12-5-2013
Kale, winderige camping met weinig ruimte. Het veldje wordt volgepropt met zo veel mogelijk caravans. In de omgeving zijn meerdere en mooiere campings te vinden.
Sanitair is ok maar vaak overbelast.
Eigenaar zegt:
Ik vrees echt dat deze beoordeling hier niet thuis hoort. Immers ken ik geen ‘Joosten’ en met 20 ruime plaatsen rondom een groot veld kan het niet overvol zijn en plaats ik er nooit meer dan 20 en in april waren we niet eens vol. Sanitair is luxe en nieuw en heeft een ruime overcapaciteit en heb geen wachtende mensen gezien! We hebben in 2012 een Zoover Recommended award ontvangen en in de camping is inmiddels nog meer geïnvesteerd. We willen er altijd voor u het beste van maken! Van harte welkom om eens te komen kijken!
20-12-2012
Hebben een week op de camping vertoefd met een paar vrienden,hebben ons prima vermaakt ,dan wel zonder kleine kids.
De vele kleine kids die er waren heb ik lekker zien rennen ,vliegen,en spelen,en er was genoeg te doen voor alle.Leuke rustige gezellige camping die je geeft wat je zoekt .alles is er wat je nodig hebt. ,en in de omgeving is er van alles leuks te vinden op korte afstand.
Tot slot een zeer geschikte kindvriendelijke camping ,met een vriendelijke behulpzame beheerders familie :)
8-11-2012
Leuk ook voor kinderen. Veel te doen in de omgeving ( Schoonheven zwemmen)