Vraag en Antwoord over vakantie in Borger in Drenthe | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 11.307 bezoekers online
Home > Nederland > Drenthe > Borger

Cultuur
Omgeving
Sfeer
Hunebed

advies leuke campeerplaats (1 reacties)
Vakantiepark Roompot Recreatiepark Hunzedal*****
A Bosman
11-11-2011
Wie kan mij een goed advies geven wat betreft de verschillende campeer velden. Ik zoek een leuke plek om samen met mijn zoon van 10 jaar 2 weken in de zomer te camperen. Zoals ieder camping zal ook deze de leukere en minder leuke velden hebben. Alvast bedankt voor uw reaktie.

mol
21-11-2011
als je samen met kinderen bent, zou ik sowieso een van de grotere velden kiezen, die niet te ver van het zwembad afliggen.

Tot hoe laat is het oudejaarsbuffet (3 reacties)
Dick
4-10-2011
Is de kerst en oudejaars buffet gezellig?

22-11-2011
Ja,wij hebben 2 jaar terug genoten van het kerstbuffet. Gezellige sfeer en lekker eten en veel keuze. We konden rollend terug naar het huisje. :)

Dick
23-11-2011
Bedankt voor de reacitie. We hebben er veel zin in, en als de reacities zo lees is het een mooi park. Nog tips..

23-11-2011
Dagje Emmen,dagje Nordhorn.(leuke kerstmarkt door het dorp) Veel plezier!

moon
2-9-2011
Hallo, Ik wil graag weten of het moeglijk is om een auto te parkeren bij het chalet? Op de website staat dat er per chalet 1 auto geparkeerd mag worden, maar op de reservering staat dat je zelfs niet met de auto naar het chalet mag om je spullen uit te laden. Misschien dat de regels dus kortgeleden veranderd zijn? Wie is er recentelijk geweest en kan mij antwoord geven? Dank! Moon

T.J.
3-9-2011
Camping Lunsbergen is autoluw Er is een parkeerplaats nabij de chalets en de kampeerveldjes. Tussen de chalets en op de parkeerplaats voor chaletgasten staan boodschappenkarretjes die je met een boodschappenkar-muntje kunt gebruiken om je spullen van en naar de chalets te vervoeren. Bij de aangepaste chalets voor mindervaliden mag 1 auto geparkeerd worden. Op de dagen van aankomst en vertrek heb ik wel gezien dat er chaletgasten waren die hun spullen met de auto naar de chalets brachten. Bij de Bungalows mag er als ik het goed heb gezien 1 auto per bungalow geparkeerd worden.

Gerla
23-8-2011
iemand ervaring in stacaravan, type SCR nummer 6?

crissie32
4-10-2011
Wij hadden nummer 86 geloof ik. Volgens mij zijn ze qua inrichting hetzelfde.

Stefanie
5-10-2011
Hallo Crissie32, Kun je mij misschien ook vertellen of de bedden op de slaapkamers vast staan of dat er mee geschoven kan worden? Alvast bedankt!

animatie voor de kinderen (1 reacties)
jeanette moes
10-8-2011
Hallo,kan mij iemand vertellen of de kinderen moeten betalen om ergens aan mee te doen tijdens de zomervakantie.(animatie) Alvast bedankt.

T.J.
28-8-2011
Voor het knutsellen moet betaalt worden en dit is best prijzig. Voor de andere activteiten moet soms ook worden betaald maar meestal niet. Voor welke activteiten er moet worden betaald staat duidelijk aangegeven in de recreatiekrant

Marloes
30-7-2011
wie weet hoe duur het draadloos internet is, of is het gratis?

Steven
6-11-2011
Er is Wifi, maar dat is niet gratis. Wat het kost, geen idee..?

22-11-2011
Rond de 20 euro per week.

dien
28-7-2010
Wie weet hoe de speeltuiner uitziet bij bungalow 137? Of andere leuke dingen over deze bungalow??

Kim Wouters
2-11-2011
wij hadden bungalow 136. er was een wip voorhanden en een klimding met glijbaan

melanie
10-7-2010
hallo, ik zag een foto van een chalet met een zeer kleine woonkamer, is dat de 4p chalet? Er staan namelijk ook foto's op van ruimere woonkamers, dat zijn dan zeker de 6p. chaletten? En hoe is het zwembad? Dat zag er op de foto's niet zo spectaculair uit, maar is het wel schoon en onderhouden?

Kim Wouters
2-11-2011
hallo Melanie, wij hadden een 6 p chalet (6lu) hier was de woonkamer wel ok. een 3 en een 2 persoonsbank. Het zwembad is wel ok maar niet spectaculair. Onze kinderen zijn 3 en 5 jr en voor hun was het ok omdat ze ongeveer in 50% van t zwembad konden staan. verder was er een klein glijbaantje voorhanden... het water was wel koud vonden wij en er kon beter schoongemaakt worden in de kleedruimte.

zwemgelegenheid buiten (3 reacties)
Elly
14-5-2010
Weet iemand of er ook een (buiten) zwemgelegenheid/strandje in de buurt is waar je kan zwemmen bij mooi weer?

annet
2-6-2010
14 km zit een kinderspeelmeer van Staatsbosbeheer, Kibbelkoele, veel groter is het Zuidlaardermeer, 25 km Zit je op Hunzedal in Borger, dan is een recreatieplas in de buurt, Borger en Nieuw-buinen hebben wel een buitenzwembad.

Elly
3-6-2010
Thanx Annet!

Familie de Jong
27-11-2010
Op Lunsbergen zelf is geen buitenzwembad maar in je hebt de plas Nije Hemelriekje in Gieten en eventueel op het Hunzedal in Borger (ook van Roompot).

fotos zwembad (2 reacties)
karin
20-2-2009
hoi heeft er ook iemand fotos van het zwembad kan ik nergens vinden

James
17-3-2009
karin zei :
hoi heeft er ook iemand fotos van het zwembad kan ik nergens vinden
Hier staat een foto: http://www.roompotparken.nl/vakantieparken/552332/bospark_lunsbergen/media.htm

James
17-3-2009
Alles achter elkaar dus: http://www.roompotparken.nl/vakantieparken/552332 /bospark_lunsbergen/media.htm