Camping Diever** in Diever Nederland beoordelingen 8.9 | Zoover

Camping Diever** Diever

Beoordelingen Camping Diever**

Haarweg 2, 7981 LW, Diever
Camping Diever scoort een 8,9 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Diever**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Diever** in Diever, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Camping Diever** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Camping Diever** met andere accommodaties in Diever.

22 beoordelingen over Diever**

met jonge kinderen, Mei 2012
"Mooi gelegen camping met gastvrije beheerders"
Erik
13-5-2012 Weekend proefkamperen gekregen ter promotie van Drenthe. Deze eigenaar liet er geen gras over groeien en heeft ons verwend! Enthousiast team! Camping is heel mooi gelegen tegen (of zeg maar in) het bos. Vanwege de lage temperatuur konden we gelukkig in een blokhut overnachten, Schitterend! De plekken zijn heel verschillend (voor elk wat wils), dus als je echt een plaats wilt reserveren is het handig te weten hoe die er uit ziet (zoveel mensen, zoveel wensen). Kippen en konijnen lopen lekker te scharrelen en je wordt wakker met het gefluit van de vogels, heerlijk. Gelukkig amper stacaravans, zodat je een echt kampeergevoel hebt (hou dit vol). Je loopt vanaf de camping zo naar het mooie dorp Diever om te eten of voor een boodschap.
(In het bos dus zonaanbidders moeten hun plek goed uitkiezen)

alleenreizend, 2011
"TOPCAMPING "
matthijs
31-7-2011 IK heb in mijn leven al veel gekampeerd , maar hoe het op deze camping gaat en hoe de toestand van het sanitair is , is meer dan goed
nog nooit een camping gezien met zulke mooie, schone en doordachte sanitaire ruimtes

"Fijne blokhut en aardige mensen"
Annemieke
29-7-2011 Voor een driedaags Western paardrij arrangement bij Bob van de lokale Trapperranch sliepen we in een van de blokhutten op camping Diever. Een soort groot tuinhuis met lekkere bedden, een zitgedeelte en een terras met robuurste picknicktafel. Douchen en toiletteren in het sanitairgebouw een stukje verderop. Prima geregeld en brandschoon. Omdat we een arrangement hadden waren de maaltijden inbegrepen, die waren basic doch smaakvol en vers. Een mooie boscamping met heel vriendelijke en behulpzame eigenaren.

met partner, 2011
"Geweldige plek"
ron
25-5-2011 Super camping, prachtig gelegen. Uitzonderlijk vriendelijke en gastvrije eigenaren!
wandelen, fietsen, paardrijden alles kan. Heerlijke warme broodjes elke ochtend voor een heel vriendelijke prijs. (daar kun je zelf niet voor afbakken).
Eigenlijk niets dan lof voor deze camping en voor de leiding.
we komen hier voor het tweede jaar het hele voorseizoen en dat is zeker voor herhaling vatbaar. We huren nu ook blokhutten voor familie, kinderen en kleinkinderen, want ieder die er komt is laaiend enthousiast!

Ron van der Werf, Stomperoren.

met partner, Mei 2011
"MOOIE RUSTIGE CAMPING"
Dick
25-5-2011 Deze camping ligt mooi gelegen in Drente.
Eigenaars zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Geweldig vakantieplekom echt tot rust te komen!"
renske
26-5-2011 wij komen hier nu al 6 jaren achtereen.
de kids vinden het geweldig en wij ook, zo mooi en goed verzorgd allemaal.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Al 15 jaar"
cc
25-5-2011 gewoon weg goed.
qua prijs en kwaliteit is het gewoon goed
leuk kind vermaak
mooie omgeving
veel te doen in de omgeveving

met partner, Juli 2010
"Prima camping"
Marianne Mekenkamp
26-7-2010 Camping Diever is een prachtige boscamping. Mooie plaatsen. Hondvriendelijk. Erg leuk, dat er tamme konijnen op de camping lopen. Zeer vrolijke en vriendelijke eigenaar. Goede broodjesservice. Dorp op loopafstand. Bos direct naast de camping met losloopgebied voor honden.
Toiletten zijn erg klein maar goed schoon, evenals de douches. 's Nachts is het behoorlijk donker. Je moet dan op de tast het toilet opzoeken via een smal paadje. Is wel avontuurlijk, net een dropping!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Echt kamperen!!"
Ron
26-7-2010 Geweldige bestemming met kleine kinderen (mits goed weer). Geen open water, dus zelfs de kleine man van 2 jaar kon zijn goddelijke gang gaan.
Daarmaast is Hans Ike, de eigenaar, echt nog betrokken bij het geheel.

Ik moet toegeven, als de kinderen ouder zijn, dan is er minder te beleven, maar met kinderen van resp. 2, 4 en 6 hoef je niet persé naar Zuid Frankrijk of Italië. Bovendien zijn de prijzen een stuk vriendelijker en bespaar je bakken tolgeld.

met jonge kinderen, 2010
"Topper"
Martin
4-7-2011 Zeer fijne camping, fantastsche lokatie voor kinderen. Altijd wat te doen maar wel zelf actief zijn.