Beoordelingen Hotel Green Meets****

Green Meets****
Beoordelingen Hotel Green Meets****
Amsterdamscheveldlaan 9, 7887 VD, Erica
Accommodatie site
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Green Meets**** in Erica, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Green Meets**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Green Meets scoort een 8,5 uit 10, op basis van 186 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Green Meets**** in Erica, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Green Meets****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Green Meets**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 36 vakantiefoto's van Hotel Green Meets**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Hotel Green Meets**** met andere accommodaties in Erica.

185 beoordelingen over Green Meets****

6,7
met vrienden, Apr. 2013
"Fantastische service, subliem restaurant!"
anouk68
10-4-2013 Het hotel ligt "in the middle of nowhere", met OV onbereikbaar maar daardoor wel volledige rust. Voor de golfers perfect gezien ligging baan, je zit zowat OP de baan nl....daardoor prachtig uitzicht vanuit de kamer. Wellness/Fitness schoon en heerlijk voor ons niet-golfers. Personeel en vooral onze gastheer "Nico" in het restaurant top. Veel kennis, eerlijk advies en erg gezellig. Boven onze (hoge zelfs) verwachtingen waren alle gerechten, enorm lekker en culinair! Wij hebben super genoten!

met vrienden, Mrt. 2013
"Heerlijk hotel in Drenthe"
R Gerding
30-3-2013 Mooi nieuwe hotel en goede service, heelrijk eten en ook nog aalels duurzaam. Mooi omgeving om tot rust te komen

met partner, Mrt. 2013
"Hier komen we niet terug"
mariusgerritsma
17-3-2013 zeer ongastvrij, veel te klein restaurant , kaart met 3 hoofdgerechten , slechte service ,geen wi-fi , geen koffie/thee of water op de kamer en in de well-nes ruimte, hotelkamer veel te warm, zelf niet te regelen, adres hotel onbekend in navigatie , hotel had een leuk concept kunnen zijn,uitvoering echt hopeloos op alle fronten

met partner, Feb. 2013
"Nieuw hotel met uitstekende verzorging!"
JA Antonisse
3-2-2013 Erg goed hotel. Grote mooie kamer, goed bed en een prachtige badkamer. Ontvangst erg goed. Het 3-gangen diner was een verrassing (wij kozen voor de vis) en van uitstekende kwaliteit. Het ontbijt was meer dan voldoende en ook nu weer goed verzorgd. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar.

met partner, Jan. 2013
"Wij hebben heerlijk kunnen ontstressen in Erica."
van Herwijnen
19-1-2013 Green Meet's Hampshire Hotel is heerlijk rustig gelegen met vele ontspanningsmogelijkheden: golf, wandelen, fietsen (aanwezig), winkelen in Emmen, sauna's met relaxruimtes, supermassages(!) , beautybehandingen, of gewoon iets lezen of onthaasten op de prima kamers, in de lobby of op de terrassen.
Ontbijt is voldoende, het diner was superheerlijk , verrassend! (en dat terwijl wij eigenlijk best wel kritisch zijn...)
En mocht het je aan iets ontbreken, gewoon vragen en je wordt geholpen.
Wij hadden er eigenlijk best nog wel een dagje aan vast willen plakken, maar dat paste jammergenoeg niet meer in onze agenda. Andere keer misschien weer...!
Petje af voor de "groene instelling", zouden we eigenlijk allemaal aan mee moeten doen....!! En daar merk je als hotelgast natuurlijk niets van,
maar daar doen we dan als gast eigenlijk weer wel aan mee.....wat ook weer een voldaan goed gevoel geeft.
Gingen heerlijk "ontstresst" weer terug naar huis.
Kortom: wij hebben Goed Groen Genoten !!!!

met jonge kinderen, Dec. 2012
"Mooie lokatie en knappe , ruime kamers"
Balliu Kristof
31-12-2012 Zeer mooie kamers, rustige ligging, straalt rust uit.
Ontbijt beperkt maar zeer goede kwaliteit.
Prijs kwaliteit zeer goede keuze van hotel.

met partner, Dec. 2012
"Lekker kunnen genieten en tot rust kunnen komen"
Shirls
23-12-2012 Hotel green meets wellnes is een niet alledaags hotel.Het ziet er eerder op het eerste gezicht uit als een groot bungalowhuis met daarin kamers verdeeld.De kamers zijn daarintegen prachtig en zeer comfortabel.Het restaurant is wat klein maar dat maakt het ook wel weer wat meer knus en romantish.Het eten is er overheerlijk.Zelf heb ik rose gedronken en een fles champagne en ook die waren allebei zeer smakelijk.bij de wellnes zijn er veel verschillende mogelijkheden,geheel naar eigen keus.Verder heb je er een grote golfbaan.Bij ons zat het weer niet echt mee dus konden we hier geen gebruik van maken.Verder is de natuur eromheen ook zeer aangenaam.kortom een echte aanrader voor jong en oud!!

met partner, Dec. 2012
"Fantastisch hotel, voor herhaling vatbaar!"
Iwan van den Burg
24-12-2012 Mooie kamers, lekker eten, lekkere dranken, goede service.

"Heerlijk ontspannen!"
May Lagerweij
23-12-2012 wij zijn via groupon aan dit hotel gekomen en vonden het heerlijk.
een verademing na de opgeklopte belangrijk doenderij in het westen van het land!
de vriendelijke en service gerichte benadering was prima.
het hotel is schoon ruim en ligt prachtig.
we hebben werkelijk fantastisch gegeten met gezellige en kundige bediening aan tafel.
de rekening van de drankjes was in onze ogen laag te noemen.
het ontbijt is uitgebreid,vers en voorzien van van alles en nog wat!
Jammer dat je 's ochtends nog niet zo'n trek hebt.
helaas viel het weer tegen en hebben we niet kunnen fietsen en of wandelen.
maar daarvoor komen wij graag nog eens terug!

met partner, Dec. 2012
"Goede locatie/wellness met lage service"
Radjesh
19-12-2012 Voor een gemiddelde 4-sterren hotel verwacht ik minimaal:
- één envelop,maar geen briefpapier (niet aangevuld?)
- geen raambedekking in badkamer (rolgordijn was blijkbaar defect)
- op tweemaal aangeven van de klacht is er een baddoek opgehangen
- zeepdispenser in douche is los,je vingers komen er tussen
- geen douchekap
- werd niet gevraagd over de keuze van de kussen
- geen koffie/thee voorziening op de kamer
- geen wash/laundry service
- beginnend bediend personeel (met uitzondering van één)
- eten is duur
- restaurant is klein en weinig ramen
+ rustige natuuromgeven ligging
+ goed verzorgde avondeten
+ ruime kamer
+ goed verzorgde wellness

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit