Hotel De Koekoekshof*** in Elp Nederland beoordelingen 9.3 | Zoover
1.516.231 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 1.985 bezoekers online
Home > Nederland > Drenthe > Elp > Hotel De Koekoekshof***

Beoordelingen Hotel De Koekoekshof***

22 februari 2012

Het hotel van voren.

Hotel De Koekoekshof scoort een 9,3 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Koekoekshof***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Koekoekshof*** in Elp, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hotel De Koekoekshof*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Hotel De Koekoekshof*** met andere accommodaties in Elp.

17 beoordelingen over De Koekoekshof***

met vrienden, Nov. 2011
Zeer prettig en goed hotel
Bothe
4-12-2011 Dit hotel ligt in een klein plaatsje met vrijstaande huizen. Voor het opzoeken van vertier moet gereisd worden. Het hotel heeft zowel in- als uitpandige kamers. Bij een uitpandige kamer: met de temperatuur in november wel even de jas aan voor het ontbijt. De kamer heeft twee 1-persoonsbedden, tv, een zitje, een bureau en een bad/douche met toilet en wastafel. Voor inpandig overnachten wordt bij laat binnenkomen, eventueel de sleutel meegegeven.
De eigenaren waren een aantal dagen afwezig, dit werd opgevangen door Menno (voorgaande eigenaar) op een heel prettige, vriendelijke en humorvole wijze. Er is aandacht voor alle gasten, ook door de kok, die specifiek de wens van het niet eten van vlees komt nagaan, om hier rekening mee gehouden bij de bereiding van de groenten (ham en spekjes eruitlaten). Maaltijden a-la-cart kent 2 koude en 2 warme groenten! Het hotel wordt tevens gebruikt voor plaatselijke activiteiten, even meekijken met hen is totaal geen probleem.

met partner, Nov. 2011
Fantastisch hotel
Janssen Hanneke
24-11-2011 Hotel de Koekoekshof in Elp heeft een prima accomodatie en de omgeving is zelfs in de herfst mooi. In het fietsseizoen zal de Koekoekshof ook een prima startpunt zijn voor mooie tochten.
Of het personeel klantvriendelijk en behulpzaam is? Wat zijn de superlatieven hiervoor. Het meedenken en verzorgen als iemand minder valide is, is daar heel gewoon. In het restaurant kun je heel veel vragen en/of voorstellen.
Kortom, zeker een aanrader!

met jonge kinderen, Okt. 2011
Een absolute aanrader wanneer je Drenthe bezoekt!
Anne-Miek Dicker
22-10-2011 Hotel de Koekoekshof is een absolute aanrader! Het is huiselijk, het echtpaar wat het hotel runt weet wat service is, zij zijn bijzonder gastgericht en vriendelijk. Het ontbijt zeer uitgebreid, de lunchkaart met genoeg keuze, borrelen na een dag buiten bij de open haard en 's avonds zalig dineren in het restaurant! Wat wil een mens nog meer?

Goede ligging wat fietsen betreft.
FAM LUKEN
7-10-2011 We hadden het erg naar onze zin,mooie schone ruime kamer.
Alleen het ontbijt was niet zo bijzonder,de eerste dag hadden we oud brood en er was niet veel beleg,de andere dagen was dit gelukkig iets beter.

Zeker voor herhaling vatbaar!!
Arjen
11-9-2011 Heerlijk gewandeld en gefietst in een prachtige omgeving. Hotel ligt zeer centraal ten opzichte van museumdorp Orvelte en kamp Westerbork. Ontzettend vriendelijke mensen die altijd voor je klaar staan en echt begrijpen hoe ze het je naar de zin kunnen maken!!
Heerlijk gegeten op het terras en ontbijt was ook genieten. Prima kamers met comfortabele bedden. We komen zeker nog eens terug!

alleenreizend, Juli 2011
Super hotel
E.jansen
31-7-2011 het was zeer een mooi hotel
mooi omgeving
en de rust
eten was oke

Hotel in prachtige, landelijke omgeving
Gert en Anna spijke...
14-6-2011 Wij hadden een prima verblijf: gemoedelijke sfeer, goede bedden, schone kamers, goed ontbijt, aardige eigenaren

zakelijk, Mei 2011
Een fantastisch hotel!
Gerrit Menkveld
25-5-2011 De laatste maanden heb ik verschillende trainingen gevolgd en verzorgd in de buurt van Elp en daarbij heb ik steeds overnacht in de Koekoekshof vanwege de gezelligheid, goede sfeer, ontspannen mensen en heerlijk eten.
Voor mij is dit het ideale hotel om ontspannen en goed verzorgd de avond en nacht door te brengen!

met een groep, Mei 2011
Heel fijn weekeind gehad in de Koekoekshof.
Merein Jansen
15-5-2011 Met een groep liefhebbers van motorrijden een weekeind in de Koekoekshof gelogeerd.
Van hieruit een aantal bezienswaardigheden in Drenthe bezocht.
Heerlijk hotel, prima om dit soort activiteiten van hieruit te ondernemen.
Ligging perfect, centraal in de provincie en super rustig. (alleen de haan 's morgens vroeg)
De jonge eigenaars zijn erg in de weer om het hun gasten het naar de zin te maken.
Is bij ons allen gelukt, ze stralen uit wat je te bieden hebben, kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Een aanrader voor mensen die van rust en ruimte houden.

met jonge kinderen, Apr. 2011
Heerlijk!!
Aafke
2-5-2011 We hebben samen met ons 2 jarige zoontje een geweldig paasweekend in Elp gehad. We werden super ontvangen en onze zoon werd in de watten gelegd. We zijn inmiddels alweer een week this en nog elke dag heeft hij het over 'de vakantie'. Een goed teken dus. Het eten was lekker, maar in de opmaak kan het nog iets spannender. Verder ziet het hotel er nu netjes uit, maar na de geplande verbouwingen wordt het vast fantastisch. We gaan zeker nog een keer terug!

zakelijk (1)
met een groep (1)