Bungalow Ermerzand in Erm Nederland beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Bungalow Ermerzand

30 mei 2012

dit is een foto zoals verhuur plaats vindt via receptie ermerzand

Beoordelingen Bungalow Ermerzand

Dalerstraat 38b, 7843 PP, Erm
Bungalow Ermerzand scoort een 7,8 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Ermerzand? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Ermerzand in Erm, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Bungalow Ermerzand vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Bungalow Ermerzand met andere accommodaties in Erm.

15 beoordelingen over Ermerzand

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Een mooie plek om te vertoeven"
19theo55
30-10-2011 een mooie bungalow
alleen het intrieur viel wat tegen, maar verder was het goed

met vrienden, Aug. 2011
"Hele fijne week gehad!"
Ronnie
30-8-2011 We kwamen hier voor een sportief weekje om te wandelen/geocachen. De bungalow die we huurden was erg netjes, bij binnenkomst stond er zelfs een bosje bloemen op tafel en een zak koffiepads. Verder was de inrichting keurig en draadloos internet was er ook aanwezig. Ondanks veel regen hebben we een hele fijne week gehad en komen hier graag nog eens terug!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Vriendelijk en gezellig"
marijkehvl
30-8-2011 Vrienden van ons hebben een huisje hier, we hebben dat een weekje mogen huren. Het park is erg fraai, mooi gelegen aan een waterplas waar je kunt waterskie-en en karpervissen. Mijn man en zoon heb ik de hele week niet gezien! haha, maar heb daardoor wel een heerlijke rustige week gehad in een recent opgeknapte en luxe bungalow. Een park met bijzondere mensen, en een aardige en behulpzame receptioniste die juist dat kleine beetje extra deed zodat dit voor ons echt een fantastische week was voor ons!

De beste prijzen en lastminutes voor Bungalow Ermerzand bij:

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Jammer dat bungalow 138 in de lang verhuur gaat"
fam: wels venray
25-10-2010 voor de vierde keer bungalow 138 gehuurd, we zijn vol lof
jammer dat het in lang verhuur gaat.
dus we gaan op zoek naar een anderen bungalow.

met partner, Aug. 2010
"Mooi en rustig bungalowpark"
H. de Haan
8-9-2010 De bungalow, van particulier gehuurd, had een achterstallig onderhoud. Het rook er muf en vies. Douche was erg vies en volop schimmel. Roosters zaten dicht door viezigheid, totaal geen ventilatie dus. De keukenkastjes waren vies, erg lagen nog kruimel resten van de vorige gasten. Afzuigkap was moddervet en had geen afzuiging, dus met eten koken waren alle ramen in de bungalow beslagen.( Zie de foto`s!) Klachten gemeld bij de receptie. Deze konden niks voor ons doen. Ook de eigenaar gesproken en deze bleef volhouden dat er wel was schoongemaakt. Alleen het excuuus dat het een oud bungalowtje was en dat ze beneden de normale huurprijs en schoonmaak kosten zaten. Naar onze mening, kun je in deze staat geen gasten meer laten verblijven, ongezond. We zijn daarom ook een dag eerder vertrokken.

met jonge kinderen, Juni 2010
"Een mooi park voor gezin met kinderen"
ellen
28-7-2010 Ermerzand is een ruim opgezet park met veel groen. Er is een grote speeltuin en een mooi strand voor de kids aan een recreatievijver. Het overdekte zwembad is niet groot, maar wel heerlijk op de iets koudere dagen. Het restaurant heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding. Je kan er prettig eten met je gezin, personeel is erg vriendelijk. Kortom: Een perfecte plek om in Nederland vakantie te vieren...

met jonge kinderen, Okt. 2009
"Fantastiche"
fam: wels venray
2-11-2009 het huisje waar we voor de derde keer in zaten is gewoon fantastich

een tevreden familie uit venray

met oudere kinderen
"Voor herhaling vatbaar heerlijk rustig"
familie kaspers
1-10-2009 voor herhaling vatbaar
heerlijk rustig
mooie huisjes
heerlijk restaurant met betaalbare prijzen

met partner, Sept. 2008
"Bungalow 67 is te "erg" om te verhuren"
Marjolein Nederstig...
21-9-2008 bungalow mag volgens mij niet eerder weer verhuurd worden nadat deze is aangepast aan de eisen van deze tijd, jammer dat er niet word gekeken in welke staat de bungalow is voordat deze mag worden verhuurd, wij hadden dus gewoon dikke pech voor 250 euro. Zijn een dag eerder terug gegaan doordat de bungalow dusdanig achterstallig onderhoud vertoont dat het vervolgens niet leuk / gezond is om er langer in te verblijven. SCHANDALIG dat dit op deze manier verhuurd word

Familie, Okt. 2007
theowels