Hotel De Schoap'n Drift** in Exloo Nederland beoordelingen 8.5 | Zoover

Hotel De Schoap

Beoordelingen Hotel De Schoap'n Drift**

Hoofdstraat 96, 7875 AE, Exloo
Hotel De Schoap'n Drift scoort een 8,5 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Schoap'n Drift**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Schoap'n Drift** in Exloo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 20 vakantiefoto's van Hotel De Schoap'n Drift** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Hotel De Schoap'n Drift** met andere accommodaties in Exloo.

10 beoordelingen over De Schoap'n Drift**

6,7
met partner, Mei 2012
"Eenvoudig hotel met een mooie ligging"
mieke scholte
23-5-2012 Ontbijt (geen yoghurt of fruit) en kamer (geen stroom op de badkamer voor de haardroger) basaal. Verder rustig, klein hotel gerund door twee heren.

"Klein hotel met prima gastheerschap"
Jos en Paula
8-8-2011 Prima uitgangspunt, zowel te voet, met de fiets als met de auto.
Beide gastheren hebben oog voor detail en proberen het eenieder naar de zin te maken. Alles is zeer verzorgd.
Het eten wordt met liefde gekookt met verse producten wat je direct proeft.
Kortom een ideale uitvalsbasis in dat deel van Drenthe.

met partner, Apr. 2011
"Een aanrader voor echte lanterfanters."
Carolien
14-8-2011 Prima plek om te ontspannen, gastvrij, een prachtige tuin, lekker eten en een mooie omgeving.
Wij komen hier meerdere keren per jaar en zijn nog nooit teleurgesteld.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel De Schoap'n Drift** bij:

peter van Zwiers
30-3-2008 Met pasen heerlijk kunnen genieten in het gezellige dorpje exloo.
De schaapendrift is een mooie accomodatie met een perfecte ligging(direct aan de hei).

We hadden fietsen meegenomen, om Drenthe beter te kunnen verkennen.
Helaas was er bij aankomst een band lek.. direct een leenfiets gekregen van de schaapendrift. Dat noemen wij nu service!!
De kamers waren knus en het avond eten lekker drents. Je ziet niet vaak een familiehotel met "lekker" drents eten! Kortom een leuk hotel. De volgende reservering is al gemaakt!

Tot snel en bedankt voor het gezellige verblijf.

Met vriendelijke groet,

Peter van Zwiers
uit Rotterdam

met partner, Mrt. 2008
Mevr. Lanting
30-3-2008 We zijn speciaal voor de China voorstelling in Assen, naar Drenthe gekomen.

De Schoapendrift te Exloo is een knus hotel wat luxe uitstraald.

Service prima. Schoonmaak goed!

Eten was elke dag anders. Lekker Drents, wat je niet snel ergens anders krijgt.

Bedankt voor het plezierige weekend, we zullen zeker een keer terug komen.

Mevr Lanting

met vrienden, Sept. 2007
Fam. C. Doornbosch
28-2-2008 Wij hebben een bungalow gehuurd voor 6 personen. Heel sfeervol ingericht, voorzien van een tv. Zelfs de keuken was voorzien van een magnetron, handig als je niet koken wilt. Bovendien alles erg netjes! Onze fietsen hadden zelfs onderdak in het schuurtje. Wat de omgeving Landgoed Hunzebergen betreft: heerlijk ontspannend, rust en ruimte. Fototoestel dus meenemen. Mooie kiekjes gemaakt. Dit was voor ons de eerste keer, maar we komen zeker terug. Een pluim voor de heren die dit allemaal verzorgen.

met vrienden, Apr. 2007
Nils
9-5-2007 Met een woord TOP!
Een gezellig, knus horecabedrijf. Een dikke 10 voor de kok. Hier kan je niet alleen normale gerechten eten zoals in elk ander restaurant, maar ook de streek gerechten!!!!! Als vegetarier was mijn zus hier aan het goede adres.
Wil je een ECHTE vakantie met rust en op de beste lokatie van DRENTHE met 's avonds heerlijke eten, dan is De Schoapendrift een absolute aanrader!

Met vr gr,

Nils

Chinouk
6-8-2006 Eenvoudige kamer, zonder t.v., maar wel in een mooie landhuis met rietendak en een zeer fraaie grote tuin met heerlijke plekjes om goed boek te lezen en een wijntje te drinken. Prima ontbijt. Met liefde verzorgd. Achter hotel ligt mooi bos. Kinderbed meenemen zelf. Leuk plaatsje en heerlijk gegeten bij het Wapen van Bussemaeker (ook met kind van 2,5 jaar: kinderstoel - speelgoed en kindermenu!).

met partner, Aug. 2005
rene van liere
14-9-2006 Geweldig hotel, knus, bescheiden, goed verzorgd, schoon, welkom gevoel. Zijn al diverse malen geweest, komen er zeker terug!

H.Jongerius
12-5-2005 ....De twee heren van de schaop'ndrift die weten wat genot is, en runnen de tent met veel plezier en toewijding. Alweer een tijdje geleden daar geweest, maar het is ons aan niets onderbroken. Gezellig en klein.
Prima eten, leuke knusse kamers.