Vakantiepark Hogenboom Westerbergen** in Echten Nederland beoordelingen 7.6 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 4.337 bezoekers online
Home > Nederland > Drenthe > Echten > Vakantiepark Hogenboom Westerbergen**

Beoordelingen Vakantiepark Hogenboom Westerbergen**

9 februari 2012

het huisje

Vakantiepark Hogenboom Westerbergen scoort een 7,6 uit 10, op basis van 204 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Hogenboom Westerbergen**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Hogenboom Westerbergen** in Echten, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 100 vakantiefoto's van Vakantiepark Hogenboom Westerbergen** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Vakantiepark Hogenboom Westerbergen** met andere accommodaties in Echten.

204 beoordelingen over Hogenboom Westerbergen**

met jonge kinderen, Jan. 2012
Goed park, goede kwaliteit voor een goede prijs
Ed de Jong
Onderkomens
10-1-2012 Hogenbomen park Westerbergen is een mooi park, de huisjes liggen op ruime afstanden van elkaar, in het voorjaar / zomer liggen ze mooi tussen de bossen. Het interieur is goed, goede banken, eetkamerstoelen en goede bedden. Binnen Zwembad is goed, eenvoudig maar netjes. snackbar is gewoon goed, genoeg keus voor een normale prijs. Daarnaast is een gezellige restaurant war je even iets kan drinken of kan eten. Er is ook een speelplaats binnen waar de kinderen kunnen spelen, verder is het park en personeel kindvriendelijk ingericht.Personeel is netjes en vriendelijk.
Wellicht gaan we terug naar de camping in plaats van een bungalow.

Het is een echte aanrader.

met jonge kinderen, Jan. 2012
Kindvriendelijk park!
linda van rooij
Onderkomens
10-1-2012 Het huisje was klein maar fijn. Alleen ik vondt het iets te klein voor als je met 6 personen zou gaan.
Alles was begaandegrond met geen tussen deur. Dat was lastig savonds als onze dochter in bed lag. We hebben de avonden fluisterend doorgebracht. Verder was het huisje goed schoongemaakt.
Het personneel was heel vriendelijk. En het eten was zeer goed.
ook Was het een gezellige uitstraling je kon er genieten van de openhaard. De animatie was ook erg goed.
Onze dochter heeft zich erg vermaakt met Winck en Blinck!
Ook het speelparadijs was erg leuk.
Alleen het zwembad was erg koud!
Verder hebben we ons heel goed vermaakt!

met jonge kinderen, Dec. 2011
Leuke kerst
r_h_peters
Activiteiten
10-1-2012 Met Kerst Zijn we naar de Westerbergen geweest. Een leuk huisje, wel wat gedateerd, maar wel schoon en van alle basics voorzien . Op de receptie waren kosteloos kerstbomen beschikbaar. Het binnenbad is eenvoudig, de midget golf en de speeltuinen leuk

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Hogenboom Westerberg...

met vrienden, Dec. 2011
Hier moét je naar toe !!
Ton Nies
Onderkomens
11-1-2012 Veel campings bezocht maar deze springt er echt uit. Zéér compleet, vriendelijk, schoon en een uitstekend activiteitenprogramma. Heerlijk wandelen en supergoedkoop vertieren. De langere reis (3 uur) méér dan waard.

met jonge kinderen, Dec. 2011
Leuk park
gea1969
Onderkomens
29-12-2011 Westerbergen is een aardig park. Ruim opgezet, vrijstaande huisjes.
Zwembad was aan de koude kant, weinig omkleedruimte en niet schoon. Vooral op de bodem van het zwembad was het vies. Huisje was aan opknapbeurt toe. Losse deurkrukken en sloten, knipperende lampen. Onhandige en kleine badkamer. Huisje was wel schoon.
Voor de kinderen genoeg te doen op het park, elke dag waren er activiteiten gepland.
Wij waren hier tijdens de kerstdagen. Er stond een gratis kerstboom bij de receptie klaar. Supermarkt was beperkt open tijdens deze dagen. Eten van de snackbar was zeer goed.
Prijs van dit weekend was de helft van wat je bij Landal zou betalen, dus dat alles net iets minder goed is, vind ik logisch en klaag ik niet over.

met een groep, Nov. 2011
Leuk vakantiepark
stavenga
Onderkomens
8-11-2011 De algemene indruk van dit park is goed en verzorgd, het is allemaal leuk opgezet. De huisjes staan aardig vrij en zien er leuk uit (niet zo somber). Aangrenzend ligt een bos waar je heerlijk in kunt wandelen, er is weinig lawaai van een drukke weg ofzo. Het personeel is vriendelijk. Ze hebben een leuke speeltuin, en veld waar je op kan voetballen enzovoort. Ook kunnen de kinderen zich binnen goed vermaken. Ook is er een zwembad die er wel wat sober uitziet, maar waar je je prima in kunt vermaken. Verder hebben wij geen gebruik gemaakt van de animatie, dus daar kan ik niet over oordelen. De auto kun je bij je huisje kwijt. De bungalows zien er vriendelijk uit en zijn aardig ingericht. We hadden een A-huisje met 3 slaapkamers waarvan 2 met stapelbedden en 1 met 2 gewone 1-persoonsbedden. Ook hadden we een B-huisje met 3 slaapkamers waarvan 1 met een stapelbed en de andere 2 hadden 2 gewone 1-persoonsbedden. Er zit mooi wat ruimte om de huisjes heen waar dus leuk gespeeld kan worden enz.

met jonge kinderen
Super vakantie
a.deen
Onderkomens
25-10-2011 wij hebben een leuke vakantie gehad.
wij waren met 2 kinderen (9 en 5 jaar)
hun hebben zich prima vermaakt in de speeltuin en het indoor speelparadijs en bij het annimatieteam.
over het huisje waren wij ook erg tevreden was niet groot maar zag er prima uit.
kortom een aanrader

met jonge kinderen, Okt. 2011
Leuk vakantiepark
Fam. van Dam
Onderkomens
19-10-2011 Wij zijn een weekend op dit vakantiepark verbleven in een Echtense Kei huisje, huis was prima, prachtig uitzicht en ruim. Restaurant heeft een gezellige sfeer en het eten was erg lekker. Terras,midgetgolf en speeltuin bij elkaar gelegen, zag er allemaal prima uit. Indoorspeeltuin is erg leuk voor de kids. Afhaalmaaltijden goed en makkelijk. Zwembad viel tegen, één recht zwembad zonder toebehoren en vrij koud maar vooral het kinderbad was heel klein en erg koud!! Onze kleine zat er al bibberend in en moest gewoon opwarmen erna, dat is jammer. Verder zat het restaurant snel vol, zelfs toen we 's morgens al wilde reserveren voor de avond. Verder prima verblijf gehad!!

Heerlijk park
marga
Onderkomens
28-9-2011 Fijn park. Niet te duur. Vooral heel gastvrij en vriendelijk. met kerst voor de derde keer retour

met jonge kinderen
Dit park niet meer
chantal
Onderkomens
9-9-2011 wij hadden een 6 persoons bungalow wat met 3 personen goed te doen was. bungalow is wel aan een opknapbeurt toe en rook erg muf. het eten op het park is goed zowel halen als eten in het restaurant. het kleine supermarktje heeft alles wat je nodig hebt, waar je wel rekening mee moet houden is dat ze van 12.30 tot 15.00 dicht zijn. het zwembad viel tegen het peuterbadje was ijskoud, wij zij met ons zoontje van 18 maanden naar een zwembad (20 min rijden) geweest en dit was super

zakelijk (1)
met een groep (5)