Camping Alinghoek*** in Drouwen Nederland beoordelingen 8.5 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.268 bezoekers online
Home > Nederland > Drenthe > Drouwen > Camping Alinghoek***

Beoordelingen Camping Alinghoek***

-1  °C

30 januari 2012

Camping Alinghoek*** Drouwen

Camping Alinghoek scoort een 8,5 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Alinghoek***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Alinghoek*** in Drouwen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Camping Alinghoek*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Camping Alinghoek*** met andere accommodaties in Drouwen.

11 beoordelingen over Alinghoek***

Mooie camping mindergeschikt met kleine kinderen
Crista
11-8-2011 Een lang weekend naar deze camping geweest. Prima plekken, schoon en mooi sanitair. Hele vriendelijke mensen bij de receptie.
Als het zonnetje even door kwam gingen de kinderen vragen of het zwembad open ging.
Heel gemoedelijk, telkens de mensen begroeten. Veel vaste gasten die lekker van voor de tent alles bekijken.
Omdat er weinig kinderen zijn misschien iets inder geschikt voor gezinnen maar wij waren met 2 gezinnen dus onze kinderen hadden elkaar.
PRIMA!

Camping super
Fam J Boon-Dijkhui...
3-9-2011 Camping Alinghoek vriendelijk gezellig maar bovenal het sanitair
is grandioos schoon en goed onderhouden

Mooie camping
Ellie Groenewegen
4-7-2011 We zijn net terug van 16 dagen Alinghoek, een heerlijk rustige camping , mooi sanitair en schoon, grote afgebakende plaatsen vriendelijke eigenaars en een mooie omgeving ondanks dat het erg wisselend weer was hebben wij het erg naar ons zin gehad.In het restaurant is het goed eten.Een aanrader
Rob en Ellie

met partner, Apr. 2011
Mooie camping voor buiten het seizoen
HenkR
4-1-2012 Dit is een camping met veel vaste staanplaatsen en daar "omheen" vrije plekken. Veel ouderen op de vaste plekken, maar deze vaste stacaravans vallen niet op.
Het sanitairgebouw is modern en wordt goed schoon gehouden. Plekken zijn groot en hebben allemaal CAI aansluiting.

met partner, Sept. 2010
Voor herhaling vatbaar!
Mieke Mastenbroek
11-9-2010 Gemoedelijke en heerlijk rustige camping. Sanitairgebouw zeer netjes. Ruime plaatsen. Ideale camping voor rustzoekers. In de periode dat wij er waren voornamelijk 50+ gasten. Prachtige omgeving met veel wandel- en fietspaden. Kortom: wij hebben hier een fantastische vakantie gehad!

met partner, Apr. 2010
Elk jaar weer naar Alinghoek.
alien
24-12-2010 De kleine camping is gemoedelijk en gezellig. De plek is geweldig aan de rand van het Drouwenerzand. Het is er stil en toch ben je zo in het levendige Borger.
Na veel jaren zoeken naar de perfecte kampeerplek hebben we hier gevonden.
Het sanitair is ruim en schoon, ook als het druk is. Het zwembad is niet groot maar erg gezellig

met jonge kinderen, Aug. 2009
Mooie nette Camping
Jaspers
26-8-2009 Dit is een heerlijke rustige camping, mooi gelegen en van alle gemakken voorzien.
Wij zijn in augustus 2 weken bij Alinghoek geweest en dat is prima bevallen.
Het kleine zwembad is prima om even af te koelen en onze zoon was er gek van.
Volgend jaar weer!

met jonge kinderen, Mei 2009
Gezellige familiecamping
E. Witsen
3-6-2009 We hebben op de Alinghoek rond koninginnedag een lang weekend gedaan. Vriendelijke eigenaar, goed verzorgd sanitair ( al weet ik niet of het voldoende is in het hoogseizoen ) en een leuke speeltuin voor de kids.
De campingplaatsen zijn ruim en erg prive door de grote heg eromheen.
Aangezien het geen supergrote camping straalt het nog het echte ouderwetse familicampinggevoel uit.

Omgeving is geweldig, aan de overkant van de weg langs de camping loop je zo natuurgebied drouwenerzand in.
Heerlijk weekend gehad, een aanrader

met partner, Aug. 2008
Zeer goede en gezellige gezinscamping
Paul Willink
21-8-2009 uitstekend geschikt voor ouders met kinderen tot ong12 jaar, en voor 55plussers zowel actieve als passieve

met jonge kinderen, Juli 2007
Geweldige camping zeker kindvriendelijk
P van Hunnik
19-5-2009 Deze camping ligt in een hele mooie omgeving waar je veel kan doen met het gezin
tegenover de camping heb je het bos al maar ook als je zonder kinderen bent
is dit een heerlijke camping personeel is ook erg vriendelijk.Voor ons een zeer geslaagde vakantie en zeker voor herhaling vatbaar