Hotel Hampshire Hotel Wesseling**** in Dwingeloo Nederland beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Hampshire Hotel Wesseling****

29 mei 2012

Hampshire Hotel wesseling

Beoordelingen Hotel Hampshire Hotel Wesseling****

Brink 26, 7991 CH, Dwingeloo
Hotel Hampshire Hotel Wesseling scoort een 8,4 uit 10, op basis van 46 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Hampshire Hotel Wesseling****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Hampshire Hotel Wesseling**** in Dwingeloo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Hotel Hampshire Hotel Wesseling**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Hampshire Hotel Wesseling**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Hotel Hampshire Hotel Wesseling**** met andere accommodaties in Dwingeloo.

1 2 3 4 5 volgende

46 beoordelingen over Hampshire Hotel Wesseling****

met partner, Mrt. 2012
""tegenvaller"."
R.K.B.
25-3-2012 Hier een paar dagen vertoefd. Werden geconfronteerd met wat negatieve punten : gedateerde kamer / ontbijt en dinner nogal aan de
"zuinige" kant. Bediening kwam ook onvriendelijk over.
Samenvattend : dit hotel behaalt niet die kwaliteit welke wel aanwezig is in de diverse andere Hampshire hotels. Heb ook de indruk dat dit hotel altijd nog werkt onder de normen van hotel Wesseling.
Kwalificeer dit hotel als maximaal 3 sterren !!

zakelijk, Nov. 2011
"Goed hotel!"
Antsy
18-11-2011 Voor een training een nacht hier verbleven. Nette kamer. Vergaderruimte ook erg prettig.
Eten goed!

met vrienden, Aug. 2011
"Een keer genoeg"
Maria
28-8-2011 Wij hebben 2 kamers geboekt in Hotel Wesseling, maar bij aankomst is er 1 kamer in Wesseling en 1 in Brink gereserveerd, wat door hen omgezet is naar 2 kamers in de Brink. Jammer genoeg niet in Wesseling, want dat is toch een nieuwer pand. Van de kamer op zich valt niets te zeggen, maar je komt binnen in een oud pand, wat ontzettend muf ruikt. Liever 2 kamers gehad in Wesseling zelf, want de verzorging is prima. Het personeel is zeker vriendelijk.
Marketing Marlies Hidding, 10-9-2011
Eigenaar zegt:  Geachte mevrouw Van Berne, Allereerst hartelijk dank voor uw beoordeling op onze Zoover-site. Wanneer u besluit onze hotels nog een keer te komen bezoeken willen wij u adviseren rechtstreeks via het hotel te reserveren. Wij houden graag rekening met eventuele wensen/voorkeuren. Nogmaals heel hartelijk dank en heel graag tot ziens. Met vriendelijke groeten, Marlies Hidding Hampshire Hotel Wesseling

"Voor herhalling vatbaar"
Fam Dekkers Huizen
17-8-2011 We hebben er een paar leuke dagen gehad .
Goed hotel goede bedden Vr Personeel
Lekker eten heel goed

"Mooi hotel in authentieke ligging"
Flashbot85
12-8-2011 Mijn vriendin en ik hadden een Fiets arrangement geboekt via Menzis. 2 overnachtingen en 1 dag fietsen met picknickmand. Wij hadden de grootste kamer van het hotel met douche, bad en LCD TV. De bedden vielen ons beiden erg tegen. Uitgezakt en de kussens zo hard als beton.
Het ontbijt was netjes en er was genoeg keuze, helaas geen croissantjes. De koffie was niet lekker, hele rare nasmaak. Eten (3-gangen menu) was heel goed, alleen het nagerecht (mango ijs) was niet chef-waardig, het ijs was hard en kristalvormig.
De picknickmand die wij kregen maakte een boel goed, zeer goed gevuld en bijna te veel voor 2 personen. Van alles 2: broodje zalm, broodje ham/kaas, broodje kaas/komkommer, krentenbrood met kaas, ontbijtkoek met boter, bakje fruit, bakje kartoffelsalade, 1 bakje droge worst, 2 flesjes AA-Drink en nog een fles witte wijn. Verder was het mogelijk (tegen betaling) internet te krijgen, wel stond er een informatie PC beneden die je vrij kon gebruiken.

