Camping De Olde Bârgen***** in Dwingeloo Nederland beoordelingen 8.9 | Zoover

kampeerterrein

Beoordelingen Camping De Olde Bârgen*****

Oude Hoogeveensedijk 1, 7991 PD, Dwingeloo
Camping De Olde Bârgen scoort een 8,9 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Olde Bârgen*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Olde Bârgen***** in Dwingeloo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Camping De Olde Bârgen***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Camping De Olde Bârgen***** met andere accommodaties in Dwingeloo.

10 beoordelingen over De Olde Bârgen*****

"Leuke camping, prachtige omgeving."
naj_ekenit
21-8-2011 Deze camping is een aanrader voor mensen die van rust en natuur houden. De camping is niet erg groot, wat ik zelf plezierig vind. Het ligt tegen het Nationaal Park Dwingelderveld en nabij het Drents/Friese Woud. Je kan er heerlijk wandelen en fietsen.
Veel bezienswaardigheden, waaronder het Planetron in Dwingeloo.

met partner, 2011
"Heerlijk to rust komen"
Sanb
17-2-2012 Wij vonden de accomodatie erg goed, vooral de plekken en toiletvoorzieningen. Er is veel rust omdat het als enige camping onderdeel is van het Dwingelderveld, maar ook genoeg te doen voor gezinnen.

met partner, Aug. 2010
"Een camping met een fantastische ligging."
fam. Harders
18-10-2010 Camping De Olde Bargen is een hele mooie camping en ligt fantastisch bij het dorpje Lhee. Het Dwingelderveld is naast de camping. Je kunt hier fantastisch fietsen en wandelen. De ontvangst was zeer vriendelijk en hartelijk. De plaatsen zeer ruim.

met partner, 2010
"Fantastisch mooie plek"
Carla en Jos
18-2-2011 Dwingeloo een prachtige omgeving, meteen in de natuur, fijn fietsen, wandelen etc.

met partner, Juli 2007
Emiel
25-2-2008 De camping is erg ruim opgezet en de eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Rustig gelezen camping met net een schoon sanitair. De camping ligt direct tegen de bosrand aan en je loopt zo het bos in.
Voor mensen die zoeken en van de natuur houden een aanrader.

Familie, Juli 2007
Familie
26-1-2008 Geweldige camping. Een ideale camping om met kleine kinderen naar toe te gaan. Fantastische liggen tegen het nationaal park. Geen camping voor mensen die op zoek zijn naar nachtelijk vertier. Hiervoor zijn andere campings in de buurt. Wij gaan in 2008 voor de derde keer naar deze camping.

Familie, Juli 2007
Ria
29-7-2007 We zaten op een camping in de buurt en hebben deze camping toen bekeken of we eventueel zouden moeten verhuizen.
Mooie, verzorgde, camping met speelgedeelte in het midden. (toestellen en zakbak)
Verschillende veldjes. Hier en daar struikjes tussen de plaatsen.
Zeer mooi, compleet en schoon sanitairgebouw.
Voor de jongste van 7 jaar zou het prima zijn (er waren veel kinderen) maar het leek erop dat er voor één van 11 jaar niets te doen zou zijn.
De omgeving is wel prachtig om te fietsen.

Clara
18-5-2006 Prima camping, onze kinderen( in de basisschool leeftijd) vermaken zich altijd prima in het bos en op de hei.
De omgeving is schitterend om te fietsen en te wandelen.
Zelf kamperen we met een tent, en op het tenten veld kun je hier prima staan

Clara

Ellen
27-1-2006 Er moet wel even gemeld worden dat dit beslist geen camping is voor basisschool kinderen, daar zitten ze helemaal niet op te wachten. Oudere mensen en mutsen met een baby zullen het er wel leuk vinden. Alhoewel mijn ouders van 76 vinden dit ook veel te braaf.
Wel een goeie ligging middenin het bos en met de fiets is alles goed bereikbaar.

Gerda Kerssen
22-10-2005 Camping voor de liefhebber van rust en natuur. Met name oudere bezoekers zullen zich aangesproken voelen door deze camping. Wij komen hier steeds weer terug. Fijne beheerders, ze zijn er voor je.

Jos en Gerda Kerssen