Camping Emmen (gesloten) in Emmen Nederland beoordelingen 5.2 | Zoover

Beoordelingen Camping Emmen (gesloten)

5,4
5,7
6,1
2,6

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
5,2

Beoordelingen Camping Emmen (gesloten)

Angelsloërdijk 31, 7822 HK, Emmen
Camping Emmen (gesloten) scoort een 5,2 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Emmen (gesloten)? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Emmen (gesloten) in Emmen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Camping Emmen (gesloten) vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Camping Emmen (gesloten) met andere accommodaties in Emmen.

13 beoordelingen over Emmen (gesloten)

5,4
5,7
6,1
2,6
"Nooit meer"
Its
16-8-2011 De camping was wat mij betreft niet voor herhaling vatbaar. Overal rotzooi en afval (ook oude caravans, overvolle containters etc). Direct naast het ziekenhuis, dus veel overlast van verkeer. Restaurant en bediening was prima. Prijs/kwaliteit prima. Staat sanitair slecht en niet schoon. Heb 1x een schoonmaker gezien, die met één emmer (wastafels en toiletten??) schoonmaakte..

Stond op het éénouderveld, voelde niet als gedumpt op een achterafveldje. Wel 2 oude lelijke keten (sanitair en kinderanimatie) op het veld. Kinderanimatie stelde niets voor, maar hadden mijn kinderen ook niet nodig...'s-avonds kampvuur was erg leuk en gezellig. Wat ik erg verrassend vond was de "gratis" maaltijd die door de camping 1x per week wordt verstrekt. Jammer was dat sommige mensen dan toch nog iets er over te klagen hadden. Hulpvaardigheid onderling was geweldig (vooral Arno stond voor iedereen klaar).

Ideaal was dierenpark en supermarkt op loopafstand. Verder meer dan genoeg te doen in de omgeving

"Gezellig, vlakbij het centrum"
Robert
30-7-2011 Ik ben het niet eens met de vorige beoordelingen, het sanitair was dan wel misschien niet in geweldige staat, maar het viel best mee. De ligging van de camping is super, je loopt in 10min naar het centrum, maar op de camping zelf heb je totaal geen last van het verkeer. Er is genoeg te doen rondom en in Emmen, en alles ligt vlakbij de camping.

met een groep, Aug. 2010
"Nooit meer"
Robbert56
30-8-2010 Deze camping is toch wel het slechtst wat wij tot nu toe zijn tegengekomen. Het sanitair kun je bijna geen sanitair noemen, er waren campingbezoekers die het liever achter hun caravan deden. Kapot geschopte wc potten, douches die niet meer sloten of vernield waren kortom erg slecht en smerig.

met partner, Aug. 2009
"In centrum Emmen sterk verouderd sanitair"
Annemieke
24-8-2009 Camping Emmen, leuke camping voor een weekendje als je emmen en de dierentuin wil bezoeken en niet telkens in de auto wil hoeven springen. Geluidsoverlast van de weg en ik denk van het naastgelegen zwembad. 's nachts constate ruis/zoem te horen. het sanitair is inderdaad sterk verouderd maar is wel redelijk schoon en de douche is warm. Je kan te voet naar de dierentuin en het centrum en boodschappen doen bij AH. Leuk dus voor een 'citytripje' maar geen echte aanrader.

met oudere kinderen, Juli 2009
"Nooit meer, slecht sanitair en weinig activiteiten"
bos
18-8-2009 als een ouder wordt je gedumpt op een sportveld met een oud kleedhok als sanitair. De w.c en douche waren vies en werkte niet. De activiteiten op het eenouderveld zijn nihil. slecht georganiseerd.
ik ga er nooit meer heen
de ligging is mooi in de stad.
maar de baas moet het wel onderhouden ondanks dat hij weet dat hij weggat.

Familie
"Ouderalleenveld Super!!!!"
Hanneke (12) Moeder...
25-8-2008 Wij zijn 2 jaar achterelkaar naar camping emmen geweest op het ouderaleenveld. Super behalve het Sanitair maar als je verderop de camping gaat douchen is het schoner.
Winkels en het Centrum was dichtbij, Aquarena was leuk. Alleen het zwembad op de camping was klein en koud maar daar wen je aan. Supervakantie!!!

Familie
"Smerig"
Juul
10-8-2008 Van particulier, caravan gehuurd(dat iemand zoiets durft te verhuren!!)
Sanitair op camping werd zeer slecht schoongemaakt, (1x per dag??)
In 1 woord smerig!

Familie, Aug. 2008
"Ga hier niet heen!"
Fam Koekoek
17-8-2008 Super vies sanitair... geen schoonmaker gezien. Dat dit in Nederland nog voorkomt!! Wat een stinkende vieze bende. Geen winkel aanwezig, ondanks vermelding in folder. In restaurant slechte kwaliteit en slechte bediening. Bij klacht zegt men: tja het menu is heel goedkoop, dan mag je als klant ook niet verwachten!! dat is ook de instelling m.b.t. de rest van de camping (terwijl het helemaal niet goedkoop is om op deze camping te kamperen). Advies: meteen omdraaien bij de slagboom!!

Familie, Aug. 2008
"Leuk voor 1 nacht"
E Spaargaren
7-8-2008 1 nachtje gestaan met een tent. Ruime plek maar wel direct tegen tennisbaan en aan weg met veel geluidsoverlast. Sanitair was erg oud en erg vies. Bij de dames was slechts 1 wc die het deed, met de andere kon je niet doorspoelen...... en er werd m.i niks aangedaan. Kortom: leuk voor 1 nachtje maar dan weer gauw verder!

met jonge kinderen, Juli 2008
"Supergezellig éénouderveld!"
C@rolien
24-5-2009 Ondanks het ronduit beroerde sanitair, hebben wij twee keer in de zomervakantie op het éénouderveld gestaan van camping Emmen. Eén keer in 2007 en één keer in 2008. Beide keren hebben we genoten van onze vakantie. Waarschijnlijk lag dat meer aan de sfeer onderling en inspanning van de leiding van het éénouderveld, dan aan de eigenaar/beheerders van de camping. Van die laatste kan ik eigenlijk alleen maar zeggen dat de mensen wat stug waren. De bediening in het restaurant was ook niet je van het, al moet ik zeggen dat ik het erg heb gewaardeerd dat ze in de keuken de moeite hebben genomen om voor mijn allergische dochter een lekkere maaltijd op tafel te zetten.
Wat ons het meeste bij zal blijven van onze vakanties... het kampvuur, bijna elke avond. De kinderen mochten soms lekker broodjes bakken boven het vuur. En als alle kinderen op bed lagen, de sfeervolle avonden rondom het vuur als alleenstaande ouders bij elkaar.