Bungalow Bungalowpark Landgoed Hunzebergen**** in Gasselternijveen Nederland beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Bungalow Bungalowpark Landgoed Hunzebergen****

29 mei 2012

onze bosboerderij nr 233

Beoordelingen Bungalow Bungalowpark Landgoed Hunzebergen****

Hunzepark 4, 9514 BW, Gasselternijveen
Bungalow Bungalowpark Landgoed Hunzebergen scoort een 7,9 uit 10, op basis van 57 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Bungalowpark Landgoed Hunzebergen****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Bungalowpark Landgoed Hunzebergen**** in Gasselternijveen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 59 vakantiefoto's van Bungalow Bungalowpark Landgoed Hunzebergen**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Bungalow Bungalowpark Landgoed Hunzebergen**** met andere accommodaties in Gasselternijveen.

1 2 3 4 5 6 volgende

57 beoordelingen over Bungalowpark Landgoed Hunzebergen****

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Ruime vakantiewoning en heerlijk rustig gelegen"
.Arendse
13-4-2012 Mooie en ruime vakantiewoning van 200m2. Luxe afgewerkt en sfeervol ingericht met open haard. Comfortabel met vier slaapkamers en twee badkamers. Ideaal voor een gezin met kinderen, een familieverblijf met opa en oma erbij of gewoon gezellig weg met vrienden. Rustig gelegen in een landelijke omgeving. Vakantiewoningen zijn gelegen op een landgoed waar ook een hotel ligt. Ideaal omdat je daardoor ook gebruik kunt maken van de faciliteiten van het hotel. Een aanrader!

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Een geweldige week"
Martijn van Bergen
12-3-2012 Wij zaten een weekje in een 8 persoons bungalow type boerderij.
Toen wij in de bungalow kwamen zag het er zeer netjes en verzorgd uit.
Qua speelatributen is er niet veel te vinden op het park, 1 indoor speeltuin en bij de receptie 1 buiten.
We hebben een prima verblijf gehad, en de kinderen hebben het ook naar hun zin gehad.

Tot de volgende keer.

met een groep, Jan. 2012
"Groot en ruime bosvilla."
M.
16-2-2012 Een weekend met familie doorgebracht in de bosvilla. Het huis was groot en mooi. Het was erg stil op het park en super donker omdat de staatverlichting kapot was.
alles was aanwezig in het huis, wasmachine droger vaatwasmachine etc. 2pers. sauna was top! 2 nette badkamers, 4 toiletten! 3 zeer grote slaapkamers en 1 kleine waar net een bed in past zonder kast.
Om het huis veel ruimte, er was verder geen tuinmeubilair aanwezig.
Het hotel wordt niet erg duidelijk aangegeven, het park ligt achter een groot hotel. Receptie is lastig te vinden (in een hokje naast het lege zwembad)

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Vuilnisbelt"
Rozenboom
11-2-2012 park is niets te doen, zeker niet voor kinderen.
Er staat een oude bouw contaienr de propvol ligt met allerlei bouwafval levensgevaarlijk ivm stukken glas.
Maak je een melding bij de recpetie, doen ze er niets mee.
Huisjes(211) zijn mooi ingericht maar onderhoud is te wensen over.
In de westermijer tijd was het beter vertoeven dan nu.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Prachtig huisje!!"
fam. oude Munnink
8-9-2011 Het huisje was het mooiste huisje dat we ooit bezocht hebben! Het ontbrak aan niets. We hadden zelfs een wasmachine en droger!Dit was gezien het weer van deze zomer erg handig! Het huisje was lekker ruim en had alle voorzieningen die je thuis ook hebt Heerlijk!
Het enige nadeel was dat we in de laatste week van de vakantie daar waren en er niets meer te beleven viel! Het park leek uitgestorven. Doordat er zo weing gasten waren bepaalde dat wel de gezelligheid op het park.

