Camping Minicamping De Vlinder in Coevorden Nederland beoordelingen 9.4 | Zoover
1.508.629 beoordelingen - 43.455 bestemmingen - 273.629 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.480 bezoekers online
Home > Nederland > Drenthe > Coevorden > Camping Minicamping De Vlinder

Beoordelingen Camping Minicamping De Vlinder

-5  °C

4 februari 2012

'Ons' plekje

Camping Minicamping De Vlinder scoort een 9,4 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Minicamping De Vlinder? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Minicamping De Vlinder in Coevorden, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Camping Minicamping De Vlinder vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Camping Minicamping De Vlinder met andere accommodaties in Coevorden.

10 beoordelingen over Minicamping De Vlinder

met partner, 2011
Een paradijsje!!!
Marianne
8-9-2011 Een van de fijnste campings waar we ooit waren, misschien ook mede dank zij het feit dat er geen kinderen zijn. Wat een heerlijke rust heerst hier! Wij werden zeer vriendelijk ontvangen door de eigenaren met een kopje koffie en voelde ons meteen thuis.
De camping is gewoon een soort park met veel groen en bomen, sanitair is super schoon en gratis. Er zijn houten vlonders beschikbaar om voor de caravan of je tent te leggen.
De kippetjes lopen gezellig over het terrein en overal zie je leuke kunstobjecten, vooral langs het kunstpad. In de theetuin is het goed toeven (bij mooi weer).
De mooie omgeving en natuurgebied achter de camping nodigt uit tot wandelen of fietsen.
Wij zijn hier voor de eerste maar zeker niet de laatste. Ondanks het slechte weer hebben wij het hier zeer naar de zin.
Wat een klein minpuntje kan zijn is het verkeersgeluid van de weg. Wij hebben dit niet als hinderlijk ervaren.

met partner, Aug. 2010
Een oase in het veen
Roely
29-8-2010 Als je op zoek bent naar een minicamping die afwijkt van 'we nemen een groot vierkant veld en zetten daar zoveel mogelijk caravans op' dan moet je voor De Vlinder kiezen. Prachtig klein terrein met veel groen, ruime standplaatsen en fijne plekjes om te zitten. Het sanitair is schoon en wordt goed verzorgd. Er is WC-papier, handzeep, handdoeken! Helemaal goed.
Wij kwamen aan met regen en de voorspelling was: nog meer regen. We kregen een plekje op het Zuiden. Omdat, als de zon nog wel ging schijnen, we er dan alle voordeel van zouden hebben.
Ontvangst met kopje koffie en bij vertrek werden we uitgezwaaid.
Helemaal goed en een terechte winnaar van de Zoover-award!

met partner, 2010
Of je thuiskomt!
Wia & Hans Hauer
29-6-2010 Een fijne camping, met mooie plekken! Je kunt hier helemaal tot rust komen.

met partner, Juni 2010
Geweldig!
Gerrit en Tilly van...
18-6-2010 De Vlinder is heerlijk rustig, ..." De beheerders zijn fantastisch, ontvangen hun klanten op een bijzondere manier, heel aanspreekbaar en hebben veel aandacht voor hun gasten! Menig uurtje gezellig met hen doorgemaakt! Houden zo!
Na deze kennismaking zullen er zeker meer bezoekjes volgen. We voelen ons thuis en warm ontvangen.
Gerrit en Tilly vd Linden

met partner, Juni 2010
Een oase van rust en ruimte
Renee van Deutekom ...
1-8-2010 Camping De Vlinder in Vlieghuis Coevorden is uitermate geschikt voor mensen die rust en ruimte zoeken, het is een oase!!!!!

Dit is een toppertje
brandsema
2-8-2009 Dit is een toppertje
Een camping in een park,ruim opgezet ;mooi , gezellig en schoon;

Zeker een camping om "terug te komen "

juni 2009

met partner, Sept. 2008
Heerlijk onondekt paradijsje
Mevr. van der Laan
6-4-2009 Het is zoals een eerdere referentie niet geschikt voor kinderen. Deze visie dragen de eigenaren nu ook uit. Het is een heerlijk rustige camping. Vanaf de straat is het niet te bedenken dat er zo'n groen paradijsje achter staat. Daarbij is de eigenaresse vriendelijke en super enthousiast. De beeldentuin met amateurkunst is mooi. Komen zeker nog eens terug. Op zoek neer rust en ruimte en een onondekt gebied van Nederland... en op zoek naar vlinders....ga hier dan zeker naar toe.

met oudere kinderen, Mei 2008
Kleine paradijs
Familie IJpelaar
9-4-2009 Minicamping De Vlinder is een oase van rust met prachtige natuur! Mooie grote plekken. Schonebeek en Coevorden dichtbij. Mooie omgeving voor het maken van fietstochten.
In de prachtige theetuin de mogelijk om tijdens het fietsen lekker uit te rusten met een kopje koffie/thee en gebak.

Dick Roelfsems
8-2-2008 Prachtig plekje, heel erg vriendelijke mensen en het is er buitengewoon goed toeven

robert
22-11-2007 Schitterende camping voor de 45-plusser en terecht VEKABO-CAMPING VAN DRENTHE 2007