Camping Hoeve aan den Weg*** in Diever Nederland beoordelingen 8.5 | Zoover
1.516.231 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 1.759 bezoekers online
Home > Nederland > Drenthe > Diever > Camping Hoeve aan den Weg***

Beoordelingen Camping Hoeve aan den Weg***

22 februari 2012

Camping Hoeve aan den Weg*** Diever

Camping Hoeve aan den Weg scoort een 8,5 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Hoeve aan den Weg***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Hoeve aan den Weg*** in Diever, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Camping Hoeve aan den Weg*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Camping Hoeve aan den Weg*** met andere accommodaties in Diever.

13 beoordelingen over Hoeve aan den Weg***

Mooie camping, goed onderhouden terrein.
Chris
20-9-2011 Wij verbleven een week op deze camping. Ondanks het slechte weer toch een redelijke mooie week gehad. Mooie grote plekken, sanitair is schoon en wordt goed onderhouden.Jammer dat je munten moet gebruiken om te douchen.Vriendelijk personeel bij de receptie.

Ondanks slecht weer top vakantie gehad
Fam oosting
31-8-2011 we hebben hier in het hoogseizoen twee weken vakantie gevierd in een luxe safaritent
ondanks het slechte weer hebben wij een prima vakantie gehad.
sanitair prima schoon en animatie team was de hele dag druk met onze kinderen.

Wij hebben alweer geboekt voor volgend jaar

met jonge kinderen, Mei 2011
Geweldig
rick
24-6-2011 voor het eerst op camping hoeve aan den weg geweest.
toppertje!
alles prima voor elkaar en zeer vriendelijke mensen
een echte aanrader!
Wij gaan in de zomer zeker weer terug

met oudere kinderen, Aug. 2010
Geweldig mooi gelegen park
Fam. Boersma
2-12-2010 Mooie camping midden in het drents-friese wold. Mooie op natuurlijke wijze ingerichte camping. Voorzieningen inclusief zwembad zijn dik in orde. Ook om te ten hoef je de camping niet af. In het restaurant hebben ze bijvoorbeeld ook heerlijke pizza 's.
Super vakantie gehad

met partner, Juli 2010
Geweldig
Familie de Leeuw
13-7-2010 nu al weer voor de 4e keer geweest en het blijft gewoon goed.
sanitair netje leuk zwembad(erg lekker met dit warme weer)goed restaurant en zeer klantvriendelijk.
wij komen zeker volgend jaar terug

met partner, Mei 2010
Geweldig genoten, schitterende natuur
Familie van Rheenen
20-7-2010 De camping is erg gezellig en zeer klantvriendellijk. Mooie plaatsen en het toiletgebouw is ook erg schoon.
We hebben er geweldige fietstochten gemaakt en echt tot rust gekomen. Ook op de camping, ondanks de drukte, toch overheerst de rust.

Wij gaan zeker weer!

Nooit meer in Oktober
Suunto
19-10-2009 Op de Camping is alles dicht in Oktober ook al staat er op de site wat anders, er is dan ook niet te doen.Verder is er in het dorp Diever niets open om uit eten te gaan. Daarvoor moet je naar omliggende dorpen op kilometers afstand, uit armoede maar een snackbar gezocht op 22 kilometer afstand die open was. De camping zelf is redelijk maar voor ons niet voor herhaling vatbaar. In de omtrek liggen veel betere en mooiere campings en Diever is een dorp waar je niets maar dan ook niets kan doen

Familie, Juli 2008
Leuke familiecamping. Echte aanrader.
Dekker
31-7-2008 Leuke camping voor gezinnen met jonge kinderen en voor mensen die houden van fietsen en wandelen in het bos. Schitterend gelegen in het Drents-Friese Woud. Bosrijke omgeving en centraal gelegen tussen Diever en Dwingeloo. Leuk animatieteam voor de kinderen. Leuk zwembad en voetbalveld.

Familie, Juni 2006
s. van essen
16-6-2006 Ruim opgezette camping sanitair erg netjes vriendelijke mensen.

sytze fennema
25-1-2006 Gezellige familiecamping,waar gewoon veel kan en waar rekening wordt gehouden met individuele wensen.
Bovendien bestaat hier de mogelijkheid om met groepen kinderen[scholen,scoutinggroepen,etc.] die vaak elders op andere campings niet welkom zijn,kampweekenden te organiseren.In overleg is dus veel mogelijk!!