Bed and Breakfast De Walhof*** in Diever Nederland beoordelingen 7.4 | Zoover

30 mei 2012

Bed and Breakfast De Walhof*** Diever

Beoordelingen Bed and Breakfast De Walhof***

Hezenes 6, 7981 LC, Diever
Bed and Breakfast De Walhof scoort een 7,4 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast De Walhof***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast De Walhof*** in Diever, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Bed and Breakfast De Walhof*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Bed and Breakfast De Walhof*** met andere accommodaties in Diever.

10 beoordelingen over De Walhof***

6,6
"Toppie"
Jeff Smilde
9-5-2010 was gewoon in 1 woord geweldig, mooie omgeving en een prachtige locatie

"Geweldig gehad"
Jeanet en Olav
9-10-2009 Wij zijn hier een week geweest en we hebben heerlijk gefietst en gewandeld in de prachtige omgeving. De kamers zijn eenvoudig, maar keurig en schoon. alles is aanwezig en je krijgt in dit gezellige kleine hotel echt een welkom en huiselijk gevoel. Het ontbijt is prima voor elkaar en wij vinden het heerlijk om gewoon ons gang te kunnen gaan en ons eigen drinken te pakken. Niet constant gedoe van allerlij personeel om je hoofd. Hier kun je echt heerlijk ontspannen. Als je, zoals een paar schrijvers terug, veel aandacht van de eigenaar wilt hebben en verwacht in overvloedige luxe terecht te komen, dan moet je hier niet heen gaan, maar wil je er heerlijk ontspannen uit dan is dit wat ons betreft de perfecte plek

"Mooie locatie"
C.W. Olde Nordkamp
30-7-2009 Ligging hotel mooi dichtbij nationaal park. Kamer oud en simpel en zeker de badkamer is aan een flinke opknapbeurt toe. Ontbijt goed.

"Nooit meer"
H.A. van dijk
3-7-2009 alleen de eigenaar gezien bij aankomst en bij vertrek. Het ontbijt is prima maar verder heb je daar niets, restaurant draait niet en een stoel op het terras is niet te vinden .Drinken pak je zelf uit de koelkast allemaal zeer onpersoonlijk.

met partner, Juni 2009
"Geweldig."
Anna en Mark
16-7-2009 Als je nu eens lekker wil bij tanken zonder hotelpersoneel dat je steeds iets vraagt, dan moet je naar de walhof gaan. Je pakt lekker je drankje als je wilt en s'avonds is de bar open. keurige kamers met hele goeie bedden en een geweldige omgeving. Er zijn natuurlijk mensen die het wel interessant vinden om van de eigenaar aandacht te krijgen (vorige schrijver), maar wij willen gewoon rustig relaxen, fietsen, wandelen en ontspannen in een omgeving zonder poespas. En dat kan hier zeker bij de walhof. Ons zien ze er beslist weer!!

met partner, Aug. 2008
"Viel erg tegen"
Nantsje Winia
1-8-2009 Mooi gelegen t.o.v. Diever en midden in het bos. Het restaurant zag er redelijk goed uit en de service was goed. Maar de kamer viel erg vies tegen. We hadden een luxe kamer op de 1e etage maar heb nog nooit zo'n vies stinkende kamer gezien. De kamer is klein maar net voldoende voor 2 personen. Zodra je de badkamer in gaat komt de rioollucht je tegemoet. Elke keer weer braak neigingen van de stank. Na het gebruik van een luchtverfrisser en afsluiten van het badputje nog een beetje dragelijk. Na 1 nacht hadden wij het hier wel gezien in dit hotel. Jammer want de locatie is perfect en de omgeving is prachtig.

met partner, Juli 2008
ERWIN
17-7-2008 Alles was perfect, behalve het eten.
hadden een ossehaas en een varkenshaasje besteld.
Wist niet dat je zulk mooi vlees zo kan mishandelen.
Zonde en het was nog prijzig ook.

Familie, Okt. 2007
flameling
7-11-2007 Zeer gezellig hotel in het mooie diever aan de rand van de bossen,unieke ligging aan rand van drenths friese woud.Mooi uitzicht op landerijen gezellig personeel en heerlijke keuken.Hier is niets te veel en de klant echt nog koning.

met partner, Juni 2006
fam.Tippens-de Cloe
11-6-2006 Een paar geweldige dagen doorgebracht in Diever.
De Walhof was ons aanbevolen door vrienden en ze hadden gelijk: het was in één woord
FANTASTISCH.
Prachtige ligging, ontzettend aardige familie en medewerkers en heerlijk eten. Wat wil een mens nog meer.
Wij komen zeker terug!

N.van Loef
7-1-2006 Gezellig hotel met zeer vriendelijk personeel, prima verzorging van ontbijt en diner. Kamers goed, boxspringbedden.
Fantastische mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten.