Vakantiehuis Nuuverstee in Borger Nederland beoordelingen 9.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.300 bezoekers online
Home > Nederland > Drenthe > Borger > Vakantiehuis Nuuverstee

Beoordelingen Vakantiehuis Nuuverstee

-1  °C

30 januari 2012

9,6
9,5
Bedstee

Vakantiehuis Nuuverstee scoort een 9,2 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Nuuverstee? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Nuuverstee in Borger, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Vakantiehuis Nuuverstee vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Vakantiehuis Nuuverstee met andere accommodaties in Borger.

5 beoordelingen over Nuuverstee

met partner, Mei 2011
Prachtig knus appartement
Maaike
3-7-2011 Wij hebben een weekje gelogeerd in Nuuverstee. Heerlijk geslapen in de bedstee. Het appartement is van alles voorzien en het ontvangst was hartelijk. De eigenaren willen alles voor je doen. Vanaf het terras een heel mooi uitzicht op de tuin, die goed wordt onderhouden. Het dorp Borger is binnen handbereik. Wij hebben in de omgeving lekker kunnen fietsen en ook in het nabijgelegen bos zijn mooie wandelroutes te vinden. Al met al een vakantieadres waar we zeker nog een keertje terug zullen komen.

Uitmuntend
wauters
16-1-2010 wij zijn reeds twee maal daar geweest en het zal zeker onze laatste keer niet zijn. Gewoon heel goed.
(verblijf november en december 2009)

met partner, Aug. 2009
Klein, knus en nostalgisch ingericht appartement.
Lies & Nico
31-8-2009 De appartementen in Nuuverstee zijn hun geld zeker waard. Op een minimaal oppervlak is het maximale gerealiseerd waarbij in een nostalgische omgeving toch veel moderne gemakken voorzien zijn. Een gastvrije ontvangst en rondleiding waarbij de gastheer en -vrouw erg gastgericht zijn.
Nuuverstee is een prima uitvalsbasis voor fietstochten in een mooie omgeving en bezoekjes aan b.v. het Hunebedcentrum, Westerbork of het museumdorp Orvelte zijn zeker aanraders.

Geweldig genoten!
liesbeth
22-4-2009 Hele mooie appartementen en een mooie tuin met zitjes en een ontvangst ruimte met openhaard om even lekker te luieren! Wij gaan absoluut nog een keer heen!

met partner, Apr. 2009
Geweldige appartementen in grootmoeders stijl!
Liesbeth
22-4-2009 Het ontvangst was geweldig, de appartementen waren sfeervol ingericht met allemaal oude meubels en een bedstee waar je heerlijk in kan slapen! Ze hebben er een grote tuin bij met allemaal zitje en een grote vijver! Het ligt net buiten Borger en is op de fiets of lopen makkelijk te doen. kortom een geweldig weekend gahad en we komen volgend jaar zeker weer!

9,6
9,5