"Goed maar 4 sterren is te hoog voor dit hotel"
Delphine
24-7-2011 Uitstekend om te fietsen
Eten is goed maar bediening is veel te snel, moeilijk om lang gezellig te tafelen.
Ons uitzicht van de kamer was een fietsenstalling met tuinhuishok, jammer (bon wandel en fietsweekend)
Ontbijt is voldoende, naast witte pistolets zouden bruine pistolets aangenaam zijn.
Een verse fruitsap op het terras is vers, je betaalt ook de prijs. Bij het ontbijt is er geen vers geperst sinaasappelsap.
Wegens bruiloft feest s'avonds was een deel van de zaal al afgesloten, waardoor weinig keuze van ontbijttafeltjes. Verder moet je wat geduld hebben, aanvulling verloopt niet vlot (geen warm theewater, theekeuze uitgeput, verse broodjes om te snijden op is op,...) tot slot, kregen we een foute hotelafrekening en op de kamer konden we plotseling een kamerloper vinden, wat we mooi terug gegeven hebben. Wij hadden er meer van verwacht, het fietsen was heel leuk. Nationaal park dwingeloo is zeker aanrader.

"Goede keuze!"
ingecoolen
7-8-2011 Wij hadden een fietsarrangement geboekt via de website van het hotel zelf. Dit is ons uitstekend bevallen. Het arrangement was incl. 4-gangen-diner op aankomstdag. Vegetarisch eten was geen probleem, lekker en leuk menuutje voor ons gemaakt; pluspunt! Het hotel Wesseling zelf was vol, dus kregen we een kamer bij het hotel aan de overkant van de straat (De Brink, zelfde hoteleigenaren). De receptiedame liep netjes met ons mee naar het andere hotel en naar onze kamer; deze viel zeker niet tegen.
De kamer was ruim en netjes. Ontbijt was overigens wel bij hotel Wesseling (dus even oversteken 's ochtends) en heel lekker en uitgebreid genoeg; krantje erbij... Vriendelijke bediening kwam ons goedemorgen zeggen en een fijne dag wensen. Toch leuk.
Dwingeloo is een leuk plaatsje, met goede ligging tussen twee natuurgebieden. Het dorp zelf heeft leuke toeristenwinkeltjes en goede horeca met genoeg keuze.

"Prima hotel, zeer klantgericht"
Fam. De Kruyff Den ...
9-7-2011 Wat opvalt bij dit hotel is de klantvriendelijkheid en focus op de klant.
Zij willen het verblijf voor de gast zo aangenaam mogelijk maken en daar slagen zij dan ook prima in. Eigenaar en personeel zijn vriendelijk en opgewekt, zonder dat het storend is. Bij ontvangst wordt er meegelopen naar de kamer om op die manier direct de eerste indruk van de gast te krijgen en eventuele klachten (als die er zouden zijn) te kunnen tackelen. Dat getuigt van een goede service en klantinzicht. Je merkt aan het verblijf dat er goed is nagedacht over de klantgerichtheid. Kamers zijn prima, badkamer modern. Alles is keurig en goed schoongemaakt. Ontbijt is goed. Qua diner zou het voor de vegetarier wel wat creatiever kunnen. Daar zou de kok wat mij betreft op kunnen scoren. Kortom: dit hotel verdient een groot compliment voor service, klantgerichtheid en management!

met vrienden, Juni 2011
"Top hotel!"
nee
21-6-2011 Afgelopen weekend hebben wij onszelf met 6 vrienden getrakteerd op paar dagen genieten in Dwingeloo bij Hotel Wesseling. De ontvangst was zeer vriendelijk en correct. Ondanks dat er een behoorlijk aantal mensen incheckten werden wij zeer snel geholpen, wij werden naar onze kamers gebracht die er zeer verzorgd en gezellig uitzien. Perfecte bedden die voor een goede nachtrust zorgen en een mooie flatscreen tv. Het uitgebreide ontbijt gaf ons een goede basis voor een fietstocht door de prachtige natuur direct in de omgeving van het hotel. Het hotel ligt midden in het centrum van Dwingeloo aan de fraaie Brink. Parkeren kan gewoon veilig voor de deur. De avonden hebben wij erg genoten van alle culinaire hoogstandjes van de koks en de wijn (veel keuze) was een traktatie. In dit hotel heb je echt het gevoel dat de klant nog koning is, top service! Wij komen zeker terug,

"Heerlijk ontspannen!"
Hans
3-7-2011 Fijn hotel met nette kamers.In zomer misschien iets minder, er is geen airco en minibar... Eten is prima, evenals ontbijt! Dichtbij dwingelerveld, prachtig! Medewerkers erg attent bij verjaardag, erg leuk!

1 2 3 4 5 volgende