Vakantiepark Roompot Recreatiepark Hunzedal***** in Borger Nederland beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Roompot Recreatiepark Hunzedal*****

16 mei 2012

Klimtoren op het strand

Beoordelingen Vakantiepark Roompot Recreatiepark Hunzedal*****

De drift 3, 9531 TK, Borger
Vakantiepark Roompot Recreatiepark Hunzedal scoort een 8,0 uit 10, op basis van 517 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Roompot Recreatiepark Hunzedal*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Roompot Recreatiepark Hunzedal***** in Borger, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 372 vakantiefoto's van Vakantiepark Roompot Recreatiepark Hunzedal***** vinden. Je kunt 3 video's van Vakantiepark Roompot Recreatiepark Hunzedal***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Vakantiepark Roompot Recreatiepark Hunzedal***** met andere accommodaties in Borger.

504 beoordelingen over Roompot Recreatiepark Hunzedal*****

met oudere kinderen, 2012
"Restaurant"
J.Rusch
Onderkomens
15-5-2012 Wie hadden gereserveerd voor het buffet voor de prijs van 19.50 euro.
Voor deze prijs hadden wij wel iets beters verwacht.
Koude aardappelpuree en kleffe patat.
Ook de pizza die we hadden besteld was heel schraal belegd.
al met al geen sukses dus.
m.v.g.
J.Rusch

met jonge kinderen, Mei 2012
"Leuk voor tussendoor, maar niet 2 weken"
Erik
Onderkomens
13-5-2012 Vanwege het natte weer last minute een "White Camp Cottage" gehuurd (witte 6 pers. stacaravan). Is wel even wennen als je daarvoor op een mooie boscamping hebt gestaan. Lekker als het een huisdiervrije caravan moet zijn en de hele bank zit vol met hondenharen. Wat controleren die schoonmakers? Ook onder de bedden een laag stof. Jammer. Verder is het wel comfortabel zo'n caravan met slecht weer. Maar een echt kampeergevoel krijg je hier niet. Nee, met temperaturen boven de 18 gr. liever iets anders. De zandbakken en speeltuintjes zijn leuk voor de kinderen. Ook leuke speeltoestellen aan het strand.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Geweldig park"
annet
7-5-2012 een geweldig park om heen te gaan met jonge kinderen
goed en super animatie team, met enthousiaste jongeren
goede zwembad
goede service bij de receptie
schoonmaak bungalow kan nog iets beter

we gaan in de zomervakantie weer een week naar dezelfde bungalow

"Helemaal leuk"
marianne
Onderkomens
4-5-2012 vandaag teruggekomen van een midweek in hunzedal we hadden een SCR stacaravan op de bedden na was het een prima accomodatie de bedden in deze caravan waren gewoon te smal en te kort voor volwassen mensen. Maar de accomodatie op zich was echt super lekker ruim opgezet lekkere banken genoeg kastruimte en een ruime eettafel. De douche was hard en niet altijd even betrouwbaar (soms te heet soms te koud) maar he het was maar een midweek. Het park is onwijs leuk de animatie is super. Het zwembad is leuk best ruim en leuke entourage als een glijbaan kiepemmers een waterstroming een bubbelbad een buitenbadje en dat alles op een heerlijke temperatuur. Ook was er een wedstrijdbad waarin speelgoed lag. Er is een kleine binnenspeeltuin. Het restaurant vond ik niet echt super maar in Borger zijn genoeg mogelijkheden om te gaan eten en Borger ligt op loopafstand daar is ook een uitgebreide winkelstraat dus voor ieder wat wils

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Leuke camping."
roelien
Onderkomens
9-5-2012 leuke camping met ook genoeg te doen voor de wat oudere kids, boogschieten, high rope klimmen, klimwand vlotten bouwen spooktocht enz. jammer dat het hele toiletgebouw tussen de middag een uur dicht gaat voor de schoonmaak, kan best anders. erg mooi zwembad maar de kleedhokjes kunnen wel wat vaker schoon gemaakt worden.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Wat een leuk vakantiepark"
m smit
Onderkomens
5-5-2012 Deze meivakantie een week op het stranveld van de camping gestaan met ons gezin in de caravan. Mooi uitzicht over het meer. Ruime plaatsen van alle gemakken voorzien. Sanitair prima in orde. Veel activiteiten voor de kinderen met een enorm goed animatieteam. Leuk zwembad met een lekkere watertemperatuur. Het personeel was overal enorm vriendelijk. Wij hebben allemaal erg genoten.

"Heerlijk park"
a van eijden
Onderkomens
1-5-2012 Een heerlijk park. We gaan zo weer. Mooie omgeving, Camping schoon, sanitair schoon. Personeel wel erg jong in de horeca, ook te weinig personeel, daardoor iets langer wachter, maar ach, het is vakantie.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Ruim opgezet park met veel voorzieningen voor kids"
ron_elles_cas
Onderkomens
12-5-2012 Mooi gelegen park met zwem/speelvijver, veel animatie voor kids, onder alle weersomstandigheden veel vertier. We hadden een sta caravan gehuurd periode meivakantie 2012, was netjes alles was aanwezig, goede bedden, lekkere douche en ruime plaats gelegen in achterste gedeelte ongeveer 2 min afstand (lopend) van hoofdgebouw. Goede supermarkt, wel aan de prijs maar dat is meestal op een park. In de omgeving veel te doen, hadden we niet verwacht. Onze zoon (11) vond het zwembad prima en heeft ook meegedaan aan activiteiten zoals voetbal/klimmen errug leuk

met partner, 2012
"Met het weer niet echt getroffen"
marijkevos
Onderkomens
24-4-2012 Onze stacaracvan oftewel White Camp Cottage, voldoet alleen als je er alleen maar 's nachts vertoeft, doucheruimte vertoonde rotting in binnenmuur en vloer, onder de bedden stofwolken, schuifpui naar terrasvlonder alleen voor sterke mensen te bedienen. Park zelf geen mening over, te weinig gezien door slechte weer.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Park is aan vernieuwing toe"
jorg
Onderkomens
28-4-2012 midweekje geweest in een chalet scr. deze zijn toe aan een opknapbeurt. 5 jaar geleden geweest en het verschil met toen is duidelijk aanwezig over de kwaliteit van de chalets. schimmel aanwezig in de slaapkamers. wel veel te doen voor de kinderen, leuk zwembad, goed restaurant. jammer dat de afstand van de chalets naar het "centrum " van het park zover was. met regenweer de auto moeten nemen. ik kom nog wel een keer weer terug, maar hoop dat de chalets dan weer goed zijn onderhouden.