"Een tegenvaller"
rene
25-8-2011 begin augustus 2011 hebben wij bijna twee weken op dit park verbleven met drie kinderen in de leeftijd van 3 - 10 jaar. De Bosvilla was overdadig groot en luxe dit in contrast met de privacy en het parkgevoel. Er was niets zichtbaar van een gezellig centrum oid. Er staat een groot hotel voor waar je je als gemiddelde nederlander helemaal niet thuis voelt vanwege de uitstraling en behandeling als parkgast. Hogenboom heeft dit park begin 2011 overgenomen en een aantal facaliteiten als een recreatieteam niet meer ingevuld. (volgens beoordelingen op internet eerder wel aanwezig) Veel lege plekken op het park zowel om dat het huis niet bezet was maar ook om dat er op hele stukken nog niets stond. Het is een half park. Men geeft ook aan dat je gebruik kunt maken van de beautycentrum echter ze vertellen er niet bij dat je de fitness alleen kunt gebruiken na een betaalde behandeling!.

"Heerlijke midweek gehad in een schitterend huisje"
Fam S uit M
9-8-2011 Wij zaten van 1-8-11 tot 5-8-11 in huisje nr 162, een 6persoons huisje type Borger. Werkelijk een prachtig ruim huis, wat een verschil met andere bungalowparken. Alles was heel netjes, luxe badkamer en bedden die bijna zo lekker sliepen als thuis. Buiten ook veel ruimte en toch redelijk privacy. Het enige nadeel was dat er geen Wifi beschikbaar was en daarvoor moest je steeds naar het hotel.

"Ruimte"
Sasja
2-8-2011 Eind juli 2011 een weekje in een Bosvilla verbleven met peuter, kleuter en hond. Midden tussen veel groen/ bossen (lekker wandelen, vnl met hond) en een uitgangspunt voor veel leuke uitstapjes met de kids. (Dierenpark Emmen, Kabouterland, Utopolis, Boomkroonpad, etc etc)
Op het park zelf was niet zo heel veel te beleven voor de kinderen, 1 speeltuintje bij de entree, een indoorplaatje voor slecht weer (grenzend aan de snackbar, mooie afleiding voor de kids als je daar een hapje gaat doen) Terwijl er zat ruimte was om her en der tussen de huisjes speeltuintjes te plaatsen.
Alleen een buitenzwembad, en we hadden niet echt zwemweer, dus dat was een domper. (Niet verwarmd)
Met mooi weer is het voor de (kleine) kids. Genoeg zit/ligruimte om de baden.
Bosvilla 211 was heerlijk ruim! met sauna, bubbelbad, 4 wc's, etc
Het was dat het een aanbieding was, en daardoor voordeliger dan Landal, anders hadden we voor Landal gegaan..

met partner, Mei 2011
"Mooie locatie, slecht personeel"
E van Tijn
25-1-2012 Als een weekje ruziemaken met ongeintresseerde mensen jou idee van vakantie is,is dit een ideale plek, anders kun je beter een andere plek kiezen, jammer want de ligging is mooi.
Het was overigens wel zo dat niemand echt geinterreseerd was in de gasten, alleen in betalen.

met een groep, Dec. 2010
"Mooi ruim huisje"
Frits
11-1-2011 Met 5 personen de week tussen kerst en nieuwjaarsdag doorgebracht in een van de ruime huisjes met 2 badkamers.
Zoals in de andere beoordelingen valt te lezen zijn deze huisjes zeer ruim, bevatten alle gemakken die je kunt wensen (in totaal 4 toiletten), goede keuken, groot bad, sauna, prima douches, tv en audio.

Helaas was er geen beddengoed aanwezig bij onze aankomst, een belletje naar de receptie leerde ons dat wij dit wel zelf konden ophalen bij het hotel (20 minuten lopen met de gladde weg op het park) 's avonds na 22 uur. Het meisje bij de receptie zat alleen en kon er niets aan doen, maar slordig is het wel.
Ook weinig bestek/glazen maar dat zijn we wel gewend in dit soort huisjes.
Niet alles was goed schoon: de deurklinken waren echt vies, het vuil bleef aan je handen kleven als je er een vastpakte.

Het "keukenpakket" bestaat uit 1 handdoek en 1 theedoek (droogdoek), hoe je daar een week lang hygienisch mee moet drogen is ons een raadsel, zelf meenemen dus!

1 2 3 4 5 6 volgende