Vakantiepark Elders Recreatie en Bungalowverhuur**** in Gees Nederland beoordelingen 5.6 | Zoover
Kies een internationale website
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Elders Recreatie en Bungalowverhuur****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Elders Recreatie en Bungalowverhuur**** in Gees, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16
vakantiefoto's
van Vakantiepark Elders Recreatie en Bungalowverhuur**** vinden. Je kunt 1
video
van Vakantiepark Elders Recreatie en Bungalowverhuur**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
Drenthe
. Vergelijk Vakantiepark Elders Recreatie en Bungalowverhuur**** met andere accommodaties in
Gees
Minder tekst <<
Aanbieders
Vliegtickets
Autoverhuur
Boek een hotel
De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Elders Recreatie en Bungalowve...
Verklein aantal aanbieders
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
jun '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
jun '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
(6)
met een groep
(15)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(51)
ALL
met jonge kinderen, Apr. 2012
"Echt heel erg smerig"
Nils Verkuijl
30-4-2012
We hebben dit huisje via veiling geboekt maar daar hadden we wel enigszins spijt van. De ligging is echt heel mooi en van buiten ziet het huisje er ook erg leuk uit maar eenmaal binnen was het echt te smerig voor woorden. Onze zoon van bijna 1 was na 10 minuten kruipen gewoon ZWART. Betaal je 90 euro schoonmaakkosten kan je zelf dus nog gaan dweilen ook!!!! Dit hebben we toch maar gedaan en er kwamen echt 3 emmers gitzwart water uit. Verder zat er in iedere kamer echt heel erg veel schimmel op de muren en rook het erg muf. Pluspunt was de keuken, die was erg groot en van alles voorzien. Wij hadden ook een erg grote tuin met een hek eromheen wat wel erg fijn was met de kinderen en hond. Omgeving is erg mooi/leuk en er is veel te doen met kleine kinderen.
met een groep, Apr. 2012
"Onvriendelijk, te klein voor 12 personen"
J van Kampen
16-4-2012
De bungalow is op zich voldoende voor 8 mensen, maar niet voor 12. Tenzij je het leuk vindt om vlak onder een schuine zoldering te slapen. Ontvangst: betalen en wegwezen! Ontvangstbriefje dat je er al goedkoop zit en je dus wel aan de regels moet houden! Complete keuken: kleine oven, geen ovenschaal, 1 opscheplepel en voor twaalf mensen koken lijkt ons niet mogelijk. Schoonmaak: belachelijk duur en dan moet je bij vertrek nog zelf dingen doen. Te krenterig om een vaatdoekje, schoonmaak- en afwasspullen, lucifers neer te leggen en met 3 bijna-leeg rollen toiletpapier kom je het weekend niet door. Redelijk schoon, maar wel schimmel in de badkamer. De omgeving is mooi, lekker landelijk en de tuin/grasveld is ruim. Wij hebben ons - ondanks de ergernis - als familie (9 personen) goed vermaakt, maar zoeken de volgende keer een meer gastvrije plek.
met een groep, 2012
"Dit nooit weer"
de Vries
14-4-2012
Wat een oudbollig park ze waren alle bomen aan het kappen een kaalslag. Vreselijk is het geworden!!! heleboel huisjes met Polen wat je een onveilig gevoel geeft.
De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Elders Recreatie en ...
Verklein aantal aanbieders
happyhome vakantiehuizen
Checken
tip
Meer aanbieders
met een groep, Apr. 2012
"Iedereen is gewaarschuwd.. voor ons nooit meer"
Martine
18-4-2012
Heb je een eind gereden, kom je aan en wordt je ontvangen door personeel waarbij de vriendelijkheid meer dan ver te zoeken is. Maar goed we hebben vakantie.... Dan net als anderen krijg je zo'n papiertje om vervolgens in een lange rij huizen terecht te komen. Zijn nog net geen rijtjes woningen.
De omgeving is super mooi maar je waant je geheel in Polen. s'nachts gaan de (ik weet niet hoeveel polen" aan de zuip en liggen de gasten wakker en de eigenaar lekker te pitten. We hebben niet eens meer de moeite genomen om hier wat van te zeggen.....
"Dit nooit meer!!"
Salama
29-3-2012
Wij zijn met 10 man naar het 'park' toegegaan en kwamen werkelijk in de middle of nowhere. Ik denk dat Gees 1 straat van 800 meter lang is en that's it! Bungalopark is gewoon een plek waar een paar huisjes staan en een kleine speeltuin. Verder geen activiteiten. Ons werd op een zaterdagmiddag 14:00 vriendelijk verzocht niet meer te lachen, want er komen daar mensen voor hen rust. We hadden al expres een vrijstaand huisje geboekt, maar tevergeefs. We hebben de borg ook niet terug gekregen, omdat er 2 lampen kapot waren (dit was al zo, en ook van te voren aangegeven!!) en er 2 buiten stoelen gescheurd waren (dit was ook al zo!!). Wij zijn met z'n alle een dag eerder weggegaan, want we hadden er echt geen zin meer in. Huisje zag er opzich goed uit, maar de rest er omheen was echt niet te genieten!!
