6-5-2012
Niet zo'n grootschalige camping. Mooie ruime plekken. Wij zaten in een 5persoons stacaravan die er erg netjes uit zag. Was nog als nieuwe.
Slaapkamer voor de kinderen met een stapelbed en nog een gewoon bed overdwars er op was wel krap maar ze zijn daar toch enkel om te slapen.
Mooi ingericht woongedeelte. Complete keuken met combimagnetron.
De camping organiseert leuke spelletjes en knutselaktiviteiten voor de kinderen.
Geen gebruik gemaakt van de eetgelegenheid, wel smorgens heerlijke nog warme croissants gehaald.
Voor herhaling vatbaar!
28-4-2012
Bij aankomst Gastvrije ontvangst , prachtige omgeving heerlijk fietsen en wandelen , restaurants genoeg waar je gezellig kan zitten goed eten
ook op de Camping .
Sanitair is keurig en heel erg schoon . Ruime staplaatsen
Wij komen geregeld even langs en het is net als thuis komen
28-8-2011
Wij hebben hier 2 weken gestaan. De plekken zijn zeer ruim(jammer van de zanderige ondergrond), het sanitair heel goed onderhouden en schoon, het grote springkussen is een meerwaarde voor deze camping. Wat ons tegenviel was het binnenzwembad, die was wel erg klein, koud water en voor de allerkleinsten was er niet eens een fonteintje of glijbaantje. En het buitenzwembad was al helemaal niet verwarmd. Het animatieteam was vreselijk, wat een ongemotiveerde mensen. Dit kun je geen animatieteam meer noemen, wij moeders konden het nog beter! In het winkeltje waren heel veel producten over datum, maar bleven er gewoon liggen. Ook konden ze niet rekenen, want iedere dag moesten we een ander bedrag betalen voor dezelfde broodjes en het krantje. De camping is ons erg tegengevallen en vinden dan ook de site misleidend. Tip: neem enthousiaste mensen in dienst voor je animatieteam, want dat is 1 van de belangrijkste pijlers op een camping.