Beoordelingen Vakantiepark Hogenboom Hunzepark***

25 mei 2013

Hogenboom Hunzepark***
Beoordelingen Vakantiepark Hogenboom Hunzepark***
Hunzepark 4, 9514 BW, Gasselternijveen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Hogenboom Hunzepark*** in Gasselternijveen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Hogenboom Hunzepark*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Vakantiepark Hogenboom Hunzepark scoort een 7,1 uit 10, op basis van 96 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Hogenboom Hunzepark*** in Gasselternijveen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Hogenboom Hunzepark***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Vakantiepark Hogenboom Hunzepark*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 51 vakantiefoto's van Vakantiepark Hogenboom Hunzepark*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Vakantiepark Hogenboom Hunzepark*** met andere accommodaties in Gasselternijveen.

95 beoordelingen over Hogenboom Hunzepark***

6,7
met vrienden, Apr. 2013
"Mooi en toen wij er waren een rustig park"
Dick Binnewijzend
Onderkomens
16-4-2013 Wij zijn een weekend van 12 tot 15 april op dit park geweest,dus erg rustig en het restaurant,winkel en snackbar waren maar een paar uur per dag geopend.Het zwembad was ook nog gesloten.

met partner, Dec. 2012
"Mooi rustig park"
Ank
Onderkomens
4-1-2013 last minute chalet geboekt voor de kerstvakantie. hadden een vrij nieuw chalet. zag er prima uit. het park ligt lekker rustig met veel water. het dorpje gasselternijveen is lopend makkelijk te bereiken. mensen van de receptie erg vriendelijk. enigste nadeel was, slechte wifi verbinding en toch 15 euro moeten betalen voor een week.

met partner, Aug. 2012
"Leuke vakantie"
Shaddy
Onderkomens
28-8-2012 We hebben een leuke gehad, naar mijn mening vond ik de stagier het meest vriendelijke. Wij hadden een rolstoel bij ons en dat geen probleem we werden netjes geholpen met een ketting en een slot ons de rolstoel vast te zetten. De mevrouw bij de receptie die " Henny" hete volgens mij was erg vriendelijk de ander met blond haar wat minder klantvriendelijk. Maar ik moet zeggen als er iets is word het zo snel mogelijk opgelost. Er was bingo & klaverjassen waar ik helaas niet aan kon mee doen. Dit was leuk als het slecht weer was. Anders moet je jezelf goef kunnen vermaken. En het is ook heel leuk om naar het stadje daar te gaan. Goed bereikbaar.

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Super leuk park voor tieners"
brigitte
Onderkomens
28-8-2012 veel te doen op dit vakantiepark, leuk voor een weekendje weg, wel is het erg jammer dat alle loopbruggen zijn afgesloten en de stormbaan, hier moet je alles apart betalen, dat maakt de toegangkelijkheid wel minder, maar iedereen klimt over de hekken en dat is super leuk. de blokhutten zijn vies maar de chalets zijn super. wij komen zeker volgend jaar weer in de pinkstervakantie. superleuk voor tieners... die vervelen zich geen moment.

met jonge kinderen, 2012
"Geen speeltuin !!!!!!!"
komtwelgoedschatje
Onderkomens
22-8-2012 beetje chaotische aankomst. De "technische dienst" wist zelf niet waar de aangewezen plaatsen precies waren. Het sanitair was redelijk alleen werd er slecht schoongemaakt. Het zou geen overbodige luxe zijn 1 x per week een hogedrukspuit door het sanitairhuis te halen. De afwaskeuken is zwaar onder de maat, er zijn 2 gootstenen voor alle campingasten.De waterdruk in de douche valt steeds weg. Het mooie weer maakte alles goed. Geen aanrader voor jonge gezinnen, de afgebeelde speeltuin is er niet meer!!!!!

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Aanrader gezinnen met kinderen"
Michiel
Onderkomens
20-8-2012 Heb je kinderen en je zoekt iets waar de kinderen vermaak hebben en jij rust? Dan is dit park ideaal.
Er is veel te doen voor de kinderen van groot naar klein.
De huisjes zijn leuk, modern en netjes en bij het huisje heb je echt rust. De camping is ruim opgezet en ondanks de drukte heb je niet het idee dat je hutje op mutje staat.
Zeer vriendelijk behulpzaam personeel.
Internet is aanwezig, maar meteen minpunt: zeer langzaam en viel vaak weg. Dat is wel jammer want je betaald er wel voor.
Ander klein minpuntje in mijn eigen huisje: De Douche is aan vervanging toe.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Fantastisch voor de kinderen"
A.v/d Wier
Onderkomens
22-8-2012 Vakantiepark Hunzepark in Gasselternijveen is geweldig voor de kinderen.Mooie groene omgeving,bosrijk.Personeel is vriendelijk.

"Niet teveel verwachten"
sandracasemier
Onderkomens
11-2-2013 In de zomervakantie een week op het park verbleven, activiteiten gingen regelmatig niet door (kinderen teleurgesteld) knutselen en voetballen ging niet door wegens te weinig animo, erg jammer. Zwembad was prima, toezicht uitstekend en vriendelijk. We zaten in een smerig blokhutje, schimmel in de douche en veel doodgemepte vliegen op plafonds etc.
Het klimparcours over het water was niet vrij toegankelijk waardoor kinderen om de omheinig heen gingen wat naar mijn mening niet te voorkomen is en misschien beter om het altijd open te laten?
Wel een hele mooie omgeving, heerlijk om te fietsen.

met partner, Aug. 2012
"Wij hebben iedere dag genoten "
allard
7-8-2012 ons huisje lach boven op een heuvel we hadden een mooie uitzicht

met oudere kinderen, Juli 2012
"Fantastische week beleefd"
Patricia
Onderkomens
31-7-2012 geweldig (ook fantastisch weer gehad)
leuke dingen voor (met name) kinderen: kanovaren, stormbaan en andere waterspellen; ook animatie, maar daar hebben wij geen gebruik van gemaakt.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?