Hotel Frederiksoord in Frederiksoord Nederland beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Frederiksoord

29 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Frederiksoord

Maj. van Swietenlaan 20, 8382 CG, Frederiksoord
Hotel Frederiksoord scoort een 7,8 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Frederiksoord? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Frederiksoord in Frederiksoord, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Hotel Frederiksoord met andere accommodaties in Frederiksoord.

9 beoordelingen over Frederiksoord

met partner, Okt. 2010
"Geweldig!"
Kees
24-10-2010 Echt geweldig eten en bediening. Enige minpunt wat mij betreft is dat de verwarming alleen aan of uit kan in de kamers. Of je smoort of het is koud.

met partner, 2010
"Geen onderscheidingsvermogen![100]"
JJ en Wilma
14-5-2010 De ontvangst was allerminst hartelijk. Nadat we gemeld hadden dat we graag wilden dineren, werden we verwezen naar de brasserie. In het restaurant was geen plaats, punt.
We hebben de menukaart van de brasserie uiteraard bekeken, maar we hadden geen zin in een snelle hap. Bovendien was de akoestiek dermate hinderlijk dat we daar hooguit een kwartier wilden zitten.
Op de website spatten de pretenties van het scherm. Die worden in onze ogen zeker niet waargemaakt. Wij tuffen Frederiksoord voortaan voorbij.

"Bijv. "Wat een topper" "
J. van der Zaag
23-2-2009 Net terug,gelogeerd in hotel Frederiksoord van wo: 18 febr.t/m zo:22 febr. Geweldig, werkelijk alles was uitstekend en dat de kamers gedateerd zouden zijn is een heel klein beetje logisch bij een gebouw uit 18 honderd zoveel,persoonlijk vinden wij dat juist de charme, want alles doet het en werkt uitstekend en van gehorigheid hebben wij geen last gehad.
De familie Jansen is uiterst gastvrij en gezellig en in voor een babbeltje als je daar zelf prijs op stelt.Het diner is geweldig,de fam Jansen heeft verschrikkelijke goede koks, het eten is echt smullen.
Eigenlijk is al het personeel ontzettend behulpzaam en vriedelijk (hebben wij echt wel eens anders meegemaakt).
Familie Jansen wij komen zeker nog eens terug om te onthaasten (breiend en lezend bij de openhaard)wij vonden het fantastisch en hopen dat veel mensen ons voorbeeld volgen.
Hartelijke groeten Anneke en Jochem v.d. Zaag

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Frederiksoord bij:

cees en mary voetel...
16-5-2008 Kleinschalig maar `n fijn hotel,ontbijt en diner is uitstekend, schone kamers, zeer attente en vriendelijke mensen en `n uitstekende uitvalbasis voor fietstochten.
Het enige minpuntje is de drukke weg.

Rob en Hanny
9-12-2007 Kleinschalig rustig hotel met kleine gehorige kamers. Correcte bediening. Duur restaurant en verder geen eetgelegenheden op (korte) loopafstand. Net uitgeserveerd ontbijt.
Goede uitvalbasis voor als het mooi weer is om te fietsen en te wandelen.
Via Touroperator 3 nachten €120,-- voor tweepersoonskamer met ontbijt.

met vrienden, Sept. 2007
M. Nota
3-10-2007 Hier geluncht en gedineerd was beide keren uitstekend zeer behulpzame eigenaars

marijke
8-8-2007 Perfect hotel voor een paar dagen, kamer iets aan de kleine kant, verder uitstekend. Erg vriendelijke en behulpzame mensen, ontbijt uitstekend. Prima uitvalsbasis voor een aantal fietstochten, omgeving is prachtig!

Jeroen
2-7-2006 Heel fijn hotel en prima uitvalsbasis voor fietstochtjes. Goed ontbijt en ook uitstekend diner. Erg aardige, behulpzame en attente mensen. Onze kamer vonden we aan de kleine kant maar voor een paar nachtjes prima.

J.Gerrits
5-12-2005 Perfect! Zeer vriendelijke mensen, schone en ruime hotelkamer, goed ontbijt.