Bed and Breakfast Het Franse Hart in Dwingeloo Nederland beoordelingen 9.5 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Het Franse Hart

9,8

30 mei 2012

B&B Het Franse Hart: slapen & eten

Beoordelingen Bed and Breakfast Het Franse Hart

Leggeloo 31, 7991 PW, Dwingeloo
Bed and Breakfast Het Franse Hart scoort een 9,5 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Het Franse Hart? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Het Franse Hart in Dwingeloo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Het Franse Hart vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Bed and Breakfast Het Franse Hart met andere accommodaties in Dwingeloo.

4 beoordelingen over Het Franse Hart

9,8
met partner, Mei 2012
"Luxe B&B met geweldige gastvrouw!"
Robbie
19-5-2012 Verblijven in 't Franse Hart is één en al warmte en luxe. De gastvrouw Lucy doet echt alles om het haar gasten naar de zin te maken. Wij hebben overnacht in de rozenkamer; mooie, ruime, schone, luxe kamer, met eigen badkamer. Bij aankomst rook deze zelfs naar rozen, echt heerlijk! Ruime aangrenzende (gedeelde) woonkamer waarvandaan je zo de grote tuin inloopt met een prachtig weids uitzicht.
De eerste avond heeft Lucy voor ons gekookt, echt voortreffelijk! Ontbijt was elke ochtend een feest; een ruime keus en elke dag wat anders.

Vanwege het slechte weer moesten we helaas onze plannen voor uitstapjes veranderen, maar gelukkig had Lucy een scala aan ideeën voor binnen activiteiten. Het dorpje Leggeloo is één en al rust en is heel centraal gelegen, je bent zo in Dwingeloo, Diever of in grotere steden zoals Assen.

Al met al hebben wij een super verblijf gehad en vragen ons af of onze eerste ervaring met dit geweldige luxe B&B met uitstekende service, te overtreffen valt.

met partner, Dec. 2011
"Je waant je in "la douce France", heerlijk!"
Janneke de Klein

met oudere kinderen, Sept. 2011
"Frans genieten in gastvrij en culinair Drenthe."
Hans
29-9-2011 Wat een fantastische plek!! Wij hadden de eer om als 1e gasten het nieuwe B&B van Lucy en Lex uit te proberen. We kenden hen al van hun Franse periode in Tétaigne waar ze de chambres d'hotes 'Arbre St. Antoine' hebben gerund. Nu terug in Nederland, waar Lex z'n baan weer heeft opgepakt, bestiert Lucy nu deze nieuwe B&B 'Het Franse Hart'. En dat is ook wat je daar voelt, alles ademt de sfeer weer van het Franse leven. De inrichting, het eten, de muziek bij het ontbijt, alles geeft je weer het gevoel terug in Frankrijk te zijn. Een oude schuur van het vroegere schooltje van Leggeloo is omgetoverd tot een mooi B&B. Twee prachtige sfeervolle gastenkamers 'La Vie en Rose' en 'l'aire de Provence' zijn daarin ondergebracht. Het ontbijt is geweldig, en dan het diner...Net als in Tétaigne serveert Lucy culinaire hoogstandjes op tafel. Echt super!! En wat een gastvrijheid en warmte stralen zij uit. Je komt hier echt tot rust. En in Drenthe is natuurlijk van alles te doen. Echt een topadres!

met partner, 2011
"Fantastische locatie en gastvrijheid!"
Janneke de Klein
10-1-2012 12-12-2011 Wat een ontzettend knusse plek is dit. De kamers en speciaal voor de gasten ingerichte woonkamer (met fantastisch uitzicht over de Drentse weiden inclusief nieuwsgierige koeien) zijn met zorg voor detail ingericht. Alles verwijst naar Frankrijk, waar de eigenaars eerder een B&B hadden. Het plaatje is helemaal compleet, inclusief mooie muurschilderingen van een lavendelveld (in de "lavendelkamer") en grote rozen (in de zeer romantische "rozenkamer"). Tel daarbij op heerlijk gekookte maaltijden en gastvrijheid met gezellige conversaties met de eigenaars Lucy en Lex; alle ingredienten voor een heerlijk weekendje of weekje weg in eigen land zijn compleet! En dat in zo'n mooie omgeving!