27-8-2012
Wij komen al voor het vijfde jaar naar camping De Olde Bargen. Een mooie, rustige, verzorgde camping in een prachtige omgeving. Voor ons en onze 2 honden een mooie plek voor lange wandelingen, vanaf de camping loop je zo het bos in waar we nog steeds niet uitgewandeld zijn.
En ook belangrijk, een fris en schoon toiletgebouw .
De sfeer is vriendelijk en gemoedelijk. Wij blijven hier heel graag komen!
26-8-2012
Mooie camoing in mooi gebied. Alles goed voor mekaar, en netjes ook. Wij vinden de camping een tikkie saai en degelijk. Wij waren vroeg in seizoen, als ie vol is zou ik er niet willen staan. Alles strak gereguleerd: de plek waar het caravanwiel moest komen te staan was exact aangegeven, opdat ieder op exact de juiste plaats zou staan. En de auto moest voor de disselbak van de caravan, en nergens anders! Wij houden niet zo van dit soort strakheid, anderen vinden het wellicht prettig!
11-8-2012
We zijn een lang weekend op deze camping geweest; de locatie is echt schitterend in Lhee, zo tegen Dwingeloo aan. Prima plaatsen, maar ik moet wel zeggen dat als de camping helemaal vol zou zijn, je niet zoveel privacy hebt (plaatsen recht tegenover elkaar). Sanitair gebouw is echt fantastisch mooi met een sedumdak, overdekte afwasplaats met zwaluwen, boeken op een plank die je zo mag lenen etc. Tip: zorg voor een betere verlichting in de toiletten, daar was het zeker overdag erg donker en dat komt de hygiëne beslist niet ten goede. Dat kon dus ook wel ietsje frisser!! Mijn ervaring is dat als iets goed wordt schoongemaakt, het ook uitnodigt om schoon te houden en vice versa.
Geen broodjesservice, maar wel een prima supermarkt in Dwingeloo die ook op zondag open is. Verder een fijne sfeer! Wifi doet het alleen goed op het gedeelte tussen de receptie en het sanitairgebouw. Uitgebreide info over de omgeving!