28-3-2012
Omdat mijn dochter een echte paardenliefhebster is ben ik op zoek gegaan naar een locatie die hieraan voldeed. Zo zijn wij bij gezond boeren verstand terecht gekomen 2 jaar geleden. En er zullen voor ons nog vele malen volgen. De paardrijlessen zijn professioneel en worden zo nodig op niveau aangepast. Bij voldoende ervaring is het mogelijk de mooiste plekjes te ontdekken te paard. Ook voor de niet paardenliefhebber is hier genoeg te beleven in de omgeving. De plaatsen Emmen, Hoogeveen en Coevorden zijn gemakkelijk aan te rijden. Bij mooi weer, heerlijk naar het ermerstrand waar de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken in de speeltuin of in het water. Je vind hier alles wat je nodig hebt, restaurant, terras etc. De accommodaties zijn prima. Wij hebben geen eigen caravan dus verblijven meestal in het vakantiehuis of tenthuis. Hier ontbreekt het aan niets. Ook de voorzieningen voor de campinggasten zien er prima uit. Door de kleinschaligheid is de sfeer onder de gasten prima. Echt Top!
9-3-2012
Minicamping 'Gezond Boeren Verstand' is niet alleen een camping, maar er staat ook een prachtig zomerhuis en in de zomerperiode is er ook een tenthuis beschikbaar. Wij zijn er afgelopen 1,5 jaar regelmatig verbleven. Zowel het zomerhuis als tenthuis zijn prima vertoeven. De gastvrijheid staat zeer hoog in het vaandel. Er komt je niets tekort. De kinderen vermaken zich uitstekend en niet alleen als paardrijder (er zijn skelters, hangmatten, etc.). De paarden zijn stuk voor stuk lief en voor ieder niveau wat wils. De lessen zijn zeer leerzaam en de buitenritten worden naar niveau aangepast. Heerlijk om een ritje door het bos te maken. In de omgeving genoeg leuke activiteiten te doen. Het Ermerstrand ligt op korte afstand, leuke winkels in de omgeving, Hunebeddencentrum, Boomkroonpad, Ellert en Brammert, en zo zijn er nog genoeg andere leuke dingen te doen in de omgeving. Kortom, voor jong en oud, wel of geen paardenliefhebber, het is voor een ieder een heerlijke locatie.
4-1-2012
Of je nu van paarden houdt of niet, camping Gezond Boerenverstand is een plek om even helemaal bij te tanken. Zéér gastvriendelijk, fantastische plek voor kinderen jong en oud, gezellig kampvuur elke avond. Prachtig uitzicht en mooie omgeving, vooral voor fietsers en wandelaars veel verschillende routes te bewonderen en anders weten de gastheer en gastvrouw altijd nog mooie plekjes te vinden.
Echt een aanrader!!