99x.xxx beoordelingen - 39.858 bestemmingen - 237.004 accommodaties - 13.373 bezienswaardigheden - 162 bezoekers online
Home > Europa > Nederland > Drenthe > Dalen > Vakantiepark Center Parcs De Huttenheugte

Beoordelingen Center Parcs De Huttenheugte

17 maart 2010

6,5
6,1

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Center Parcs De Huttenheugte? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Center Parcs De Huttenheugte in Dalen, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Center Parcs De Huttenheugte bij:

Aankomst (optioneel)

337 beoordelingen van Center Parcs De Huttenheugte

NL (337)

6,4
Onderkomens

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (68)
Fam. met oudere kinderen (11)
Fam. met jonge kinderen (65)
Vrienden (22)
Groepsreis (3)
Met partner, Feb. 2010 -------, 12-3-2010
huisje echt vreselijk
huisje was vies stof spinnenragen enz. Matrassen waren doorgezakt. bank viel haast van ellende uit elkaar. Alles onder de gele aanslag van het roken. Huisje moet nodig worden opgeknapt. zwembad en plaza waren leuk dus dan maakt dan nog iets goed.

Fam. met jonge kinderen, 2010 s, 3-3-2010
Leuk park
Wij zaten in een 6 pers VIP.
De huisjes zijn kort geleden van binnen gerestyled en best mooi geworden.
De kleine badkamer heeft een douhe met een rain-shower en in beide badkamer zijn de meubels vervangen en de achterwand bij de spiegel is in "eden stijl".
Alleen de slaapkamer verdienen nog een opknapbeurt.Nieuwe hoekbank en nieuwe keuken met combi magnetron.

Vrienden, Nov. 2009 BellaRosa, 28-2-2010
Onderkomens
Wel voor herhaling vatbaar!
Eind vorig jaar hebben wij twee bungalows gehuurd, type VIP 6 personen. De huisjes waren schoon genoeg, hebben we ook wel eens anders gezien. Ook de broodjes en de krant aan de deur vonden wij een uitstekende service. Zwemmen was niet te doen, veel te druk. Na een half uur hielden we het voor gezien. Ook het buffetrestaurant is helaas niet voor herhaling vatbaar, eten was gaar maar doordat alles op rechauds warm gehouden moest worden waren vele vleessoorten uitgedroogd en daardoor smakeloos. Wel mooie omgeving. Ook voldoende privacy bij de bungalows. Wij konden terecht met een bon en kregen 40% korting. In alle andere gevallen blijft CP toch aan de dure kant. Een stukje nostalgie van vroeger uit blijft, dus waarschijnlijk zullen we (met bon) de parken wel blijven bezoeken.

Fam. met oudere kinderen, Feb. 2010 ingeborg, 20-2-2010
geweldige week gehad
ondanks alle negative berichten over de huisjes toch naar de huttenheugte.
inderdaad de huisjes zien er aan de buitenkant wat oudbollig uit maar overtrof van binnen mijn verwachtingen, keurig gerenoveerd en netjes schoon. Ja je kunt over een beetje spinnenrag mopperen maar wat wil je midden in de bossen ?
we hebben twee zoons van 11 en 13 die zich super hebben vermaakt gratis darten tafeltennisen en een geweldig zwembad. Wij hebben een geweldige week gehad en zeker voor herhaling vatbaar

Fam. met jonge kinderen, Feb. 2010 mirjam, 17-2-2010
prima vakantiepark
heerlijk een weekend naar CP met de hele familie vanwege het 40 jarig huwelijk van mijn ouders..
in de bungalow van mijn ouders een mooi boeket bloemen vanwege het jubuleum!
de bungalows keurig schoon
ontbijt buffet heeeel goed en lekker en veel
als familie met 20 personen een eigen tafel ( met feestelijk versiering en op de trouwdag een prachtige roos en felicitatie namens CP)
uitstekend personeel. vriendelijk en behulpzaam. !!! echt waar onze complimenten

zwembad erg goed en heel leuk voor de kinderen

kortom echt een geweldig weekend en zeker voor herhaling vatbaar

1 heel klein minpuntje was het eten in de pizzaria... weinig zeg maar geen smaak en wel erg prijzig . jammer

Fam. met jonge kinderen, Feb. 2010 kevin , 5-2-2010
Onderkomens
leuk park maar vies huisje
we zijn naar veel centerparcs geweest, maar dit huisje sloeg echt nergens op. WAT VIES!!!, je kan best een huisje hebben maar dit was echt het top punt. schimmel overal in de badkamer, vieze koffiezet en waterkoper alle bedden doorgezakte matrassen enz enz. na een klacht wel een bon voor koffie en gebak, en de helft werd gemaakt. maar de andere helft niet. wij komen hier niet meer terug zolang de huisjes zo vies zijn.

zwemnbad was echt top!!!echt heel kind vriendelijk.

Fam. met jonge kinderen, Mei 2009 Carolien Roumen, 5-2-2010
Onderkomens
Leuk park zeer kindvriendelijk!
Wij zijn al in een aantal parken geweest maar deze springt er net als het Meerdal echt uit!
mooi park, zwembad zeer kindvriendelijk voor kleinere kinderen!! Echt een aanrader.

Fam. met jonge kinderen, Jan. 2010 Mariska Stellingwerf - Gr..., 1-2-2010
Fantastische plek!!!
Het was geweldig. De kinderen hebben zich enorm vermaakt. Er is vanalles voor ze te doen en het zwembad is leuk voor groot en klein!!! Je kunt er heerlijk en gezellig uit eten en het wordt nog snel gebracht ook. Alles zit in een overdekt centrum. Gewoon top!!

Fam. met jonge kinderen, Jan. 2010 Irene, 31-1-2010
heerlijke vakantie, mooi huisje
We hadden een 6 ;ersoons vip huisje. Deze waren meer dan prima. Mooie ruime bank, flatscreen, dvd cinema set. mooi vernieuwde badkamers. Ruim en fijne indeling. Iedere dag lekker de broodjes aan de deur. Voor kinderen genoeg te doen.

Vrienden, 2010 Ina, 16-1-2010
Onderkomens
Leuk park, zeker voor herhaling vatbaar
Het park is erg kindvriendelijk, maar ook leuk voor de ouderen onder ons. De service is goed, ze willen je graag verder helpen als je vragen hebt. Het park straalt een gezellige sfeer uit.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Zoeken
  • Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen Verkeerde datum
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Goed beoordeeld

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Wat drink jij het liefst op vakantie?