiehuis De Bonne

Verlengde Looweg 9, 9461 TP , Gieten
Vakantiehuis De Bonne scoort een 7,8 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis De Bonne? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis De Bonne in Gieten, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Vakantiehuis De Bonne vinden. Je kunt 3 video's van Vakantiehuis De Bonne bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Vakantiehuis De Bonne met andere accommodaties in Gieten.

7 beoordelingen over De Bonne

met jonge kinderen, 2010
"Heerlijke plek, mooie complete woning."
Johan Schuurman
5-7-2010 Fijne vakantie gehad. Prachtig gelegen vriendelijke mensen. We komen zeker nog eens terug.

met partner, 2010
"Een prima verblijf voor een actief weekje Drenthe."
Erwin Vries
19-5-2010 Wij hebben een erg leuke week gehad in vakantiehuis de Bonne. We hebben vooral genoten van de mooie omgeving en hadden met dit huis een prima onderkomen. Niet te duur, voorzien van alles wat we nodig hadden in een rustige natuurlijke omgeving. Goed verzorgd, een ruime tuin en lekker privé. Zeker aan te raden.

met partner, 2010
"Prima huisje, mooi gelegen"
Tineke
21-4-2010 Wij hebben een heerlijke week gehad in dit prachtige huisje, we hebben genoten van de mooie omgeving van Gieten/Hondsrug. We komen zeker nog een terug.

alleenreizend, Mrt. 2010
"Nooit meer"
lennet
16-3-2010 Veel kleiner dan op de foto's.
Boeren enclave en weinig bos. Ligt met andere bungalows naast elkaar tussen weilanden. Dus niet apart. Op weilanden voor en achter wordt mais geteeld. Nu leeg en zwart. Kan me voorstellen dat er met mais geen uitzicht is.
Had er veel meer van verwacht en de bonnerplas is heel klein en daar kun je niet omheenlopen. Jammer!
Lijkt me een huis voor mensen die in de drukke stad wonen en rust zoeken. Voor 60+ ideel denk ik. Dorp GietenGasselt erg klein.

met oudere kinderen, 2010
"Een aanrader voor rustzoekers met een 4 voeter!"
marjanne
4-1-2010 Onze herfstvakantie in de Bonne was zo geweldig, dat we de dag daarna gelijk weer een week boekten!! Een keurig schoon huis op een ruim bosperceel, met plenty ruimte voor onze kinderen en de hond. Bovendien met wasmachine en droger, m'n liefje wat wil een mens nog meer. Vanuit het huis aan alle kanten natuur en ruimte, we voelden er ons als Randstadmensen de koning te rijk. 's Avonds een knapperend haardvuurtje voor de sfeer. Je hoeft er eigenlijk niet eens weg, rondom huis is het al vakantie op en top. Wil je toch weg, dan is er genoeg te doen in het prachtige Drenthe!

"Rustig gelegen"
Henk
30-9-2009 Mooie omgeving, leuk huisje.

Prima vakantiebestemming

met partner, 2009
"Zeer rustig gelegen"
Henk
30-9-2009 Vakantiebungalow de Bonne is een ideale plek om lekker tot rust te komen. Het huisje is zeer vrijgelegen (niet op een park).

Echt een aanrader voor liefhebbers van rust en ruimte