Camping Boerencamping Hoeve Sonneclaer** in Fluitenberg Nederland beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Camping Boerencamping Hoeve Sonneclaer**

30 mei 2012

Luchtfoto van de camping .

Beoordelingen Camping Boerencamping Hoeve Sonneclaer**

Fluitenbergseweg 94, 7931 TC, Fluitenberg
Camping Boerencamping Hoeve Sonneclaer scoort een 8,5 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Boerencamping Hoeve Sonneclaer**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Boerencamping Hoeve Sonneclaer** in Fluitenberg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Camping Boerencamping Hoeve Sonneclaer** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Camping Boerencamping Hoeve Sonneclaer** met andere accommodaties in Fluitenberg.

12 beoordelingen over Boerencamping Hoeve Sonneclaer**

met jonge kinderen, Mei 2012
"Absolute aanrader!"
Frits
28-5-2012 Nette camping, ruime plaatsen, mooie ligging, vriendelijke mensen, (h)eerlijke producten, veel speelplekken, kortom: een absolute aanrader!!

met partner, Mei 2012
"Fantastische kindvriendelijke rustige camping"
Gerda
14-5-2012 Een goed adres voor een rustige camping.
Ook voor kinderen een heel leuke locatie.

De familie doet veel voor de gasten,
Het sanitair is keurig schoon.

Zelf gemaakt IJS en andere heerlijke biologische produkten.

"Een toppe vakantieplek voor met kinderen"
iemelda
26-1-2012 we zijn een keer naar een ander plek geweest en daar was het helemaal niks te doen voor de kinderen wel een speeltiun maar verders niks en hier gaan we alvoor de zesdekeer heen . de kinderen wilen niks anders ze mogen er veel en ze leren er ook. dus het is voor ons nog echt de beste plek groetjes iemelda

"Gezellige familiecamping"
Erik en Hanneke
9-8-2011 Dit was voor ons de eerste keer kamperen met 5 kinderen in de leeftijd van 3-9 jaar. Ze hebben genoten! Leuk waren de activiteiten voor kinderen, zoals broodjes bakken, levend ganzenbord, koeien melken etc.
In het algemeen klantvriendelijk en behulpzaam, verkoop van biologisch ijs en andere producten, heerlijk!
Het sanitair was hier keurig geregeld, lekker warm water en schone toiletten en spoelbakken (als je op tijd op was kon je de boerin betrappen die elke ochtend alles schoon aan het maken was).
Gemoedelijke camping, niet te groot of te druk.
In de omgeving genoeg te doen voor een (niet al te duur) dagje uit.
Daarnaast kon je in Hoogeveen gratis zwemmen.
Aandachtspunten:
-rubberen tegels onder de ringen bij de speelplek, nu was het er erg modderig!
-prijs voor wassen en drogen van de was vond ik aan de hoge kant.
-geen droge plek in de douches waar je kunt staan om je aan te kleden na het douchen.
-omdat de winkels ver weg zijn, misschien een klein winkeltje op de camping?

met jonge kinderen, Mei 2011
"Leuke familie camping"
fam boersen
4-9-2011 het is een mooi camping voor jong en oud.er is veel te doen en de omgeving is mooi,we komen zeker nog een keer terug

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Gemoedelijk, vriendelijk, heerlijk!"
CHWS
9-8-2010 Ondanks het regenachtige weer een heerlijke week gehad. Voor onze kinderen (5 jaar) een erg leuke ervaring: koeien uit de wei halen, melken, hooi verdelen, crossen op de skelters over het boeren erf, rondje pony rijden, konijnen aaien, kippen voeren en natuurlijk veel spelen met leeftijdsgenoten.
Fietsen in de omgeving is ook prachtig.

met jonge kinderen
"Ruim/goedverzorgt/vriendelijke"
iemelda
17-12-2009 we komen er al 3 jaar en de kinderen willen nergens anders heen

met jonge kinderen
"Super leuke boerencamping"
Marthijn&Nicole
23-8-2009 Twee weken met jonge kinderen bij boerencamping Sonneclaer geweest. Kinderen mochten de hele dag door de boer helpen, koeien halen, schapen scheren, pony rijden etcetc. Alles kon en mocht. Leuke speelweide met zandbak trampoline etc.Goed schoon sanitair, ruime plaasten voor caravan of tent. Kortom supeleuk en een echte aanrader.(ps ook het boerenijs was lekker)

met jonge kinderen, 2009
"De kinderen vonden het geweldig"
I.polane
9-5-2010 De kinderen van 6 en 4 vonden het fantastisch. Ze mochten op de stro-balen spelen en op de pony-rijden.Elke dag werd rond een uur of 5 de camping rondgeroepen wie er mee de koeien wilde ophalen van het land.Ook mochten ze helpen met het melken van de koeien.De boer en zijn zoon wilden alles uitleggen, ook elke dag weer opnieuw!!Er waren speeltoestellen en skelters en natuurlijk veel andere kinderen om mee te spelen.
De sfeer was heel gemoedelijk.
Sommige families kwamen er al jaren .

met partner, Juni 2008
"We zijn er een paar dagen geweest..."
fr_woning
5-12-2010 Toen we aankwamen , hebben we een plekje uitgezocht , op de kampeerwei . Aan de andere kant van het veld stond het toiletgebouw , wat er keurig uitzag . Her en der stonden wat speeltoestellen , voor de jeugd . Toen we met de "boerin" spraken bleek dat we oude dorpsgenoten waren . Ze deed ook veel aan educatie , voor de jeugd en belangstellenden . Er liepen ook veel dieren rond de boerderij. Alleen jammer dat het bij de stallen , een beetje rommelig was . Voor de boodschappen moet je naar Hoogeveen . Ruinen ligt ook in de buurt . Voor kinderen is het zeker een aardige camping . . . .