Hotel De Koekoeksklok** in Beilen Nederland beoordelingen 9.5 | Zoover
1.510.733 beoordelingen - 43.459 bestemmingen - 273.707 accommodaties - 19.823 bezienswaardigheden - 18.533 bezoekers online
Home > Nederland > Drenthe > Beilen > Hotel De Koekoeksklok**

Beoordelingen Hotel De Koekoeksklok**

-2  °C

8 februari 2012

9,6
via het bruggetje naar de ingang

Hotel De Koekoeksklok scoort een 9,5 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Koekoeksklok**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Koekoeksklok** in Beilen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 20 vakantiefoto's van Hotel De Koekoeksklok** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel De Koekoeksklok** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Hotel De Koekoeksklok** met andere accommodaties in Beilen.

17 beoordelingen over De Koekoeksklok**

met vrienden, 2011
Top!
De groep uit Heemsk...
12-9-2011 Afgelopen weekend hebben we het met een groep van 15 jongeren ontzettend leuk gehad in Beilen, alles zag er perfect uit en het was allemaal super geregeld!
Zeker weten de moeite waard!!

met jonge kinderen, Jan. 2011
Gastvrij en tot in de puntjes verzorgd
Martine Meester
23-1-2011 Johan en Mathilde hebben hun droom verwezelijkt en je merkt dat ze volledig op hun plek zijn. Zij zorgen ervoor dat álle gasten een heerlijke tijd hebben!

met een groep, Okt. 2010
Wat een prachtige plek
Familie den Hertog
29-10-2010 De Koekoeksklok is een fantastische mogelijkheid om vakantie te vieren voor mensen met een beperking. Afgelopen weekend hebben we als gezin waarvan mijn ouders beide een handicap hebben doorgebracht in Brunsting. Niets anders dan lof voor de ontvangst, de mogelijkheden en service. We hebben genoten en hopen zeker terug te komen!

met vrienden, Dec. 2009
Perfect verzorgt, hier kom je echt tot rust
peter van Litsenbur...
21-12-2009 Wij zijn van 11 t/m 13 December te gast geweest bij de Koekoeksklok. Dat is pas genieten. Heerlijk ontbijt, schitterende omgeving, ontspannen sfeer, alles heel mooi afgewerkt. Je slaapt op heerlijke boxsprings of hooglaag bedden.
Ze zijn twee jaar geleden gestart, en als dan alles er nog steeds tot in de puntjes uitziet, weet je dat er ook de nodige energie in onderhoud gestoken wordt (niet onbelangrijk). Johan en Mathilde zijn nog steeds even enthousiast in alles.
Kortom; heeeeeeeeeeeeerlijk genoten van dit te korte weekend.
Peter en Ingrid van Litsenburg

met vrienden, Nov. 2009
Een aanrader!
René de Jongh
7-11-2009 Alles was buitengewoon goed. Het is een zorg hotel waar de zorg voor de gasten hoog in het vaandel staat. Voor het avond eten was een cateraar ingehuurd. De toetjes waren fantastisch en dat gold ook voor de variatie. Helaas liet de finishing touch te wensen over.

met partner, Juni 2009
Heerlijke plek, rustgevend, gastvrije mensen
Ria en Bert Eikenda...
2-7-2009 Voor het eerst in 5 jaar weer op vakantie geweest, was heel spannend, we hadden ons geen betere omgeving en lieve ondersteuning van Mathilde en Johan kunnen voorstellen, voor volgend jaar hebben we al weer gereserveerd, dit zegt meer dan voldoende, chapeau !!!!!
Ria en Bert

met oudere kinderen, Dec. 2008
Super gastvrij!!
Fam. Verhallen
13-2-2009 Er wordt werkelijk alles aan gedaan om het de gasten naar het zin te maken, zelfs meer dan je mag verwachten!!
Het ontbijt was ook goed verzorgd, ruim voldoende in buffetvorm en met een lekker gekookt eitje.
Heerlijke dagen gehad, goed uitgangspunt om familie in de buurt te bezoeken. Ook een bezoek aan kamp Westerbork was zeer de moeite waard. De laatste zondag van de maand is daar een presentatie van een overlevende uit het kamp. Erg indrukwekkend!

met jonge kinderen, Nov. 2008
Een prachtige, sfeervolle locatie
Annemieke Althuizen
15-12-2008 Wij hebben een familieweekend doorgebracht in de Koekoeksklok. Het was echt geweldig! De eigenaars verstaan hun vak goed. Mathilde heeft uitstekende zorg verleend en Johan was een perfecte gastheer. De kamers zijn luxe en comfortabel, de gezamenlijke ruimte voorziet in alles wat je nodig hebt! Wij gaan vast en zeker nog eens terug!

met partner, Nov. 2008
Hans en Henny --Uitgeest
Hans en Henny
15-11-2008 Wij hebben een "mid weekje "in de Koekoeksklok doordebracht , prima kamers , heerlijke bedden , goede catering , super sanitair , gewoon je lekker laten verwennen. Echt een aanrader voor een korte of langere vakantie in het mooie en rustige Drenthe

met partner, Okt. 2008
We komen graag terug!
Vrijsbergen
7-10-2008 Wij hebben het erg naar ons zin gehad. Vooral de hartelijke ontvangst door Johan en Mathilde hebben we zeer gewaardeerd. Het was een heerlijk ontspannen weekend, in een prachtig verbouwd pand (achteruitzicht!) met zeer verzorgde kamers. We voelden ons zeer op ons gemak en hebben ook genoten van de prachtige omgeving. We komen graag terug!

9,6

met een groep (2)