27-8-2011
Wij hebben 10 dagen op deze camping gestaan. Voor dat we het wisten moesten we alles al weer inpakken. We hebben en geweldige tijd gehad met zijn vijven. De kinderen hebben zich prima vermaakt, met vooral in de speeltuinen (buiten/binnen) die er op de camping zijn. Ook de animatie was prima voor de jongste kinderen. de ruimte rondom de camping heeft ons goed gedaan. De heide achter de camping is echt een aanrader waar je veel plezier kan hebben. We komen zeker nog een keer terug.
23-8-2011
Ik heb hier met mijn dochter van 8 jaar, 4 nachten gecampeerd op het tentenveld. Super mooi veld! Ondanks het slechte weer hebben wij ons erg vermaakt! Vriendelijk personeel, schoon sanitair, veel speeltoestellen en in de avond animatie. Niet overdreven gewoon leuk! Overdag waren er ook activiteieten daar hebben wij niet aan mee gedaan. Zeker een aanrader voor gezinnen met kinderen die van rust houden en kleinschaligheid.
29-7-2011
We hebben net 3 weken met onze dochters van 5 en 7 op deze camping gestaan. We stonden op het tentenveld. Ondanks de soms hevige regenval, was onze plek (204) kurkdroog. Het tentenveld is prachtig, mooie bloemen, grenzend aan het bos, fijn in de luwte bij harde wind. Onze kinderen hadden veel vriendinnetjes en hebben zich uitstekend vermaakt in zowel de binnenspeeltuin als de verschillende buitenspeeltuinen. Er worden leuke activiteiten georganiseerd, o.a. speurtocht (ook voor de ouders leuk i.v.m. mooie route), schatgraven, poffertjes eten, bosspel. De sfeer op de camping is prettig, gemoedelijk, rustig. Het sanitair is superschoon. Er is zelfs bij iedere wc toiletbrilreiniger en zeep bij de wastafels van de toiletten. Zelfs op een stormachtige zaterdagavond om 22.30u, stond één van de beheerders bij de toiletten aan de buitenkant van het gebouw het zand e.d. uit de wc hokjes te vegen! De natuur in Drenthe is prachtig. Leuke dingen te doen in de omgeving. Voor ons een top camping!