Camping De Drenthse Roos in De Wijk Nederland beoordelingen 9.0 | Zoover

Camping De Drenthse Roos De Wijk

Beoordelingen Camping De Drenthse Roos

Commissieweg 33, 7957 NC , De Wijk
Camping De Drenthse Roos scoort een 9,0 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Drenthse Roos? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Drenthse Roos in De Wijk, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Camping De Drenthse Roos vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Camping De Drenthse Roos met andere accommodaties in De Wijk.

3 beoordelingen over De Drenthse Roos

met jonge kinderen, Mei 2012
"Gastvrij"
T. Prins
29-5-2012 Mooi gelegen camping met mooie staplekken. Zeer behulpzame beheerder. Net sanitair. Ook leuk als je jonge kinderen hebt; zwembadje, speeltuintje en toen wij er waren zelfs een luchtkussen.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Kleine camping met zeer ruime plaatsen"
Frank
17-6-2011 Bijzonder fijne camping is dit. Er zijn ongeveer 50 plaatsen, maar wel hele ruime (150m2), lekker tussen de bomen. Alle faciliteiten zijn helemaal nieuw vanwege de nieuwe eigenaar....bovendien is alles uitstekend onderhouden en schoongemaakt.
Lekker zwembadje (wel fris) en aardige speelplaats...maar war het voor de kinderen helemaal leuk maakt zijn de dieren (ezel en pony). Kortom een aanrader als je niet op zoek bent naar megacamping met animatie

"Ontzettend aardige beheerders"
fam. Jaspers
6-6-2011 Ondanks dat wij niet geboekt hadden konden wij toch nog een (prachtig) plekje krijgen om ons camperbusje op te zetten. En wel op een onlangs ingzaaide plek.
Eigenlijk zat de camping helemaal vol en wilde de beheerster ons al helpen een andere camping te zoeken. Haar man was nog even gaan kijken bij de plek zelf en besloot dat we daar toch nog konden staan.
Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij dit erg waardeerde en dat het ook heel goed bevallen is om een paar dagen bij de Drenstche roos door te brengen.
Zowel Gré als Dries zijn erg aardig en behulpzame mensen. Daar kunnen nog veel mensen wat van leren.