Vakantiehuis Huize Tergast***** in Gasselternijveen Nederland beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Huize Tergast*****

9,6

2 juni 2012

Huize Tergast

Beoordelingen Vakantiehuis Huize Tergast*****

Hoofdstraat 48, 9514 BG, Gasselternijveen
Vakantiehuis Huize Tergast scoort een 8,9 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Huize Tergast*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Huize Tergast***** in Gasselternijveen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Vakantiehuis Huize Tergast***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Vakantiehuis Huize Tergast***** met andere accommodaties in Gasselternijveen.

8 beoordelingen over Huize Tergast*****

9,6
met vrienden, Okt. 2011
"Genoten van het huis en de mensen"
Belonje
10-11-2011 Een heerlijk week met vrienden. Het gezelschap was top en het huis ook. Alles compleet, we hebben genoten van alle voorzieningen. Veel in de jacuzzi en de sauna gezeten.
Daarnaast een prachtige omgeving met bossen, het veenlandschap en bijzondere musea.
Kortom een heerlijke week!

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Bijzonder genoten!!"
roger
30-10-2009 We hebben van jong tot oud een week genoten in dit fantastische huis. We komen zeker terug!

Familie
"Een heerlijke week met alles erop en eraan"
b. akker
16-10-2008 Met broers, schoonzussen, ouders en kinderen een heerlijke week gehad in Huize Tergast. We zijn warm welkom geheten door de beheerder. Daarna het huis: wat een verrassing. Helemaal compleet met 8 badkamers, zwembad, jacuzzi en sauna. Luxe zitgelegenheid en de keuken een feest om in te koken. Een heerlijke week waar we met plezier op terug kijken.

"Een geweldig huis in alle gemakken voorzien. "
Bert
28-9-2008 Wat een geweldig huis, prima om je er een weekend in te vermaken. Heerlijk voor iedereen een eigen kamer, met badkamer. Bedden liggen lekker en zijn lang genoeg, ook voor mijn broer van 2 m. Een hele mooie tv in de eetkamer om met z'n allen het EK op te kijken. Al met al een geweldig weekend gehad in dit huis en zeker voor herhaling vatbaar.

"In één woord: geweldig!!!"
M. Vermanen
23-9-2008 Ons weekend in Huize Tergast was werkelijk fantastisch. Met verbazing hebben we gekeken naar de prachtig ingerichte ruimtes en het comfort van alle badkamers. Midden in het dorp, met de winkels nabij, vind je een oase aan rust en ruimte. Het zwembad was natuurlijk geweldig, maar ook de sauna was goed voor enkele uurtjes plezier. Dan de jacuzzi… die is natuurlijk ideaal. Heerlijk midden in de tuin zitten en genieten van de bubbels en het warme water.
Al met al een geweldig weekend, de bijkomende kosten van € 68,- voor een weekend vielen reuze mee. Met dank aan de ‘gastheer’ en ‘gastvrouw’. U ziet ons zeker terug!!

met vrienden, Aug. 2008
"Een TOPweekend in een TOPhuis"
boris akker

Familie
"Ondanks mooie lokatie: niet aan te raden!"
Jim
27-7-2008 Prachtige lokatie, met prima faciliteiten, echter moesten wij naast de hoge servicekosten (315,- euro ) en pittige huurprijs nog eens 470 euro (!!!) betalen voor extra schoonmaak, extra baby kosten en meer van die onzin. Dit werd zonder overleg van onze borg (500E)ingehouden! Terwijl we met de beheerder een ronde door het huis hadden gemaakt en alles akkoord was bevonden. Schandelijke gang van zaken.
Wat er dan precies voor die 785 euro was gedaan kon de 'manager' ons niet duidelijk maken. Bovendien hadden we het huis nauwelijks van binnen gezien want door het lekkere weer zijn we de hele dag en avond buiten geweest.kortom :weekendje tergast werd dure grap. Zomaar borg inhouden zonder dat er enige sprake is van schade is m.i. diefstal! Ben dus nog niet klaar met deze lui.
eigenaar Marjon van Oorschot, 16-10-2011
Eigenaar zegt:  Hartelijk dank voor uw beoordeling. De kosten zijn u volledig uitgelegd en u was hiermee akkoord: 5 personen meer dan afgesproken, apart vervoer van de grote hoeveelheid afval, etc.

met vrienden, Juni 2008
"Niet voor vrienden groepen of kinderen!"
Patricia van Beek
29-7-2008 Huize Tergast is een hele mooie lokatie maar heeft een zeer ongunstige ligging. Het ligt namelijk midden in een dorp en de tuin wordt omringd door allerlei andere tuinen. De accomodatie is pas nieuw en de buren zijn duidelijk niet blij met deze nieuwe buurman.

Als je met een grote groep vrienden en kinderen in de tuin gaat barbequen op een warme zomeravond en de buren zitten letterlijk op 50 meter afstand dan kan dit wat overlast geven. Daarbij staat er midden in de tuin een heerlijke jacuzzi met stereo-installatie, dat is vragen om problemen in deze situatie!

Echter wij werden hiervoor bestraft door de onvriendelijke uitbaters door het inhouden van maar liefst 500 euro borg! Ze kwamen achteraf met allerlei smoesjes waarom ze dit bedrag inhielden, zoals extra schoonmaakkosten terwijl we hier ook al 350 euro voor betaald hadden.

Deze lokatie is dus eigenlijk niet geschikt voor vrienden groepen, wellicht voor zakelijk overleg of bejaarden maar let dus op, ook voor de eigenaren!
eigenaar Marjon van Oorschot, 16-10-2011
Eigenaar zegt:  Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het klopt dat de buren niet blij waren met muziek en lawaai tot 3 uur 's nachts. Daarnaast is het huis ingericht voor 18 (+ 2 baby's) personen, terwijl u ongevraagd met 23 personen kwam. Ik begrijp dat u ons kindonvriendelijk vindt, maar wij vinden dat kinderen niet over de daken (8 meter hoogte) mogen lopen.