Dierenpark Emmen Emmen Nederland. Informatie & Beoordelingen Dierenpark Emmen ~ Zoover

Beoordelingen Dierenpark Emmen

25 mei 2012

Dierenpark Emmen

Beoordelingen Dierenpark Emmen

Hoofdstraat 18, 7801 BA, Emmen
Wil je weten wat anderen vonden van Dierenpark Emmen in Emmen? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Dierenpark Emmen.
Wil je weten wat anderen vonden van Dierenpark Emmen in Emmen? Op deze pagina lees je beoordelingen van Dierenpark Emmen. Je kunt 805 vakantiefoto's van Dierenpark Emmen bekijken. Daarnaast kun je 4 video's van Dierenpark Emmen zien op Zoover. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Dierenpark Emmen in Emmen.

129 beoordelingen over Dierenpark Emmen

met partner, Mei 2012
"Mooi dierenpark"
Dick Smeenk
18-5-2012 heel klantvriendelijk en prima ligging

met oudere kinderen, 2012
"Mooie dierentuin"
willekew
17-5-2012 De eerste keer voor ons in deze dierentuin. De dierentuin bestaat uit 2 delen en het is wel even lopen van het oude naar het nieuwe deel. In het nieuwe deel loop je gewoon tussen de pinquins door en Yucatan is een hele leuke binnenspeeltuin. Ook krijg je hier allerlei informatie over de waterzuivering van de dierentuin. In het oude gedeelte hebben de dieren veel bewegingsvrijheid en wat ons opviel waren dat ze niet echt schuw waren. Ik vond de naakte molratten eigenlijk wel het leukste om te zien.
we hebben ons de hele dag in deze dierentuin vermaakt en gingen met een goed gevoel naar huis. Wat trouwens heel leuk was, was dat er juist op de dag dat wij er waren een zeeleeuwtje geboren was.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Leuk"
Marloes Kroon
15-5-2012 Geweldig, voor het indoorspeelgedeelte Yucatan om de dag af te sluiten!

met jonge kinderen, Mei 2012
"Erg leuk"
Patrick
18-5-2012 Yucatan is een aanrader voor kinderen

met een groep, Mei 2012
"Nieuw gedeelte raar opgezet"
Peter
15-5-2012 leuk dierenpark, maar heeft een nieuw gedeelte waarvoor je het park moet verlaten, een stuk door de stad moet lopen en via een brug die redelijk slecht wordt aangegeven aan de rand van de stad weer in de rij gaan staan om het park in te mogen, en dat allemaal voor 3 soorten dieren, omslachtig en lastig.

met partner, Apr. 2012
"Altijd leuk, maar blijven dieren in gevangenschap."
Ellen en Andries
1-5-2012 Treurig, de tijgers en panters. Slijtplekken van steeds hetzelfde rondje lopen. Wat een kleine hokjes/kooien. Met een brok in mijn keel gekeken en vol schaamte alles aangezien.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Gemoedelijk"
roelien
9-5-2012 leuk park en erg vriendelijk personeel/ vrijwilligers

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Mooi park"
m smit
5-5-2012 Mooi park en met de kids is ook de Yucatan speelwereld erg leuk om aan het einde te bezoeken

met partner, 2012
"Prachtig dierenpark"
F.
27-4-2012 In dit park wordt je een gehele dag vermaakt. De dieren hebben een goed verblijf en zien er zeer goed uit. Op het gehele park wordt informatie over de dieren en hun omgeving verstrekt.

met partner, Apr. 2012
"Mooi park"
karin
24-4-2012 dieren verblijven zoveel mogelijk in een na gemaakte natuurlijke omgeving

Bezienswaardigheden in Emmen