29-5-2012
Mooi gelegen camping met mooie staplekken. Zeer behulpzame beheerder. Net sanitair. Ook leuk als je jonge kinderen hebt; zwembadje, speeltuintje en toen wij er waren zelfs een luchtkussen.
17-6-2011
Bijzonder fijne camping is dit. Er zijn ongeveer 50 plaatsen, maar wel hele ruime (150m2), lekker tussen de bomen. Alle faciliteiten zijn helemaal nieuw vanwege de nieuwe eigenaar....bovendien is alles uitstekend onderhouden en schoongemaakt.
Lekker zwembadje (wel fris) en aardige speelplaats...maar war het voor de kinderen helemaal leuk maakt zijn de dieren (ezel en pony). Kortom een aanrader als je niet op zoek bent naar megacamping met animatie
6-6-2011
Ondanks dat wij niet geboekt hadden konden wij toch nog een (prachtig) plekje krijgen om ons camperbusje op te zetten. En wel op een onlangs ingzaaide plek.
Eigenlijk zat de camping helemaal vol en wilde de beheerster ons al helpen een andere camping te zoeken. Haar man was nog even gaan kijken bij de plek zelf en besloot dat we daar toch nog konden staan.
Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij dit erg waardeerde en dat het ook heel goed bevallen is om een paar dagen bij de Drenstche roos door te brengen.
Zowel Gré als Dries zijn erg aardig en behulpzame mensen. Daar kunnen nog veel mensen wat van leren.