1.151.540 beoordelingen - 42.167 bestemmingen - 255.657 accommodaties - 15.547 bezienswaardigheden - 9.204 bezoekers online

Je gebrulkt een internetbrowser die wij helaas (nog) niet volledig ondersteunen.

Zoover zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt:Internet Explorer 8 of Firefox 3.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.
Home > Europa > Nederland > Drenthe > Diever > Vakantiepark Landgoed t Wildryck

Beoordelingen Landgoed t Wildryck

9 september 2010

6,3

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Landgoed t Wildryck? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Landgoed t Wildryck in Diever, geschreven door andere reizigers.
  • Weer

1 2 3 4 5 6 7 volgende

67 beoordelingen van Landgoed t Wildryck

NL (67)

met partner, Aug. 2010
Oppassen: onverwachte extra kosten!
petra petra
7-9-2010 We zijn hier een aantal keren geweest. De laatste keer een nachtje op de camping. Dat was een afknapper! Men rekent naast de hoge standaardprijzen ook opeens nog eens 15 euro reserveringskosten! En dat terwijl we op de dag zelf aan de receptie/restaurant gevraagd hebben of er plaats was. Niets gereserveerd dus. Ook niets over deze extra kosten vooraf meegedeeld.
Men doet achteraf of het normaal is om onaangekondigd 50% extra te rekenen en houdt vol dat reserveringskosten ook zonder te reserveren van toepassing zijn.

met jonge kinderen
Wat een mooi park! Echt genieten!
monique monique
Onderkomens
1-9-2010 We zijn voor het eerst naar dit park gegaan met 2 jonge kinderen (0 en 1,5 jaar). Huisje 43 was uitermate geschikt door de indeling en er was een traphekje aanwezig. In de omgeving is er zoveel te doen(kabouterland in Exloo en noorder dierenpark zijn echte aanraders) dat we tijd te kort hadden met 1 week. Ondanks het natte weer hebben we ons prima weten te vermaken en was dit absoluut niet te vergelijken met parken als cengter parcs of landal. Je komt hier helemaal tot rust! We gaan dit zeker aanbevelen!

met jonge kinderen, Juni 2010
Schitterend park in bosrijke omgeving
PiMo PiMo
Onderkomens
9-7-2010 Een van de mooiste parken waar wij ooit geweest zijn. Prachtige, ruime vakantiehuizen met een ruime tuin er omheen. Wij zaten aan de rand van het park en liepen zo het bos in. Geweldig. Op het park zelf is niet zoveel te beleven. Veel huizen worden niet verhuurd. Maar als je voor het fietsen en de fraaie omgeving (Nationaal Park Drents Friese Wold) komt dan is het hier bijzonder goed uit te houden.

met jonge kinderen, 2010
jammer!
hoogduin hoogduin
Onderkomens
5-6-2010 het is op zich wel een mooi park leuke ligging, helaas waren we niet te spreken over het eten mijn vriend had en haar in zijn pannenkoek en mijn pannenkoek was niet goed gaar. helaas vonden wij de pannenkoeken der niet zo mooi uitzien zoals wij vorig jaar zomer hebben gehad!!!!! de pannenkoeken lijken op pizza's erg jammer! ( als wij een pizza wouden zouden wij een pizza bestellen) vorig jaar perfecte pannenkoeken misschien een andere kok? vorig jaar kwam een jonge meid een praatje maken aan tafel en heerlijk genoten was volgens mij de kokin?!?!?! ( misschien een andere kok die dag) de bediening was goed vooral de jeugd heel gezellig en goed behulpzaam! de receptie moet iets meer uitstraling krijgen misschien een kleurtje? voor de rest was het wel aardig

met partner, Mei 2010
prachtig park
H Metselaar H Metselaar
Onderkomens
27-5-2010 Voor de 2e keer geweest. Het pinksterweekend . Vorig jaar in oktober met herfst-
kleuren , nu met schitterende voorjaarskleuren. Ondanks dat het park goed bezet is merk je daar weinig van, zo rustig als het daar is. Leuke dorpen in de omgeving, de boekenmarkt in Diever bezocht en veel gefietst. Mooie tochten via de knooppuntenroute. De huisjes zijn gezellig ingericht en liggen heel mooi tussen de bomen. Als je van natuur en rust houdt een echte aanrader. Ook met hond. Wij gaan zeker weer een keer terug.

met jonge kinderen, 2005
Leuke vakantie
Chantal Chantal
Onderkomens
23-2-2010 Wij zijn hier met onze 2 kinderen geweest, een mooi huisje en de omgeving was ook fanatastisch. Voor de kids genoeg te doen.

met partner, Jan. 2010
prachtig partk!!
Mw. A. van den Heuij Mw. A. van den Heuij
Onderkomens
10-2-2010 Voor de tweede keer waren we hier, nu in de winter. Met sneeuw!!
Het park is al mooi, maar in de sneeuw is het spróókjesachtig!!

met partner, Mrt. 2006
Diverse keren geweest
Cor Cor
Onderkomens
27-12-2009 Landgoed het Wildrijck in Diever is een mooie lokatie om fietstochten en dergelijke te maken, de villa,s verschillen van elkaar maar ik heb nog geen klachten gehad.
Mooie omgeving om fietstochten te maken en et wandelen. Veel rust!!
Zeker weer voor herhaling vatbaar...ook na de 6e keer.

met partner, Okt. 2009
Dit is echt een mooi park !
j metselaar j metselaar
Onderkomens
14-10-2009 Wij zijn op veel parken in ons land geweest, maar dit was wel een van de mooiste. Leuke sfeervolle huisjes en ruimte er omheen. Aan alle kanten kun je het bos in, wandelen/fietsen of zoals wij ideaal met een wat oudere hond , die niet zo snel meer is, hoef je niet het hele park over om te wandelen. Leuke dorpen in de omgeving, maar wij hebben vooral ook veel gefietst. Heb dit park via internet gevonden, maar wel rechtstreeks bij park geboekt. Kun je precies zeggen wat je wilt en kan ook van maandag tot maandag. Vriendelijk personeel en op het park heerlijk rustig. Juist fijn dat het niet zo fel verlicht is 's avonds. Zoals iemand al zei , niet geschikt voor mensen die van center parcs of landal houden, hoewel landal ook wel enkele rustige parken heeft. Wij gaan hier zeker naar terug.

met oudere kinderen
prachtig gelegen, zeer verzorgd park
Mw. A. van den Heuij Mw. A. van den Heuij
Onderkomens
26-9-2009 In september 2009 hebben wij met onze gehandicapte dochter een midweek doorgebracht in huisje 138. Perfect gelegen, veel privacy in de tuin. Huisje was erg knus en gezellig ingericht.
Personeel is bij boeking heel behulpzaam geweest in het uitzoeken welk huisje het meest geschikt voor ons zou zijn. Dit in verband met de handicap van onze dochter.Ze hadden niets teveel beloofd!
Alleen het zwembad is totaal niet geschikt voor iemand met een hadicap.Het is niet mogelijk om met een rolstoel tot bij het bad te komen.
Maar verder prima park en prima personeel!
We gaan zeker nog eens!

6,3

Toon score en beoordelingen van :
alleenreizend (1)

Print beoordelingen
RSS feed

Zoover Weblog

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Welk land heeft de beste wegrestaurants?