Beoordelingen Camping De Berken***

24 mei 2013

De Berken***
Beoordelingen Camping De Berken***
Borgerweg 23, 9462 RA, Gasselte
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping De Berken*** in Gasselte, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping De Berken*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping De Berken scoort een 8,6 uit 10, op basis van 68 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping De Berken*** in Gasselte, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping De Berken***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping De Berken*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 49 vakantiefoto's van Camping De Berken*** vinden. Je kunt 1 video van Camping De Berken*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Camping De Berken*** met andere accommodaties in Gasselte.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

68 beoordelingen over De Berken***

met jonge kinderen, Mei 2013
"Mooie camping. Arrogante beheerders"
F. de Boer
13-5-2013 Mijn eigen hond mocht als bezoeker de camping niet op.
Ik wilde wel de 20 euro betalen zodat hij als gast stond ingeschreven zodat hij wel een paar uurtjes bij ons kon blijven om daarna weer met mijn zoon en zijn gezin naar huis te gaan dat mocht ook niet. Ze durfden je niet aan te kijken toen zij die onzin vertelden.
Onze kleinkinderen werden door de ouders op de dag van vertrek opgehaald zodat wij rustig konden opbreken. De ouders waren langer als een uur gebleven en moesten hiervoor 3 euro betalen. Het ging hun niet om het geld!!
Mij zie je er in ieder geval nooit meer.

met jonge kinderen, Mei 2013
"Mooie kindvriendelijke camping"
winette
13-5-2013 Camping de Berken is een prachtige camping. Midden in het groen. De plekken zijn ruim en je staat altijd vlakbij een speelgelegenheid voor de kinderen. Die vermaken zich dan ook prima buiten en binnen. Sanitair was netjes en er was zeer veel rekening gehouden met families met kinderen. Zelfs bij brasserie de berken stond speelgoed voor de kleintjes. Zo hebben we er heerlijk gegeten. Wifi een beetje duur.

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Nette camping, leuk voor jonge kinderen."
fam. Groenen
6-5-2013 De camping ziet er netjes uit. De eigenaars zijn erg vriendelijk en behulpzaam, zo komen ze zelfs de warmwaterkaart terugbrengen bij je tent als je die laat liggen. Voor jonge kinderen is er veel te doen. Op bijna ieder veldje is een speeltuin en er is zelfs een speciale peuterspeeltuin. Bij slecht weer is er een binnenspeelaccommodatie. In de schoolvakanties is er ook animatie. Wij hebben daar weinig gebruik van gemaakt, maar het programma zag er leuk uit. De plaatsen vonden wij groot genoeg (vouwwagen jamet arrizona + auto). Het kunstgras is erg prettig.
Je kunt op de camping fietsen (+zittjes) huren. Wij zijn naar Borger gefietst, goed te doen en leuke routes. Verder zijn er leuke zwembaden (Tropica in Veendam) en attractieparken in de buurt.

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Goede kindvriendelijke camping"
Dirk
3-5-2013 We zijn een weekje op camping de berken in Gasselte geweest. Een prima camping om met jonge kinderen te verblijven. Leuk binnenklimtoestel en leuke speelmogelijkheden op het veld zelf bij de caravan.

Het sanitair is in prima staat en schoon. Betalen van warm water doe je met de sep-key. Elektra betaal je per kwh.

Ondanks dat bij reservering ons was toegezegd dat WIFI in de meivakantie gratis was moesten we hiervoor 10 euro voor een week betalen. Blijkbaar hebben we geboekt toen de 2012 folder nog actueel was. Bij aankomst kregen we ook te horen dat niet alles betaald zou zijn, ook dat bleek een foutje van de camping. Slordig, maar wel opgelost.

De plekken op de veldjes zijn niet allemaal berekend op grotere caravans. Sommige plekken kan de auto echt niet meer bij. Zelf hadden we vooraf gekeken en een ruime plek gekozen waar de auto wel bij kon.

Al met al een prima plek voor een weekje vakantie met kinderen.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Keurig netjes en kind vriendelijk"
arnold
15-8-2012 wij zijn met ons gezin:2kinderen van 4&6 jaar 2 weken op de berken geweest gewoon top. genoeg te doen,geen herrie,geen drukke annimatie die de kinderen hyper maken met house dansjes,lekker geknutseld en dan Drop en Dreutel helemaal goed.En ik heb geen zuipende ouders gezien die onder de luifel blijven zitten als hun kind iets doet. je komt echt tot rust met je gezin.

met partner, Aug. 2012
"Mooie camping"
ria adema
23-8-2012 wij zijn erg tevreden geweest op camping de berken,maar toen ik zei dat we misschien volgend jaar wel terug wilde komen met 3 familie's ,zeiden ze dat ze dat niet wilde .nou dat vind ik heel vreemd want het is toch ook weer inkomsten.
een ander punt was het in en uit rijden bij de camping ,dat is erg onoverzichtelijk.verder erg tevreden geweest.

met partner, 2012
"Een prettige ervaring op onze fietstocht"
K. van Wagtendonk
30-7-2012 Zowel de camping als de brasserie worden met hart en ziel gerund door mensen met liefde voor hun werk. (incl. personeel)

met jonge kinderen, Juli 2012
"Supergeslaagd"
Joke Jansen
8-8-2012 Voor mijn dochter (7,5) was het een geweldige camping, kindvriendelijk, veel speelplekken en een leuke binnenspeelplek en bibliotheek. Ook voor mijn zoontje (3,5) was er apart wat te doen 's ochtends en 's avonds (knutselen en Drop en Dreutel)! Leuk recreatieteam. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, het sanitair is altijd schoon. Ook complimenten voor de brasserie overigens.

met partner, Juli 2012
"Fijne en mooie plek om je vakantie te vieren"
joop v laarhoven
26-7-2012 Mooie en gezellige Camping
Drente is zo wie zo een mooie provincie
Prachtig
Bos rijke omgeving
Fijne en lieve medewerkers,kan haast niet beter
Prijzen zijn prima
Er is een brasserie,zijn we helaas niet geweest
Ja zeer vriendelijk voor kinderen

met partner, Juli 2012
"Hele goede camping"
ed de korte
8-9-2012 2,5 week op deze camping gestaan, we hadden een mooie ruime zonnige plaats,sanitair was top, liggen van de camping ook.sávonds heel rustig, vriendelijk personeel en eigenaren, ook de naast gelegen brasserie is een aanrader.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?