Camping De Drie Provincien** in Een - Een West Nederland beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Camping De Drie Provincien**

5,4

30 mei 2012

Camping De Drie Provincien** Een - Een West

Beoordelingen Camping De Drie Provincien**

Bakkeveenseweg 15, 9343 TB, Een - Een West
Camping De Drie Provincien scoort een 8,4 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Drie Provincien**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Drie Provincien** in Een - Een West, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Camping De Drie Provincien** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Camping De Drie Provincien** met andere accommodaties in Een - Een West.

8 beoordelingen over De Drie Provincien**

5,4
met partner, Apr. 2012
"Prachtige onderhouden camping en sanitair."
vdbelt3
24-4-2012 Prima locatie. Fijne sfeer goed onderhouden terrein en sanitair.

met partner, 2011
"100 % zeker komen we terug"
Tineke Knol
7-11-2011 Rust, rust en nog eens rust straalt deze camping uit.
En de omgeving idemdito, heerlijk als je het jachtige leven van de randstad gewend bent.
Heerlijk gegeten in het restaurant, prima prijs/kwaliteit verhouding.
In september waren wij hier een weekend, in oktober kwamen wij terug en moesten helaas vertrekken omdat de camping dicht ging.
We werden beide keren hartelijk ontvangen.
We komen 100 % zeker terug, want we hebben last van "daarwee".

met een groep, Juni 2011
"Lekkere ruime plekken!"
Leo de Nijs
16-9-2011 Wat een onzin dat hier alleen bejaarden komen zeg! Oké voor schreeuwende tieners is dit niet de plek: heerlijk toch! De plekken waren heel erg ruim en overal was wel een meertje.... Vlak bij bos en heide, prachtig wandel- en fietsgebied. Zo zie je maar dat smaken verschillen: wij hebben ook in het restaurant gekeken en wij vonden het meer een eetcafé dan een chique restaurant. Het eten was prima in orde, maar zeker niet culinair. Maar dat hoeft toch ook niet altijd en duur was het zeker niet. Wij komen hier zeker terug!

met partner, 2010
"Voor ons geen ideale camping"
Ems
22-7-2010 Wij zijn een kleine week eind juni/begin juli op deze camping geweest.
Voor ons is dit geen ideale camping gebleken. Hoewel wij ook van rust en ruimte houden kregen wij hier geen echt KAMPEER-gevoel.Ongeveer de helft van de plaatsen zijn voor (vaste) seizoenplaatsen, die kennelijk alleen in het weekend aanwezig zijn. Het was ons bekend dat het een 50+camping is, wij zagen echter vooral 65 tot 70 plussers.

met partner, Aug. 2009
"Charme Camping"
Hans
28-8-2009 Wij zijn net terug van deze geweldige camping.
De ontvangst met verse koffie was voor ons gelijk een goeie binnenkomer.
Na de koffie ging 1 van de medewerkers met ons mee om een mooi plekje uit te zoeken,hierna ging keurig iemand met ons mee om onze caravan op zijn plek te zetten en de stroom aan te sluiten.Wij hebben ook regelmatig in het restaurant gegeten en dit was echt heeel erg goed.Ik snap trouwens niet wat die andere vrouw bedoelt met geen eetgelegenheid en ligging een 5,de ligging is echt pefect en midden in de natuur.ach sommige mensen moeten altijd iets hebben te zeuren.
Wij hebben in ieder geval erg genoten en willen Familie Boels en medewerkers hartelijk danken voor hun gastvrijheid en behulpzaamheid tijdens onze vakantie
Groet Fam Visser Deurne

met partner, Juli 2009
"Voor ons niet meer!"
M. Smeets
24-7-2009 De camping hebben we geselecteerd op basis van Chambre en Kleine groene camping info.
Aangekomen moet je je melden in een chique restaurant. Ons werd door een heer in overhemd en stropdas te kennen gegeven dat we konden kiezen uit een van de vier camperplaatsen bij de ingang van de camping. Weg illusie van een plekje bij een van de vijvertjes.We begonnen een beetje te sputteren. Tijdens ons welkomstdrankje zei "de ober"dat we ook nog op 5 en 9 mochten staan. Hij was bang dat onze kleine camper het gras kapot zou rijden bij regenval.
We zijn gaan staan op plaats 3 een mooie schaduwrijke en grote plaats. Later zijn we over de camping gewandeld. Het sanitair ziet er uitstekend en zeer schoon uit. De camping ziet er ook prima uit. We hebben volgens ons veel lege plaatsen gezien waar we ook prima met onze camper hadden kunnen staan. Zo drassig was het nou ook weer niet.
Helaas missen we de huiselijke en knusse sfeer, er is geen leuke ruimte waar je ff kunt zitten en iets drinken of eten!

met partner, Juli 2008
"Heerlijk uitgerust"
Jan de Jong
28-8-2009 Wat een fijne camping, zeer netjes en zonder overbodige luxe. Wij zijn heerlijk tot rust gekomen. We hadden aanvankelijk 1 week geboekt maar zijn 3 weken gebleven. Chapeau
Het restaurant is een aanrader. Goede prijs/kwaliteit verhouding en uitstekende sfeer.
De plaatsen aan de visvijvers zijn van uitzondelijke schoonheid!

Jan & Riek
Uitgeest

met partner, Aug. 2006
Jan de Jong
3-11-2006 Zeer geslaagde vakantie op dit unieke plekje! Uitermate geschikt voor rustzoekers en dat middenin de zomervakantie! Wij komen terug!!!!