Hotel De Drift** in Dwingeloo Nederland beoordelingen 8.7 | Zoover
1.508.629 beoordelingen - 43.455 bestemmingen - 273.629 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 1.920 bezoekers online
Home > Nederland > Drenthe > Dwingeloo > Hotel De Drift**

Beoordelingen Hotel De Drift**

-5  °C

4 februari 2012

Hotel De Drift** Dwingeloo

Hotel De Drift scoort een 8,7 uit 10, op basis van 37 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Drift**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Drift** in Dwingeloo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Hotel De Drift** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Hotel De Drift** met andere accommodaties in Dwingeloo.

37 beoordelingen over De Drift**

Gezellig hotel
Familie Martens
11-9-2011 Eenvoudig, maar gezellig hotel. Goed ontbijt en een prima diner.
Personeel is erg vriendelijk.

Blijft goed!!
Guus
30-7-2011 We zijn weer een weekend in dit fijne familiehotel geweest n.a.v. de Drenthse-skate2daagse.
De service was weer top en het eten weer lekker.
Alles was goed behalve het weer, veel regen.
Dit hotel blijft een aanrader!

Zeer fijn hotel goede service
Fam J.M Mom
7-8-2011 hele mooie dagen gehad in Dwingeloo
Goede verzorging gezellige sfeer.

Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
Bert van Rossum
13-7-2011 Klein gemoedelijk hotel met een uitstekende service, zeer vriendelijk (oprecht) personeel. Relatief eenvoudige maaltijden van een uitstekende kwaliteit (3 gangen). Accommodatie is zeer schoon. Kamer en badkamer klein en gedateerd en feiteljik niet meer van deze tijd (het is maar wat je eist). Maar wel zeer schoon en voorzien van goede bedden. Dagelijkse worden handdoeken verschoond. Opmerkelijk was de rust van het hotel, waardoor het aan een goede nachtrust niet ontbreekt.
Goede ligging en prima uitvalbasis voor wandel-en fietstochten. Absoluut een aanrader, die te voet of met de fiets de prachtige omgeving wil verkennen

met vrienden, 2011
Pico bello !!
marianne de Vries
6-6-2011 wij hebben met 4 personen heerlijke dagen gehad in Dwingeloo, schitterende omgeving, maar zeker ook door het hotel, eenvoudige maar zeer schone kamers, bizonder vriendelijke personeel en het eten was ook prima. Een plaats om terug te komen

Fantastisch, echt aan te bevelen.
Jos en Rita Schenni...
6-6-2011 Hotel de Drift in Dwingeloo is een echte aanrader. Je voelt je er meteen thuis, prettig omgang met personeel. Uitstekende service en heerlijk eten en drinken. Wij zijn prima verzorgd. Ondanks het drukke Hemelvaartweekend en door ziekte van de hoteleigenaar zijn wij niets te kort gekomen. Pluim voor het personeel en de kok. Klasse. Het hotel ligt direct aan het Nationaal Park Dwingelderveld. Prachtige omgeving met vele vennetjes. Prachtig wandel- en fietsgebied. Wij zijn zeker van plan om terug te komen.

met partner, Mei 2011
Mooi, gemoedelijk, eenvoudig maar netjes
Rita
15-5-2011 Het verblijf bij hotel "de Drift"is ons prima bevallen. Een eenvoudig gemoedelijk hotel dat vooral netjes is, en met vooral prima vriendelijke bediening.
Volop mogelijkheden, uiteraard het fietsen en wandelen en de bezichtigingen die er in de omgeving zijn. Van heide en bos naar het bezichtigen van ateliers en een molen of vlindertuin. Kortom een weekend met volop mogelijkheden. En na een dag actief te zijn geweest is het erg prettig om door het vriendelijk personeel bediend te worden. Erg tevreden en zeker aan te bevelen.

met partner, Apr. 2011
WAT EEN LEUK HOTEL
Cees Markus
30-4-2011 Wat een mooie plek om daar vanuit te vertrekken ( FIETSEN _ WANDELEN )
vriendelijk personeel en een prima keuken waar veel verse streekgerechten worden geserveerd
kamer zijn niet al te ruim maar voor die prijs mag je zeker niet klagen
een plek waar we zeker nog eens terugkeren

met een groep, Feb. 2011
Fantastisch, keurig hotel. Van harte aanbevolen.
Fietsclub Het Kromm...
26-2-2011 Wij hebben genoten van de ongedwongen sfeer en uitstekende bediening. Wij waren met een groep van 14 mountainbikers 2 dagen te gast. Er werd uitstekend geanticipeerd op ons programma, waardoor alles perfect is verlopen. Fietsen in de prachtige omgeving van Dwingeloo en in het Nationaal Park Het Dwingelderveld, een bezoek aan het Planetron, het informatiecentrum van Natuurmonumenten en aan de schaapskudde maakten voor onze groep 2 fantastische dagen waar we met veel plezier op terug kijken. Het eten was geweldig! Een dikke pluim voor de kok.

met partner, Jan. 2011
Prima Hotel
Fam Dammers
27-1-2011 Goed hotel, vriendelijk, netjes, gastvrij en HEEL GOED ETEN.

met een groep (1)
alleenreizend (2)