Zeker een AFRADER!!
"Dit nooit meer"
george
15-4-2012
ontvangst was ongepast. de eigenaar reed bij aankomst weg en gaf op onvriendelijke taal aan dat onze auto´s in de weg stonden, er was alleen een parkeer gelegenheid voor zijn garage .
aangebeld sta je 5 minuten te wachten .
ook deze mw was dus oncommunicatief vaardig handelde niet zoals je dat verwacht van 1 medewerkster.
er was 1problemen met de pinpas betaling en kreeg ik de vraag `` heeft u wel voldoende geld op de rekening staan `` .
ik had de reis geboekt bij veiling.
in de brief van elders bv stond dat we via een veiling hadden geboekt dat er van ons werd verwacht dat wij zelf het huisje schoonmaakte en ons aan de park regels moest gaan houden ,ANDERS zouden de kosten voor schoonmaak en parklasten veel duurder uitgaan vallen als dat we hebben betaald voor de huur van het huisje.
de magnetron was kapot terwijl de magnetron wel nodig hadden ivm met een dieet van een mensen.
daarnaast ligt de tuin aan de doorgaande weg waar auto´s rijden
ga hier niet heen
met vrienden, Mrt. 2012
"Beter van niet"
Snijtsheuvel
29-3-2012
De service is 0,0. Als er iets is dan kan je bij niemand terecht. Voor 120,- extra heb je een vrijstaand huis. I.p.v. 2 onder 1 kap zit je dan 2 meter van de buren. Weinig privacy dus. Er is helemaal niks te doen. Alleen voor kinderen een schraal speeltuintje waar je de kans hebt je kind gewond aan te treffen. Wij hadden om 14.00 uur 's middags een muziekje opgezet om ons toch maar een beetje te vermaken en dat mocht niet! Soort strafkamp dus. Huis zelf is wel oke. Borg van 50 krijg je niet terug, omdat je betaald voor iets dat een eerdere bezoeker kapot maakte. We zijn een dag eerder maar weer naar huis gegaan.
"Prima onderkomen"
Sanne
6-3-2012
Via veilingen bij Elders Bungalowverhuur terecht gekomen. Prima huis met 8 volwassenen en drie kinderen. Ruime tuin waar in gespeeld kon worden en keuken en woonkamer van alle gemakken voorzien. Een geslaagd weekend!
We troffen de woning in schone staat aan en je kan er prima terecht met kinderen, bovenaan de trap is ook een hekje gezet.
"Schoonmaakkosten zijn belachelijk"
Menno Veen
7-3-2012
Het ontvangst was al direct niet vriendelijk. Mijn pinpas weigerde meermaals en direct werd mij de pet toegeschreven. Zeer vijandige opstelling van personeel. Vervolgens netjes een huisje gekregen (12 persoons ipv 10 en 4 kamers ipv 3, zonder bijbetaling). Vervolgens wilde we wat drinken bleek het servies enorm vies te zijn. Stof / pluizen zaten in de glazen en daar betaal je de belachelijke 95 euro schoonmaakkosten voor. Tevens zat er schimmel op het dak in de douche boven. Voor de rest zag het er netjes uit. Toch blijven de schoonmaakkosten belachelijk hoog! Zeker als je de brief leest die er ligt; laat alles bezemschoon achter.. Uiteraard moet je het netjes achterlaten maar ik betaal niet voor niets schoonmaakkosten? Gelukkig heeft het de gezelligheid in de groep niet gestoord want het verblijf was prima.
Kortom: schoonmaken hebben ze niet van gehoord en staan niet in verhouding met de prijs die je betaald. Service laat ten wensen over ook bij vertrek.
met een groep, Feb. 2012
"Weekend in gees was een feest"
nettyverheijen14
6-2-2012
Wij verbleven in een 12 persoons huisje .Dat is groot genoeg als je er geen bezwaar hebt om met meerdere personen op een kamer te slapen. Het huisje had 2 badkamers en 3 toiletten en 4 slaapkamers. Alles was erg schoon . En beneden ruim genoeg om met elkaar door te brengen. We zijn hartelijk ontvangen. Wij verbleven er met alleen volwassenen. Wij hebben er genoten
volgende
Scandinavië
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie