Vakantiehuis Woldzicht*** in Diever Nederland beoordelingen 7.0 | Zoover

Vakantiehuis Woldzicht*** Diever

Beoordelingen Vakantiehuis Woldzicht***

Tilgrupweg 14, 8439 SR, Diever
Vakantiehuis Woldzicht scoort een 7,0 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Woldzicht***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Woldzicht*** in Diever, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Vakantiehuis Woldzicht*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Vakantiehuis Woldzicht*** met andere accommodaties in Diever.

5 beoordelingen over Woldzicht***

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Mooie lokatie"
Marjolein
1-1-2012 We hebben een heerlijke kerstweek gehad, in een huisje waar alles aanwezig was.
Het enige aan de lokatie is dat je de auto's voorbij hoort razen op de toch wel drukke doorgaande weg.

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Voor herhaling vatbaar!"
M.
7-1-2012 Net terug van een weekje in dit heerlijke vakantiehuisje. Vanaf het kleinschalige vakantieparkje kun je zo het bos inlopen. In deze tijd van het jaar weinig last gehad van het verkeer dat soms hard voorbijrijd op de doorgaande weg. Inrichting is prima, met luxe bank en stoelen in woonkamer. Voor 6 pers is het in de keuken wat krap, maar wel te doen.
Schimmel hebben wij niet kunnen ontdekken in de slaapkamers, wel een restant van een opgedroogde waterschade-plek.
Je bent wel afhankelijk van hoe goed het huisje voor je is schoongemaakt, daar de huurders dit zelf moeten doen. Er kunnen daardoor wel stofplekken overblijven.

met vrienden, Nov. 2011
"Heerlijk huisje"
H.O.
31-12-2011 Een prima verblijf in een gastvrij huisje.
Goed verzorgd en een schitterende omgeving.
Zeker voor herhaling vatbaar!
Overigens: nieuwe stofzuiger en senseo aanwezig.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Nooit meer"
K. A
14-11-2011 Het huisje was heel erg vochtig, het rook er muf. Er zaten schimmelplekken in de slaapkamers. Omdat mijn vriend astma heeft en zodoende 's nachts door al het vocht het erg benauwd kreeg, zijn we ipv 4 dagen na 1 dag alweer weggegaan. Tevens was het niet schoon (er was niet gestofzogen, hier kwamen we achter doordat 2 verschillende mensen voor ons een briefje hadden achtergelaten dat de stofzuiger kapot was). Hier was niets mee gedaan. Ook zaten er geen stopcontactbeveiligers in, met name voor jonge kinderen wel belangrijk. De slaapkamers waren erg klein, de huiskamer was wel goed te doen. Jammer van het vochtigheidsgehalte van het huisje, we hadden graag meer van de omgeving willen zien, dat is namelijk erg mooi.

met jonge kinderen, Feb. 2010
"Super!"
S. Viel
11-5-2011 Super vakantiehuisje! Lekker in het bos. Super netjes. Alles aanwezig. Zeker de moeite waard. een lekker open haartje. Heb er een fijne verjaardag gehad met mijn gezinnetje.